Αχ, ωραίες στιγμές, έχω να δω τέτοιον χορό από το τελευταίο επεισόδιο του Guilty Crown, βέβαια εκείνο το μπαλέτο δεν το φτάνει τίποτα, αλλά από την άλλη άλλο να χορεύεις στη γη κι άλλο στα σύννεφα. Και μιλώντας για τα σύννεφα, κάτι έχει ο δημιουργός μαζί τους, και τα δύο κομμάτια της σειράς τελείωσαν πάνω στα σύννεφα. Μήπως αφήνει να εννοηθεί ότι πετάει και ο ίδιος στα σύννεφα; Μπορεί να είναι κι αυτό ένα από τα πολλά μηνύματα που προσπαθούσε να περάσει η σειρά, μια σειρά με μεγάλες δυνατότητες. Θέλω να δώσετε προσοχή στις σκηνές στο σχολείο και πόσο εύκολα θα μπορούσε να θέσει αν ήθελε τις βάσεις για να το γυρίσει σε school-life, harem. Παρόλα αυτά το χαρέμι του Kirito χτίστηκε με κόπο και τσαχπίνικα χαμόγελα κατά τη διάρκεια της σειράς, οπότε είναι δικαιολογημένο. Επίσης το ίδιο το χαρέμι είναι πολύ προσγειωμένο! Έκανε πίσω έναν ολόκληρο μήνα, ενωμένο κιόλας(!), για να δει πώς θα πάνε τα πράγματα ανάμεσα στον Kirito και στην Asuna.
Αξέχαστη θα μου μείνει και η εξής ατάκα:
"Some weapon you've got. It's light and have no reach. But I can still kill you with it!"
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sword Art Online
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2012 - 12:32
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2012 - 16:53
4 πράγματα δε μου άρεσαν γενικά: 3 πάνω στη σειρά.... Βασικά, που όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα αντί να του δώσει άλλα 12 επ ας πουμε, το ασταμάτητο "papamamapapamamapapamamapapamama" της Yui και η ιδέα του Seed (δεν ξέρω γιατί).
Δε μπαίνω στη διαδικασία να δω αν πέρασε μηνύματα ή όχι ή αν ήταν μέσο να τραβήξει κόσμο στα ΜΜΟ κλπ κλπ κλπ, άσχετα αν ισχύουν ή όχι κάποιες από αυτές τις απόψεις. Είναι κάψιμο τέτοια συζήτηση. Το είδα μόνο σαν ένα διασκεδαστικό άνιμε με κάμποσα κενά εδώ κι εκεί και με κέρδισε γι'αυτό που ήταν. Αν ήταν το Tanken Driland ή το Danball Senki (ή κάποιο άλλο τυχαίο) καλύτερο, θα είχα ασχοληθεί με κάτι άλλο, χωρίς όμως να κράξω αυτό. Απ'όσα ξεκίνησα ταυτόχρονα με αυτό, ήταν το αγαπημένο μου. Αν πω κάτι παραπάνω θα παρεξηγηθώ πιο πολύ, οπότε, αυτά.
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 22:13

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 22:19
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 23:01
http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_Art_Online στο setting δες

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 23:09
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι Mike.Αν και νομίζω πως δεν έχει προοπτικές για season 2.
μη το λες, εχουμε το περίφημο ”the seed"

πέρα απαυτό όντος, ωχ, ωχ , ωχ! 2 κόσμοι ακόμα?? >.<
Γενικά το άνιμε ήτανε στα πιο κατεστραμένα που δα τελευταία, πακέτο μαζι με το accel world για τα τρένα...
αλλα πέρα απο τη πλάκα αυτη η υπερβολική καταστροφή του συγκεκριμένου με κράτησε, ίσος να το ευχαριστήθηκα στη τελική, αν και σε αυτό βοηθησε και το κραξιμο που του ριχνα xD Για το τελευταίο επεισόδιο δεν έχω να πω και πολλα, ήταν ένα ωραιο mindfuck κιαυτο και
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 00:14
μη το λες, εχουμε το περίφημο ”the seed"
!
πέρα απαυτό όντος, ωχ, ωχ , ωχ! 2 κόσμοι ακόμα?? >.<
Γενικά το άνιμε ήτανε στα πιο κατεστραμένα που δα τελευταία, πακέτο μαζι με το accel world για τα τρένα...
Αφού έδειξε τι έγινε με το seed ρε δεν έχει κάτι άλλο να πεί.
Επίσης να φανταστώ ότι δεν ήξερες ότι και τα δύο είναι του ίδιου author!
Αν και μπορώ να πω ότι το sao ήταν καλυτερη προσπάθεια από το accel world που ήταν εντελώς για τα τρένα όπως λες!
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 00:20
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 00:21
Επίσης να φανταστώ ότι δεν ήξερες ότι και τα δύο είναι του ίδιου author!
Αν και μπορώ να πω ότι το sao ήταν καλυτερη προσπάθεια από το accel world που ήταν εντελώς για τα τρένα όπως λες!
το ξέρα ότι ήτανε του ίδιου ρε συ...
και δε ξέρω εμένα μου άφισε κενο το seed, anyway ...
θα θελα να δω και τα αλλα 2 (gungale online & underworld) σε ανιμε πάντος (ναι είμαι μαζόχας) ,φαίνονται ακόμα πιο κατεστραμένα ...
Τι λες που δεν έχει άλλα να πει, εμένα τις προάλλες με ενημερώσανε ότι στα novels ο Kirito επιστρέφει και μάλιστα σε female form.
OH GOD....WHYYYY

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 29 Δεκέμβριος 2012 - 00:22
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 01:00
Τι λες που δεν έχει άλλα να πει, εμένα τις προάλλες με ενημερώσανε ότι στα novels ο Kirito επιστρέφει και μάλιστα σε female form.
Eλα πες την αληθεια με δουλευεις ετσι??? Φτανει οχι αλλο !!!Οχι να τν δω και γυναικα...>.>
Ναι τεσπα παει κι αυτο επιτελους ...το καψαμε το κυτταρο (οτι ειχε απομεινει) ...Θα συμφωνησω με την Κai ...εκεινος ο χορος ..αχ εκεινος ο χορος.. ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δν εφτανε την μικρη αδερφη του παπουτσιου αλλα ηταν να παρει χαρα κι η ξαδερφη...μην την αφησουμε ετσι την κοπελα...να παρει δοση Κιριτο !! Γενικα αυτο που θα μου μεινει ειναι οι ακυρες εμφανισεις του Kayaba... που το χανεις που το βρισκεις σπεσιαλ γκετ σταρ εκανε.... μωρε μωρε!! τν Κιριτο τν επιασαν οι ταπεινοφροσυνες να γινει νορμαλ παιχτης .... σωπααααα xd
Αιντε και με τς ευχες μου τα παιδια ,να καιγονται με την ησυχια τς και να διατηρησουν το μικρο σπιτι-οικογενεια στο λιβαδι !!
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 02:45
Άμα βγει δεύτερη season θα το δώ γι'αυτό το σκηνικό και μόνο πραγματικά σου μιλάω!Τι λες που δεν έχει άλλα να πει, εμένα τις προάλλες με ενημερώσανε ότι στα novels ο Kirito επιστρέφει και μάλιστα σε female form.
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 12:56

δεν είναι γυναίκα απλά αυτό το πανέμορφο avatar δίνεται σε όσους έχουν κλείσει ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών σε vrmmo
πολλοί βέβαια τον περνάνε για κορίτρσι στην αρχή (δηλαδή οκ αν είναι δυνατόν) αλλά μετά ξεκαθαρίζει το πράμα
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 17:06
Ο Kirito στον πόλεμο των άστρων. "Yui, I'm your father".
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 16:49