Ποιος είναι έτοιμος για νέο volume πριν φάμε κι άλλο hiatus για καμιά δεκαετία? Εγώ σίγουρα είμαι πανέτοιμος και ούλτρα χάιπντ
Το τωρινό αρκ πρέπει να είναι το καλύτερο με διαφορά.
Γενικά το HxH κάπως καταφέρνει να έχει πολύ διακριτά, πολύ εθιστικά, πολύ διαφορετικά σε genre arcs, και μπόλικους χαρακτήρες που πάντα έχουν έναν ρόλο, κάτι που κρατάει το μάνγκα πολύ φρέσκο και πάντα ενδιαφέρον. Από τις ελάχιστες φορές που, διαβάζοντας ένα μάνγκα, ο τεράστιος αριθμός κεφαλαίων μόνο με ενθουσιάζε κάθε φορά που έβλεπα ότι έχω πολυυυ ακόμα. Ορίστε μια μικρή κατάταξη, έτσι για πλάκα.
Succession War Arc > Chimera Ant Arc > Yorkshin Auction Arc > Elections Arc > Hunter Exams Arc > Battle Arena Arc > Greed Island Arc > Kukuroo Mountain Arc
Ειδικά μνεια στην μάχη Hisoka - Chrollo, είναι από τις πιο απίστευτες μάχες που έχω δει σε οτιδήποτε έβερ. Δεν περιγράφεται το πόσο επικό ήταν το ξύλο που έπεσε και όλο το aftermath 
Και υπόψιν, λατρεύω το Greed Island και το αρκ που προσπαθούν να πάρουν τον Killua από την οικογένειά του, απλά τα υπόλοιπα τα ξεπερνάνε. Είναι τρομερό το πως το μάνγκα μπορεί να πάει από περιπέτεια δράσης σε καθαρό μάνγκα μάχης και μετά σε μαφιόζικο θρίλερ και μετά πάλι περιπέτεια (και τώρα είμαστε σε πολιτικό θρίλερ), τόσο μα τόσο seamlessly με το ενδιαφέρον αμείωτο. Το Yorkshin Auction το έχω πιο κοντά στην καρδιά μου για να είμαι ειλικρινής, αλλά το Ant Arc είναι τόσο εθιστικό και έχει έναν από τους πιο καλογραμμένους και χαρισματικούς κακούς που έχω δει σε fiction, ένα εξαιρετικό climax με την εισβολή στο παλάτι και ένα ακόμα καλύτερο φινάλε, οπότε το εκτιμώ ιδιαίτερα. Το τωρινό είναι απλά θαυμάσιο, απλά φανταστικό, και εκτόξευσε τον Kurapika στην πρώτη θέση, είναι πλέον ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, ίσως με διαφορά.
Γενικά από τα πολύ τοπ μάνγκα, το μόνο που το κερδίζει στην καρδιά μου είναι το Fullmetal Alchemist.
tldr: hunter x hunter good, hyped.
Edited by Angel.tze, 06 July 2022 - 12:16.