Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#211 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 April 2012 - 19:35

Πιο πανω εμφανιστηκε μονο το ενα (στο δικο μου ποστ) μαλλον θα λεω σε καποιον να μου ανεβαζει τα video :bahhh: ευχαριστο για την βοηθεια παντος

special bbcode χρησιμοποίησα με FF 11

ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑ (dy edit)
[youtube][url="http://www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc"]http://www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc[/url][/youtube]

το βιντεο εμφανιστηκε κακονικα και μολισ εκανα edit βγηκε παλι με λινκ wtf

Επομένως μέχρι να φτιαχτεί, είναι λίγο μανούρα αλλά τσεκάρετε το post σε μη WYSIWYG mode (κοινώς κλείστο το ρημάδι το διακοπτάκι πάνω αριστερά).

Ας το δοκιμάσω κι εγώ να δούμε τι θα γίνει

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pgjozx465KY[/youtube]

EDIT: Ναι μια χαρά δουλέυει.

Τουλάχιστον σε εμένα.

Το δικό σου post αν το δεις σε μη WYSIWYG mode είναι γραμμένο ως εξής: (χωρίς τα / στα αρχικά tags και το έξτρα / στο http)

[/youtube][/url="http://www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc"]http:///www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc[/url][/youtube]
phmava.php

#212 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 06 April 2012 - 19:38

Eπίσης παρατήρησα στο θρεντ των πολεμικών τεχνών (και πιθανά σε περισσότερα polls) οτι τα αποτελέσματα και τα μέλη που ψήφισαν έχουν μπερδευτεί.
Ενώ ο αριθμός ψήφος και τα ποσοστά πρέπει να είναι σωστά, τα μέλη είναι μπλεγμένα.

O6rrvsU.jpg

#213 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 April 2012 - 19:44

Kamui το έχουμε υπόψιν μας, μας το επισήμανε και ο Odymonaxos.

xbJ3b2w.jpeg

#214 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 06 April 2012 - 21:40

Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε και τόσο πολύ που άλλαξε (μου άρεζε περισσότερο το προηγούμενο) άρχισα να το βλέπω με άλλο μάτι!
Τελικά καλή είναι η αλλαγή που κάνατε!
Θέλει να γίνονται και αυτές που και που!
Posted Image

#215 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 April 2012 - 22:54

Και μενα μου αρεσει αρκετα.Θελει βεβαια να το συνηθισεις λιγο.Ειδικα αυτο το ασπρο.
Παιζει να το αλλαξετε η ειναι μονιμο το ασπρο?

sc5bab.jpg

#216 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 April 2012 - 22:56

Το έχουν πει πολλές φορές, θα μπουν νέα σκινς.

Μη μου τους κουράζετε!

HnH5aB0.jpg

#217 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 06 April 2012 - 23:01

Και έτσι να μείνει δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Δεν θα με πείραζε να βάζανε και νεά skins!
Ωραία, περιμένω να τα δω, σίγουρα θα είναι ωραία!
Posted Image

#218 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 April 2012 - 00:09

Οπα συγγνωμη για την προηγουμενη ερωτηση που ειχε απαντηθει 300 φορες,δεν το ειχα τσεκαρει.Κατι αλλο ομως που παιζε να ειναι και λιγο βλακια.
Οταν ειχε κλεισει το σαιτ ειχε ενα λινκ που με πηγε στο irc chanel στο οποιο μπηκα απο τον υπολογιστη της αδερφης μου.

Απο οτι καταλαβα για να ξαναμπω πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα η κατι τετοιο αλλα οταν ανοιγω το λινκ με το τουτοριαλ μου βγαζει μια εικονα που μου λεει οτι δεν βρισκει τη διευθυνση.Τι να κανω?

Και τωρα κατι ακυρο.Την glados την εχει chanel op.Αληθνο προσωπο ειναι?Δεν ηταν απλως το sock puppet του kenny? :OMG3:

sc5bab.jpg

#219 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2012 - 00:23

Κalamari check εδώ για το πώς κάνεις register.

Όσο για την σχέση Kenny-GlaDOS τα έχεις πιάσει λίγο ανάποδα. Δεν υπάρχει Kenny. It was GLaDOS all along.

#220 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 April 2012 - 01:26

Και τωρα κατι ακυρο.Την glados την εχει chanel op.Αληθνο προσωπο ειναι?Δεν ηταν απλως το sock puppet του kenny? :OMG3:

sock puppet? More like dakimakura.
Posted Image
Posted Image

#221 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 April 2012 - 18:08

Eίμαι επίσης μπερδεμένος με τα youtube links.
Απ' ότι είδα δεν μπορούμε να κάνουμε paste link απευθείας, αλλά πρέπει να πατήσουμε το αντίστοιχο εικονίδιο.
Εμείς πρέπει να βάλουμε απλά τα γράμματα του youtube link μετα το "=" εκεί που λέει url?
Τότε μου βγάζει ολόκληρο link κάπως έτσι,
http://H28NjaGqnLs&feature=relmfu
και όταν δοκίμασα να το βάλω ανάμεσα σε youtube tags δεν βγήκε στο preview post.
Eπίσης είναι απαραίτητο πλέον να γράφουμε μόνοι μας τα youtube tags, σκοπεύετε να προσθέσετε το αντίστοιχο εικονίδιο, ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να γίνει η διαδικασία?
Προσπάθησα να βοηθηθώ απο το post του phm αλλά αν ένα "/" κάνει τη διαφορά και θα πρέπει να βάλουμε και τα url tags μονοι μας, it's bound to become confusing.

O6rrvsU.jpg

#222 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 18:14

πατα "special bb codes" και μετά "youtube video" απλό

edit: όλο το link να κανεις paste όχι μονο αυτό που νε από το = και μετά

#223 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 18:55

Kamui όπως θες κάντο. Είτε βάλεις μόνος σου τα tags [youtube] [/youtube] ή από το special bb code ( τρίτο εικονίδιο πάνω αριστερά, επιλέγεις youtube video) , είτε βάλεις όλο το link είτε μόνο τον κώδικα (από το "=" και μετά) πάλι θα σου βγει. Άσε αυτό που είπε ο phm, είναι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι αν πατήσεις preview δημιουργείται ένα θεματάκι γιατί το κείμενο (video url) γίνεται hyperlink και δεν δουλεύουν τα tags. Δοκίμασε να βάλεις ένα βιντεάκι με έναν από τους τρόπους που σου είπα και αν πάλι δεν λειτουργεί πες μας τί ακριβώς έκανες και δεν σου βγήκε.

Πρέπει να τελειώσω τον οδηγό Τ_Τ

xbJ3b2w.jpeg

#224 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 19:02

Kamui όπως θες κάντο. Είτε βάλεις μόνος σου τα tags [youtube] [/youtube] ή από το special bb code ( τρίτο εικονίδιο πάνω αριστερά, επιλέγεις youtube video) , είτε βάλεις όλο το link είτε μόνο τον κώδικα (από το "=" και μετά) πάλι θα σου βγει. Άσε αυτό που είπε ο phm, είναι για αυτούς που έχουν πρόβλημα, το οποίο θα λυθεί κάποια στιγμή. Νομίζω ότι αν πατήσεις preview δημιουργείται ένα θεματάκι γιατί το κείμενο (video url) γίνεται hyperlink και δεν δουλεύουν τα tags. Δοκίμασε να βάλεις ένα βιντεάκι με έναν από τους τρόπους που σου είπα και αν πάλι δεν λειτουργεί πες μας τί ακριβώς έκανες και δεν σου βγήκε.

Πρέπει να τελειώσω τον οδηγό Τ_Τ

κανεις λάθος, για αυτό το επισήμανα, αν δεν βάλεις όλο το link δεν δείχνει video...

και είναι πιο εύκολο νομίζω να κανεις τρία click παρα να γράψει [youtube][/youtube]

#225 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2012 - 19:04

Youtube Video

και όμως το δείχνει

Το θέμα με τα βιντεάκια το μεταβιβάσαμε στους Tech Support. Αναμείνατε στο πληκτρολόγιό σας. :)