Γυρνάει μετά από τέτοιο hiatus και βγάζει τέτοιο chapter. Τι πένα έχει ο τύπος...
Togahsi πλιζ βγάλε πάνω από ένα volume.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 15:42
Γυρνάει μετά από τέτοιο hiatus και βγάζει τέτοιο chapter. Τι πένα έχει ο τύπος...
Togahsi πλιζ βγάλε πάνω από ένα volume.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 15:58
Νομίζω πως είναι σχετικά με αυτό που λέει ο Kurapika για
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 16:22
Ωραίος!! Αυτό πρέπει να 'ναι.
13 νεκροί πρίγκιπες και ο βασιλιάς να τροφοδοτούν με ενέργεια τον επόμενο.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 17:11
Τωρα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να τελειωσει πρωτο το berserk παρα το hxh, ο ανθρωπος ξερει να γραφει και πολυ μεγαλο Lore,αλλα με τοσα διαλλειματα μακρας διαρκειας που παιρνει ολο σταματανε και αντε παλι ξανασυνεχισουν.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 17:25
Τo Dark Continent saga μπορεί να γίνει όσο μεγάλο θέλει. Πολύ μεγαλύτερο από το chimera ants πχ. Δεν υπάρχει περίπτωση να δει τέλος με το ρυθμό των 10 κεφαλαίων ανά χρόνο που πάει
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2018 - 17:25
Κάτι που μου είπε ένας φίλος.
Οι Troupe ψάχνουν τύπο πάνω από 1.90 στο deck τους. Στο deck τους υπάρχει ο Leorio που είναι πάνω από 1.90. Ορίστε η σύνδεση με Kurapika.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2018 - 23:00
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2018 - 23:46
Ναι.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2018 - 00:12
Έχουμε ένα arc γεμάτο με πολιτική ίντριγκα και πλοκή με τιτανοτεράστια cojones, το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος ενός ακόμα μεγαλύτερου saga που θα στείλει το μη μπασμένο μισό κάστ της σειράς κυριολεκτικά στις όχθες του αγνώστου.
Και όλα αυτά σε ένα shonen.
Έχω φάει πολύ περισσότερο hype με την αρχή αυτού του arc από ότι είχα φάει με την αρχή του Chimera Ant, και το Chimera Ant αποδείχθηκε το δεύτερο καλύτερο arc της σειράς.
Εάν δεν ήμουν σίγουρος ότι ο Togashi έχει, για πρώτη και τελευταία φορά, δαγκώσει περισσότερο από όσο μπορεί να καταπιεί όσο αφορά το προβλεπόμενο μέγεθος του saga, και ότι δεν πρόκειται να το τελειώσει ποτέ, θα είχα χτυπήσει ταττού HxH από το hype.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2018 - 00:59
Θα συμφωνησω με αυτο δυστυχως και λεω δυστυχως γιατι ο ανθρωπος χτυπαει hiatus και μαλιστα διαρκειας, το οποιο με κανει να το μισω ακομη περισσοτερο λογω του ανουσιου cliffhanger με τοσο δουλεμενο arc
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2018 - 01:28
Αυτό το saga δεν τελειώνεται, απλά και καλά. Οπότε διαβάζουμε χαλαρά κι απολαμβάνοντας το τώρα κι όχι το potential
York New και Chairman election arc > Chimera ants, fuck you, fight me. Πολύ καλό αρκ, πολύ overhyped
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 00:54
Chimera Ant>>>>Every Shonen arc εύκολα κιόλας.
myanimelist.net/animelist/maria1323
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 01:08
Και όμως, το Chimera Ant με κούρασε προς το τέλος αφάνταστα για να είμαι ειλικρινής, για πολύ περίεργους λόγους.
Το Yorknew είναι το καλύτερο με διαφορά (κατά την γνώμη μου). Το Chairman Election είναι το αγαπημένο μου αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το Chimera Ant.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 01:22
Το Chimera ants έχει 3 θεματάκια. Μας δίνει από το πουθενά ένα τεράστιο κι ενδιαφέρον καστ που ουσιαστικά όμως είναι one and done στο αρκ. Αν ήταν One Piece, ξέρεις πως κάθε χαρακτήρας έχει τη στιγμή του στον ήλιο και καλές πιθανότητες επιστροφής, και δη τιμητικής. Εδώ όμως είναι Togashi, και δεν παίζει να ξαναδούμε κανένα ant.
Γϊνεται απίστευτα κουραστικό προς το τέλος με την έμφαση που δίνει στα μονοπάτια που ακολουθούν δευτερεύοντες χαρακτήρες που δεν έχουν έτσι κι αλλιώς κάποιο ιδιαίτερο αντίκτυπο (ειδικά όταν αρχίζει η εισβολή στο παλάτι) και τους τεράστιους εσωτερικούς μονολόγους, κι αν αυτό παλεύεται σχετικά στο manga, τορπιλίζει τελείως το άνιμε που δεν έκαναν καμία προσαρμογή, απλά κράτησαν κάτι 5λεπτες αφηγήσεις "εδώ γίνεται εκείνο κι εκεί γίνεται το άλλο, κι εκείνη τη στιγμή ο Κιλλούα είπε αχ δε μ' αγαπάει πια ο φίλος μου καθώς ο φίλος του τον προσπέρναγε μ' ένα σκοτεινό βλέμμα μπλα μπλα μπλα".
Και στο τέλος, είναι ένα remix του Cell saga. Οπότε έχει αυτό σαν δίχτυ ασφαλείας.
Ο Togashi λάμπει όταν συνθέτει πολλές ιστορίες σε μικρό χώρο (York New, President election)