Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#421 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 October 2012 - 09:39

Κάτι που παρατήρησα τώρα είναι πως μου μπερδεύει μερικές φορές το τι έχω διαβάσει και το τι όχι. Π.χ. τα offtopic μου τα ξαναβγάζει αδιάβαστα ενώ πριν λίγες μέρες μου έδειχνε πως είναι διαβασμένα. Και δεν μιλάω για ένα η δύο θρεντ, αλλά για πάνω από 10.

IP.Board bug. Έχει ήδη επισημανθεί στην Invision, αναμένουμε λύση.

Έχω κι εγώ ένα προβληματάκι με τα θέματα...Εκτός από αυτό που αναφέρει η Keito παρατήρησα ότι δε φαίνονται ούτε οι επιλογές στα polls παρά μόνο αν περάσεις το ποντίκι από πάνω...

Skin bug (των Paerula skins). Θα λυθεί οσονούπω, μέχρι τότε παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ένα από τα άλλα μας skins. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#422 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 October 2012 - 23:27

Κάτι που επισημαίνω λόγω Παλέρμο. Αν σ' ένα θέμα γίνει ποστ και μετά κλειδωθεί, δεν το βλέπουμε στην δεξιά στήλη. Καλό μεν για το spam αλλά ίσως μπερδευτούν κάποιοι που παίζουν όσο το νήμα κλειδώνει και ξεκλειδώνει.

#423 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 November 2012 - 00:41

Κάτι που χω παρατηρίσει τις τελευταίες μέρες, εκτός κιαν είναι δικό μου το πρόβλημα (αν και δε νομίζω)
Κάποιες λέξεις σε ποστς, μερικές φορές βγαίνουν ως Link με διαφίμιση(add) ...τι παίζει? xD ή σε προφιλς το "last active today" >.<

Posted Image

Edited by GhostPrince, 01 November 2012 - 00:43.

フカフカ

#424 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 01 November 2012 - 00:54

OK, that's weird. Σίγουρα δεν έχει ποτέ συμβεί σε μένα (και I know for a fact ότι δεν έχουμε προσθέσει εμείς οι ίδιοι ads στο forum). Είσαι απολύτως σίγουρος ότι σου συμβαίνει μόνο στο .aNiMe//GR;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#425 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 November 2012 - 01:08

ναι, δε το χω παρατηρισει κάπου αλού και βγαίνει αυτη η συγκεκριμένη καρτέλα συνέχεια(iphone 5) λες και με εοχυν βάλει στο μάτι να με σπαμάρουνε!
weird...still weird, αλλα αφου δε το χετε άλοι, μαλλον δικό μου προβλημα είναι >.> θα δοκιμάσω να καθαρίσω τα cookies, μήπως φτίαξει έτσι, τι να πω >.<
Τελικά αυτό ήτανε, λύθηκε έτσι(νομίζω)...και ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι έβγαινε, oh well...

Edited by GhostPrince, 01 November 2012 - 01:24.

フカフカ

#426 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 November 2012 - 03:52

ναι, δε το χω παρατηρισει κάπου αλού και βγαίνει αυτη η συγκεκριμένη καρτέλα συνέχεια(iphone 5) λες και με εοχυν βάλει στο μάτι να με σπαμάρουνε!
weird...still weird, αλλα αφου δε το χετε άλοι, μαλλον δικό μου προβλημα είναι >.> θα δοκιμάσω να καθαρίσω τα cookies, μήπως φτίαξει έτσι, τι να πω >.<
Τελικά αυτό ήτανε, λύθηκε έτσι(νομίζω)...και ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι έβγαινε, oh well...

Μάλλον "κόλλησες" κάποιο adware...
Βάλε το Spybot - Search & Destroy και κάνε ένα καθάρισμα.

Edited by Erebos, 01 November 2012 - 03:53.

Posted Image
Posted Image

#427 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 16 November 2012 - 16:13

Υπάρχει ένα θεματάκι με τα ονομασμένα spoilers. :/

Βγαίνουν απλά ως γράμματα αντί για κουμπάκια με όνομα.

#428 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 November 2012 - 17:28

True. Το update που κάναμε προ ολίγου σε IP.Board 3.3.4 αναίρεσε κομμάτια custom κώδικα που είχαμε προσθέσει εμείς. Δώστε μας λίγες ώρες και θα δουλεύουν όλα όπως πριν.

2112.gif

#429 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 November 2012 - 03:04

Μπράβο για την επαναφορά των spoiler.

Απορυθμίστηκε το ρολόι, μου δείχνει μια ώρα μπροστά. Και το τσέκαρα από τις ρυθμίσεις.

#430 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 November 2012 - 16:33

Yeap, ο κώδικας του spoiler δουλεύει και πάλι στην εντέλεια, χάρη στην ιδιοφυία του Left64. Στείλτε του δωροεπιταγές/μπύρες/τσιγάρα/etc.

Το ρολόι του forum πρέπει να φτιάχνεται εύκολα. Lemme check.

2112.gif

#431 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 November 2012 - 16:44

Έτοιμο και το ρολόι.

2112.gif

#432 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 November 2012 - 19:27

Γιατί δεν πήγατε phpBB3?

#433 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 November 2012 - 19:31

Γιατί δεν θέλουμε να πάμε σε phpBB3. Μας αρέσει να πληρώνουμε για software.

2112.gif

#434 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 November 2012 - 19:35

Και να μην σας ανήκει.... (Ip board <- Ιδιοταγές λογισμικό)

#435 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 17 November 2012 - 20:07

Δεν μας ανήκει μόνον υπό την έννοια ότι δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε εμπορικά. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό (και υπό την ίδια έννοια, δεν θα μας άνηκε ούτε το phpBB3).

Υπό την έννοια του τι ελευθερίες έχουμε πάνω στον κώδικα του IP.Board, οι γνώσεις μας είναι το όριο.

2112.gif