Το NGE... είδα το τέλος 3-4 φορές τπτ .... δεν μιλας για τα Movies που βγήκαν μετά ... εκεί πονάει το κεφάλι μου μόνο που τα σκέφτομαι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NGE KAI Rah Xephon .....
Posted 29 August 2006 - 01:10
Το NGE... είδα το τέλος 3-4 φορές τπτ .... δεν μιλας για τα Movies που βγήκαν μετά ... εκεί πονάει το κεφάλι μου μόνο που τα σκέφτομαι.
Posted 30 August 2006 - 04:11

Για όσους ενδιαφέρονται
Προσοχή SPOILER!!!!!
http://www.evaotaku.com/html/evafaq2.html#question1
Posted 30 August 2006 - 05:04

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 30 August 2006 - 09:15
Τώρα αν λένε παπαρίες ... για το NGE μιλάμε δεν είναι και τα ποιό ξεκάθαρα anime

Posted 31 August 2006 - 05:19
Eπίσης ρίξε και μια ματιά στο πολύ καλό άρθρο του Mike Crandol, εδώ...
Posted 31 August 2006 - 16:49

Posted 31 August 2006 - 17:06
ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ :x: :x:
Ευτιχώς δεν είναι όλα τα anime έτσι

Posted 31 August 2006 - 18:35
Aπλά να προσθέσω απο μέρους μου πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι όλα τα anime έτσι... 8D
Posted 31 August 2006 - 20:24
Χεχε..το έχει αυτό το Evangelion...
Aπλά να προσθέσω απο μέρους μου πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι όλα τα anime έτσι... 8D
Αν ολα τα anime ήταν σαν το EVA ή ολη η anime κοινότητα θα περνε
πτυχίο στη φιλοσοφία η θα καταλήγαμε όλοι με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες απο τις άστοχες συζητήσεις:laughing: :laughing: :laughing:

Posted 01 September 2006 - 21:53
Και οι δύο σειρές πολύ καλές, αλλά ελαφρώς θα προτιμίσω το RahXephon για το φοβερό design των mecha και γενικά το όλο στήσιμο με τον ήχο κλπ. Ελπίζω Etherios να έχεις δεί και την ταινία γιατί εκεί τελειώνει η σειρά.
Νε

End of Evagelion ... Death Rebirth ... ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ...
Αλλά ότι θα μπορούσα να κάνω ψυχολογική ανάλυση και έρευνα για ένα Anime...

Posted 02 September 2006 - 00:05
Παρ'ολα αυτα να πω πως δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν των mecha-anime...

Posted 02 September 2006 - 04:49
Γιατί να σε πούμε τρελό ρε παιδί?...απόψεις ανταλάζουμε... :happy2:Παιδια πειτε με τρελο πειτε με οτι θελετε αλλα εμενα το rahxephon μου αρεσε πιο πολυ(ισως επειδη το ειδα πρωτο...)
.Εχει καλυτερο πυρηνα καλυτερα σκιτσα και γενικα ως αποτελεσμα μου δεινει κατι πιο ολοκληρωμενο (...και απλο).
Για το artwork...αυτό έλειπε...για anime του 2002 μιλάμε...
Βρήκα στο Rahxephon έναν καταπληκτικό και βαθύ τίτλο τον οποίο και συνιστώ ανεπιφύλακτα...αλλά IMO NGE δεν είναι (και επίσης, ούτε προβλεπόταν να γίνει εξάλλου)...

Posted 02 September 2006 - 09:47
Νε
![]()
End of Evagelion ... Death Rebirth ... ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ...
Αλλά ότι θα μπορούσα να κάνω ψυχολογική ανάλυση και έρευνα για ένα Anime...
Για το RahXephon μιλάω, η ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι μια επανάληξη της σειράς αλλά τα τελευταία δέκα λεπτά δείχνουν τι έγινε ο τυπάς [τον λέω έτσι γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το είδα

Posted 04 September 2006 - 19:46
Για το RahXephon μιλάω, η ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι μια επανάληξη της σειράς αλλά τα τελευταία δέκα λεπτά δείχνουν τι έγινε ο τυπάς [τον λέω έτσι γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το είδα
]
Μπορείς να με βρίσης/βαρέσης/κτλπ... σήμερα την είδα και κατάλαβα πολλά για την ιστορία.
[spoiler:dbe6a131de]Τελικά δλδ ο τύπας διάλεξε τιν ανθρωπότητα και όχι τους Miu οπότε μετα το αυγό η ζωή συνεχίστικε κανονικά???
Πώς όμως έζησε με την κοπέλα? ΔλΔ στο τέλος δείχνει αυτόν και την κοπέλα στο σχολείο και μιλάνε με τους εαυτούς τους .... Αυτός και καλά δεν είναι άνθρωπος αλλά ποιός έζησε με την κοπέλα?? Έλεος τους ιάπωνες μου μέσα...
Και φυσικά στο τέλος η γιαγία πια έφυγε πετόντας στο διάστημα?? HELP

Θα πρέπει να πω οτι προσωπικά πιστεύω οτι το Rah Xephon είναι καλύτερο ...