Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 6 Ψήφοι

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#181 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 18:23

Κατι αλλο που παρατηρησα και δεν ξερω αν εχει προαναφερθει. Στα pm, προσπαθησα να στειλω εικονα και μου εβγαλε μονο το link οταν εκανα send.

#182 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 18:41

Αυτό συνέβη γιατί η εικόνα δεν είχε κατάληξη .jpg, .jpeg etc. We are working on it.

xbJ3b2w.jpeg

#183 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 18:46

Thanks mono!!!

Αντε να διορθωθουν και αυτα τα μικροπροβληματακια και να εχουμε ενα forum super.

#184 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 20:14

παιδια για να εμφανιζεται ενα video και οχι το λινκ του τη βαζουμε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 21:48

Mε τη σειρά μου να πω κι εγώ πως όταν πρωτομπήκα φανταζόμουν πως μας κάνανε φάρσα...μέχρι που κατάλαβα πως είχατε ρίξει υπερβολικά πολλή δουλειά για κάτι τέτοιο, άσε που είχε περάσει η πρωταπριλιά.
Περιττό να πω πως κι εγώ προτιμούσα το forum όπως ήταν παλιά, μιας και γενικώς δεν τα παω καλά με τα updates και τις αλλαγές, αλλά μιας και ο Kenny ανέφερε το vbulletin board ως "πλοιο που βουλιάζει", και τις εξηγήσεις της Iristella λογικά πρέπει να υπήρχαν τεχνικοί λόγοι που να καθιστούσαν την αναβάθμιση αναγκαία.
Επομένως δεν έχουμε παρα να το συνηθίσουμε, και σίγουρα θα γίνει κι αυτό με τον καιρό.
Απλώς θα έλεγα να το προσαρμόσετε όσο το δυνατόν περισσότερο στο στυλ του παλιού φόρουμ, σε χρώματα, λεζάντες και γραμματοσειρές στα ονόματα και τους τίτλους, και λοιπά μέσα λειτουργίας, συν τις χρήσιμες αναβαθμίσεις που έχετε κάνει.

Απορίες-παρατηρήσεις:Πως προέκυψε αυτό το ακυρο παλιό vm που εμφανίζεται στο profile του χρήστη ως το...mood του?:D
Παρατήρησα σε παλιά posts οτι εμφανίζονται τα emoticons στη γραπτή τους μορφή.
Όταν προσπάθησα να βάλω background image αντιμετώπισα όχι μόνο το πρόβλημα που ανεφερε η Keito, αλλά και άλλα δυο.
Κατ' αρχήν η εικόνα καλύπτει μόνο μέρος της επιφάνειας και δε φαίνεται ολόκληρη, δεύτερον μια (τουλάχιστον αυτή που είχα στο παλιό) εικόνα δεν μου εμφανίζεται στο φάκελο απο τον οποίο την προσπαθησα να την κάνω upload, κι ας έλεγξα οτι βρίσκεται στο φάκελο έτσι κι αλλιώς, και μάλιστα με τις υπόλοιπες εικόνες να βρίσκονται στην ίδια θέση όταν πάω να κάνω upload.
Όταν λέτε οτι θα ξαναέχουμε πρόσβαση στο παλιό forum τι ενοείτε?
Θα μπορεί να υπάρχει και στις δύο μορφές παράλληλα ή πρόκειται απλώς για ανάγκη μετάφοράς πληροφοριών?
Τέλος, θα πρότεινα να επιστρέψει το reputation system, εμένα τουλάχιστον με οφέλησε καρκετά όσο κράτησε. :kakaka:

Συγγνώμη αν κάποιες απο τις επισημάνσεις μου είναι άκυρες, μιας και οι γνώσεις μου στην τεχνολογία είναι lamentable, and keep up the good work.

O6rrvsU.jpg

#186 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 21:52

Τέλος, θα πρότεινα να επιστρέψει το reputation system, εμένα τουλάχιστον με οφέλησε καρκετά όσο κράτησε. :kakaka:

:kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka:

Ontopic:

Παίζει να υπάρξουν θέματα?

#187 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 21:55

ναι αλλα θα σας πουμε τα sos :slash:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 22:00

Έστω ότι το link που θες να βάλεις είναι το http://www.youtube.com/watch?v=r_br1Ab0abw

[youtube][color=#ff0000]@[/color]r_br1Ab0abw[/youtube] (χωρίς το @)

Youtube Video

#189 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 22:28

Υπάρχει τρόπος να βρεις ένα συγκεκριμένο ποστ με την απλή αναζήτηση (όπως παλιά), ή πρέπει να καταφύγεις στην συνθετη;

Επίσης, τα κειμενα του φόρουμ βγαίνουν στην αναζητηση του google;

stasou%2520mygdala.jpg

#190 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 23:09

Κamui για να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια θα πρέπει να κάνεις tick το κουτάκι με το tile από εκεί που την έβαλες (είναι ακριβώς πιο κάτω).

Για το άκυρο vm απλά κρατάει ένα τυχαίο vm σας. Μπορείτε να το αλλάξετε.

Όταν λέμε ότι θα έχετε προσβαση στο παλιό forum εννοούμε ότι θα μπορείτε να επισκέπτεστε το forum στην παλιά του μορφή για να πάρετε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν στο ip board. (πχ εικόνες etc). Τώρα για την εικόνα που δεν σου εμφανίζεται μάλλον ήταν .jpg με το οποίο το ipboard παθαίνει λόξυγγα αλλά θα το φτιάξουμε.

Lord Leon ναι εμφανίζονται στο google. Kαι ναι νομίζω ότι αυτό που λες γίνεται.

Γενικά για οποια απορία έχετε κοιτάχτε τον οδηγό τον οποίο έφτιαξε η mono. Εϊμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες θα βρουν απάντηση εκεί.

#191 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 01:05

Απορίες-παρατηρήσεις:Πως προέκυψε αυτό το ακυρο παλιό vm που εμφανίζεται στο profile του χρήστη ως το...mood του? :D

Τα συγκεκριμένα "άκυρα παλιά VMs" δεν είναι καθόλου τυχαία. Για την ακρίβεια είναι το πιο πρόσφατο VM που γράψατε καταλάθος (ή επίτηδες) στο δικό σας profile επί vBulletin. Τα συγκεκριμένα VMs το IP.Board τα ερμηνεύει ως status updates.

Παρατήρησα σε παλιά posts οτι εμφανίζονται τα emoticons στη γραπτή τους μορφή.

Γνωστό issue, θα χρειαστεί ένα recaching σε όλα τα posts για να φτιάξει. Θα πάρει ώρα, οπότε ίσως χρειαστεί και να κλείσουμε το forum για κάμποσες ώρες για να γίνει.

Όταν λέτε οτι θα ξαναέχουμε πρόσβαση στο παλιό forum τι ενοείτε?
Θα μπορεί να υπάρχει και στις δύο μορφές παράλληλα ή πρόκειται απλώς για ανάγκη μετάφοράς πληροφοριών?

Το vBulletin forum θα είναι πλήρως locked. Απλά θα μπορείτε να αποθηκεύετε πράγματα που για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν περάστηκαν σωστά στο IP.Board.

Αρκετά κράτησε το συγκεκριμένο πείραμα, το ανακηρύσω αποτυχία, time to move on.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#192 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 08:19

Update: Πλέον το [img] tag λειτουργει με όλες τις εικόνες. Επίσης, μεταφέρθηκαν οι υπογραφές που είχατε ανεβάσει επί vBulletin.

All thanks to Left64.

Γενικώς το WYSIWYG editor κάνει του κεφαλιού του όταν αλλάζεις το editing mode (πχ από το εικονίδιο του διακόπτη, πάνω-αριστερά).
Χθες, μόλις έκανα ένα edit post, του πρόσθεσε <p> και <br> tags σε κάθε σειρά, λες και έγραφα html.

Πειραματιζόμενος με τον post editor για να καταφέρω κι εγώ αυτό που λες, διαπίστωσα ότι συμβαίνει μόνο αν ανοιγοκλείσεις γρήγορα τον διακόπτη. Αν συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, let us know.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#193 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 08:39

Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανω resize την εικονα στη sig μου? Η αν μπορω γινεται να ανεβασω εικονα απο τον υπολογιστη μου για sig?

#194 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 10:56

[youtube][u][url="http://www.youtube.com/watch?v=ntHf2Nza0BA"]http://www.youtube.com/watch?v=ntHf2Nza0BA[/url][/u][/youtube]

εε θα πηδηχτω απ το παραθυρο!! μαλλον υπαρχει bug!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#195 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 12:05

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά πως μπορώ να ποστάρω εικόνα?
Το url δεν μπορεί να γίνει paste απευθειάς, και αφού πάτησα το εικονίδιο με το δεντράκι και έβαλα το url εκεί που μου έλεγε, έκανα preview post και αυτό που μου έβγαλε ήταν μόνο αυτό:/img αντί για την εικόνα.
Θέλει κάτι διαφορετικό, ή δεν μπορούμε να βάλουμε εικόνες προς το παρόν?

O6rrvsU.jpg