Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

AniMeeting στην Αθήνα (Σάββατο 10/3 στις 17:30 στο Θησείο)

• Please log in to reply
103 replies to this topic

#31 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 March 2012 - 10:06

Εφόσον συμφωνείτε για Μοναστηράκι/Θησείο, προτείνω να πάμε στον Στάβλο.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#32 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 March 2012 - 10:36

Άρα:

10 Μαρτίου θα πάμε κάπου στο κέντρο. Τι ώρα και που θα συναντηθούμε; ή θα πάμε κατευθείαν στο καφέ;

#33 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 March 2012 - 10:37

ωραίο κόσμο βλέπω μαζεύεται, οπότε μπορεί να περάσω και γώ μια βόλτα. Προσωπικά θεωρώ μοναστηράκι και θησείο ακριβές επιλογές, τουριστικά και έτσι, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν. Με εξαίρεση την εκπληκτικη θέα που έχει στην απ. Παύλου (chocolat, floca, θέα κτλ.) φυσικά, αλλά εκεί ειναι διπλές τιμές.

Θεωρώ οτι χίλιες φορές καλύτερα να πάει κάποιος σε καποιο πιο μικρο (και όμορφο κατ'εμε) μαγαζάκι προς εξαρχεια μεταξουργείο κουκακι ή πετραλωνα, να το γεμισει, να πιει 2-2,5 ευρώ τον καφέ και να του φερθουνε σαν άνθρωπο, παρά στα τουριστικά.

Μια σταση μετρό παρακάτω από το μοναστηράκι, θησειο, ή ομονοια δεν νομιζω οτι κανει τη διαφορά. Εδώ βρήκαμε το δρακοφοίνικα...

stasou%2520mygdala.jpg

#34 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 01 March 2012 - 10:38

νααααααα ρωτήσω, εγω που δεν εχω ξανάρθει σε κανένα μιτινγκ/συναντηση/whateva
σκάω μυτη ετσι ξέμπαρκος και λεω "γειά είμαι ο ταδε" ???

by the way, ο σταβλος παίζει στη διαπασών μουσικη αν δεν απατώμαι
δεν θα ακουγόμαστε, οχι τιποτα αλλο

@lord Leon, ποιο κατω απο σταβλο, επειδη πηγα προσφατα για καφε εκει, εχουν πεσει καπως οι τιμες, στα 2.5
δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια βεβαια.

#35 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 March 2012 - 10:44

by the way, ο σταβλος παίζει στη διαπασών μουσικη αν δεν απατώμαι
δεν θα ακουγόμαστε, οχι τιποτα αλλο

@lord Leon, ποιο κατω απο σταβλο, επειδη πηγα προσφατα για καφε εκει, εχουν πεσει καπως οι τιμες, στα 2.5
δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια βεβαια.

ναι ακριβώς αυτό κάνεις. Είναι λίγο άβολα στην αρχή, αλλά συνηθίζεις μετά. Ακολούθησε την μύτη σου. Θα καταλάβεις ποιοι είμαστε :P

Lord Leon συμφωνώ, αλλά αν αποφασίσουμε να πάμε εκεί να ανεβάσεις κανά χάρτη ή οδηγίες. Γιατί το Θυσείο το ξέρουν σχεδόν όλοι, τα Πετράλωνα όχι.

#36 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 01 March 2012 - 10:57

Αν βρεθουμε μοναστηρακι, μπορουμε να παμε και στην προβολη της ΛΕΦΙΚ εκεινη την ημερα

#37 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 March 2012 - 11:01

Νταξει στο σταβλο συγκεκριμένα αμα σκασω εγώ μπορεί να μου φτυσει και στον καφέ. :kakaka:

μαλλον λες τα τελευταία κατω κάτω ,αψεντι, μορφη κτλ. οπου, ναι ειναι σαφώς πιο ανθρωπινα τα πραγματα (εχω και εκει βεβαια κατι ψιλοπαραπονακια αλλα ειναι πταισματα)

Εκει πλεον κοντεύεις να μπεις ανω πετραλωνα χτυπα στο γμαπς ηρακλειδών 40 να δεις τι εννοώ.

@ΟbL εύκολο είναι ρε πας θησειο και παίρνεις την κατηφόρα ισα κάτ'! :kakaka:

Ok πέρα από την πλάκα θεωρώ οτι αν πάμε νωρίς στη βραζιλιάνα θα χουμε μια αιθουσα για πάρτη μας- κυριολεκτικά όμως. (στο τέρμα της κυκλώπων στην πλατεία, βγαινεις από το σταθμο και ανεβαίνεις 4 γωνίες)

Από την άλλη όμως, τα εξάρχεια είναι ακομα πιο εύκολα για τους περισσότερους νομίζω, και έχει κάτι πολυ όμορφα στην ασκληπειου και στην εμμ.μπενακη. Νομίζω οτι οι κοπελιτσες στο boderosa ή στο τραλαλά θα κωλοχαρούν να δουν να γεμιζει το μαγαζι στις 6. κι αν για καποιο λογο δε μας κανει εχεις αλλες 15 επιλογες στα 20 βηματα.

stasou%2520mygdala.jpg

#38 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 March 2012 - 11:16

fair enough, δεν διαφώνησα. Αποφασίστε και πείτε μου :P

#39 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 01 March 2012 - 11:33

Κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσω παρούσα!!! :gotit:

#40 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 01 March 2012 - 11:38

Για στάβλο δεν το πολυψήνω για να πω την αλήθεια.
Παρόλα αυτά,αν θέλετε ντε και καλά Θησείο-Μοναστηράκι,μπορούμε να πάμε στο Τ (ταυ).

Posted Image

#41 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 March 2012 - 11:42

Για στάβλο δεν το πολυψήνω για να πω την αλήθεια.
Παρόλα αυτά,αν θέλετε ντε και καλά Θησείο-Μοναστηράκι,μπορούμε να πάμε στο Τ (ταυ).

Δεν θα το πρότεινα. Το Τ είναι πάντα γεμάτο και δεν θα μας χωρέσει όλους, χώρια που καλύτερα να πάμε σε κάποιο πιο συμβατικό μαγαζί. Το Τ είναι τέρμα εναλλακτικό.

#42 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 March 2012 - 12:06

Κοιτα βασικά αν καταλήξετε στο μερος, εγω εχω ενα τονο προτάσεις. Πλατεια εξαρχειων π.χ. οστρια και ιντριγκα εχουν αρκετο χωρο, και πιο απομονωμενες αιθουσες για να μην ενοχλεις και να μη σε ενοχλουν.

To kanji εχει αρκετά καλή πάνω αιθουσα, και ειναι διπλα στο μετρο πανεπιστημιο. Αλλα δεν ειναι για πάνω από 20 ατομα πιστεύω. χορανε αλλα ειναι καπως.

Το σπιρτοκουτο ειναι γενικότερα θεικο μαγαζακι, αλλα μετά τις 10 θα αρχισουν να ρχονται για το παρτυ

Συμπαθητική προταση ειναι και το bat city και τελοσπαντων εχει αρκετά.

Ε αμα δουμε και δεν προχωράει το κανουμε σε στυλ PK. λεει καποιος στις 17:30 στο μοναστηρακι και οποιος θελει ερχεται :hehe:

stasou%2520mygdala.jpg

#43 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 March 2012 - 12:32

Ε αμα δουμε και δεν προχωράει το κανουμε σε στυλ PK. λεει καποιος στις 17:30 στο μοναστηρακι και οποιος θελει ερχεται :hehe:

The Phantom Duck theory. Αχαχαχαχαχα γιατί όχι;

#44 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 01 March 2012 - 13:46

χρειαζεται και μια επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας απο το τοπικο κεπ και μια δηλωση του νομου 105 οτι εκανες post για να ερθεις Posted Image.

μην ανυσηχεις στην αρχη και εμεις δεν γνωριζομασταν μεταξυ μας αλλα λιγο η συζητηση για anime/games, λιγο (ή μαλλον παρα πολυ) ο χαβαλες γνωριστηκαμε.

θα ερθω και εγω και πιστευω οτι το θησειο ειναι δοκιμασμενη και καλη επιλογη.
εχει πολλες καφετεριες που θα μπορουν να δεχτουν και να ανεχτουν το πληθος που ερχεται συνηθως στα meetings χωρις να μας πεταξουν με τις κλωτσες.

#45 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 01 March 2012 - 14:54

Αν βρεθουμε μοναστηρακι, μπορουμε να παμε και στην προβολη της ΛΕΦΙΚ εκεινη την ημερα

Oh daaaaaamn, μην το κάνατε για τις 10 του μηνός, θα πάω στην προβολή.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg