Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

AniMeeting στην Αθήνα (Σάββατο 10/3 στις 17:30 στο Θησείο)

• Please log in to reply
103 replies to this topic

#91 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 March 2012 - 22:39

ισχυει, κιεγω μια τετια εντυπωση ειχα πριν το meeting, αλλα τελικα αποδεικτηκα λα8ως.
Δυστυχως δε μπορεσα να μηλησω και με παρα πολους, αλλα οσους γνωρισα μια χαρα ατομα, καμια ενδυξη οτακυλας περιεργος..αχαχ :P
Πολυ πλακα γενικως...τα ξαναλεμε σε next meeting :)

Υ.Γ'@οσαμα, καλα εσυ με το Botsun δεν υπηρχατε...πολυ τρελα :P
Υ.Γ2.@dorothy...ελα να σε βλεπουμε και πιο συχνα στο φορουμ απο δω και περα...τωρα που μας εμα8ες
Y.Γ3@kamui...o μικροτερος στη παρεα,αλλα πολυ συμπα8ιτικος... :hiding_something:

@bagelio...αχαχα...τα κoιταμε καλυτερα αυτα..δε πειραζει 8α υπαρξει και επομενη φορα ;p

Edited by GhostPrince, 10 March 2012 - 22:49.

フカフカ

#92 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 10 March 2012 - 22:54

Υ.Γ. 2: Junpei είσαι ένας αντιπαθητικός και σιχαμένος πίθηκος από τον πλανήτη των πιθήκων.

Σου'χω πει για την θεία σου την χορεύτρια ; :hahaha:

Guys,πολύ ωραία κι ελπίζω να τα ξαναπούμε στο επόμενο meeting.

Τάσο,περιμένω εντυπώσεις!!!

Posted Image

#93 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 11 March 2012 - 01:13

ωραια ηταν, μαζευτηκε περισσοτερος κοσμος απ οτι περιμενα. εγω και η σονια φυγαμε νωρις λογω της προβολης, αλλα μαθαμε οτι δεν κατσατε και πολυ παραπανω. λογικο παντως τρελο κρυο αλλη φορα μεσααα

#94 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 March 2012 - 01:48

Nτάξει το γλίτωσα το εβδομαδιαίο banhammer μιας και ο GhostPrince αποφάσισε να μας μιλήσει μόνος του μιας και δεν πήγα να τον ρωτήσω αν ήταν για το meeting του anime.gr, που φυσικά εγώ έπρεπε να πάω γιατί.... γιατι?

Anyway είναι το δεύτερο καθαρά παρεϊστικο meeting (εκτός πανδοχειου) στο οποίο συμμετέχω και μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά cheerful.
Χάρηκα μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να γνωριστώ καλύτερα με κάποια άτομα και γενικά την παρέα του anime.gr, καθώς και το γεγονός οτι σε τέτοιου είδους meetings έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και για πιο απλά-προσωπικά θέματα που μπορεί να μη χωράνε στο forum και να δείξεις τον πιο αυθόρμητο σου εαυτό...*goes on talking while drifting into nothingness, then teleports at the same spot*
Τελικά είμασταν πολύ περισσότεροι απ' ότι φανταζόμουν οπότε χρειάστηκε να φτιάξουμε "κλίκες", but I'm fine with that, προτιμάω εξάλλου τις πιο προσωπικές-κλειστές συζητήσεις.

Τάσο,περιμένω εντυπώσεις!!!

Και το 'λεγα οτι θα σου μείνει το "Τάσος"...
Looks like I've got myself a new (?) nickname:unlucky:

O6rrvsU.jpg

#95 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 March 2012 - 02:42

@bagelio...αχαχα...τα κoιταμε καλυτερα αυτα..δε πειραζει 8α υπαρξει και επομενη φορα ;p

Ελπίζω σε αυτό.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#96 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 11 March 2012 - 02:57

Ωραία πέρασα αλλά πείναγα κιάλλο... :P
Posted Image

#97 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 11 March 2012 - 03:08

Υ.Γ. 1: Luluchan92 ήσουνα τρομαχτική ώρες ώρες, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το γιατί.

Καταρχάς να δηλώσω πως ένας καλοθελητής (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) μου έδειξε το σχόλιο σου κατά τις 22:30 και σείστηκε ολόκληρο το μαγαζί στο οποίο βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή από τα γέλια μου (αν και για να είμαι ειλικρινής οι παρεβρισκόμενοι είχαν ήδη πάρει απόφαση ότι δε θα τους άφηνα σε ησυχία μέχρι να αποχωρήσω)! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκινείς και ΜΕ ΤΙΜΑΣ με την παραπάνω δήλωσή σου, πρώτη φορά μου λέει κάποιος ότι είμαι ικανή να έμπνευσω τέτοιο συναίσθημα!!! Ωστόσο θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβώς σε φόβισε (παράξενο γιατί δε μίλησα σχεδόν καθόλου για BL, γνωστό και ως yaoi ή "το πορνό του Διαβόλου". Μήπως φταίει η ιδιαιτέρως υψηλή ένταση της φωνής μου?), θα χρειαστώ τις πολύτιμες αυτές πληροφορίες για μελλοντική χρήση!

Χαίρομαι στ'αλήθεια που κατάφερα μετά από τόσον καιρό να εμφανιστώ σε επίσημη συνάντηση των μελών του φόρουμ του anime//gr, πραγματικά το απόλαυσα! Ελπίζω να μην τρόμαξα και αλλά άτομα ή να ενόχλησα με την αφύσικα δυνατή φωνή μου (ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως σε αυτόν τον τομέα) κι ευελπιστώ να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

#98 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 March 2012 - 03:17

Θα είμαι ειλικρινής. Πριν έρθω πίστευα πως θα συναντήσω μια καταδρομική ομάδα κατεστραμμένων Otakus, υπέρβαρων και ελαφρώς μυρωδάτων που η τελευταία φορά που είδαν τον ήλιο ήταν η ημέρα που γύρισαν σπίτι από τις πανελλήνιες. Χαίρομαι που ,τελικά, ο πιο περίεργος αποδείχθηκα εγώ. Δεν κατάφερα να μιλήσω με όλους αλλά δεν πειράζει, (πίστευω) θα υπάρξει και επόμενη φορά.

Υ.Γ. 1: Luluchan92 ήσουνα τρομαχτική ώρες ώρες, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το γιατί.

Υ.Γ. 2: Junpei είσαι ένας αντιπαθητικός και σιχαμένος πίθηκος από τον πλανήτη των πιθήκων.

Υ.Γ. 3: Είμαι ο Osama Bin Laden, Άραβας νίντζα από το Ελλαδιστάν.

Υ.Γ. 4: Σε όσους από εσάς δεν έστειλα friend request, είναι επειδή το αλτσχάιμερ με χτύπησε νωρίς και έχω ήδη ξεχάσει τα usernames σας.
Είχατε το κουράγιο να ξεφύγετε από την ανωνυμία του interwebz και δείξετε την μουτσούνα σας in public, το να σας προσθέσω σε μια λίστα φίλων σε ένα φόρουμ χαμένο στην θάλασσα των πληροφοριών, δεν είναι τίποτα.

Εγώ δεν μένω Αθήνα αλλιώς θα είχες δει και την δικιά μου .

Posted Image

#99 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 March 2012 - 10:09

ελεγα να περασω και εγω, αλλα χθες εκανε κρυο και ημουν στα προθυρα κρυολογηματος επειδη ειχα βγει το πρωι.
την επομενη φορα.

μην σας κολλησω και εσας. εισαστε που εισαστε κολλημενοι με τα ανιμε, μην εχετε και αλλες σκοτουρες

#100 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 March 2012 - 12:46

Χαίρομαι που σας άρεσε η συνάντηση:smart: Την επόμενη φορά θα φροντίσω να βρω ένα πιο ζεστό (και δεκτικό στον otaku λαό :kakaka:).
Δεν το περίμενα να μαζευτούμε τόσα άτομα!
Luluchan, ακόμα μου πονάνε τα αυτιά μου :P
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#101 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 March 2012 - 14:12

Ζητώ και από 'δώ συγγνώμη που δεν ήρθα, η πρασόπιττα ετοιμάστηκε κατά τις 5.30, άρα θα ερχόμουν με μια ώρα αργοπορία, προτίμησα να δω τον τελικό του κυπέλλου, πήρα στο λαιμό μου και τη Βαγγελιώ που μ' έπαιρνε τηλέφωνα για να σας βρει!!

Στο επόμενο που θα 'μαι Αθήνα δεν με γλιτώνετε κύριοι.

#102 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 11 March 2012 - 16:01

Καταρχάς να δηλώσω πως ένας καλοθελητής (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) μου έδειξε το σχόλιο σου κατά τις 22:30 και σείστηκε ολόκληρο το μαγαζί στο οποίο βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή από τα γέλια μου (αν και για να είμαι ειλικρινής οι παρεβρισκόμενοι είχαν ήδη πάρει απόφαση ότι δε θα τους άφηνα σε ησυχία μέχρι να αποχωρήσω)! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκινείς και ΜΕ ΤΙΜΑΣ με την παραπάνω δήλωσή σου, πρώτη φορά μου λέει κάποιος ότι είμαι ικανή να έμπνευσω τέτοιο συναίσθημα!!! Ωστόσο θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβώς σε φόβισε (παράξενο γιατί δε μίλησα σχεδόν καθόλου για BL, γνωστό και ως yaoi ή "το πορνό του Διαβόλου". Μήπως φταίει η ιδιαιτέρως υψηλή ένταση της φωνής μου?), θα χρειαστώ τις πολύτιμες αυτές πληροφορίες για μελλοντική χρήση!

Χαίρομαι στ'αλήθεια που κατάφερα μετά από τόσον καιρό να εμφανιστώ σε επίσημη συνάντηση των μελών του φόρουμ του anime//gr, πραγματικά το απόλαυσα! Ελπίζω να μην τρόμαξα και αλλά άτομα ή να ενόχλησα με την αφύσικα δυνατή φωνή μου (ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως σε αυτόν τον τομέα) κι ευελπιστώ να τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

Πέρα από την φωνή (θα μπορούσες να κάνεις καριέρα στην λαϊκή ή στην όπερα ή σε death metal συγκρότημα (you choose) με τέτοια φωνή, το ξέρεις ; ) ίσως να έφταιγε και το Force Push που έκανες στα καημένα τα φλυτζάνια και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. Θα μπορούσες να ακολουθήσεις τον δρόμο των τζεντάι με τέτοιο ταλέντο. :kakaka:

R.I.P. φλυτζάνια. Ήσασταν πολύ ντελικάτα για εμάς τους παλαβούς. Θα έχετε πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι για πάντα την ένδοξη γυαλάδα σας στις χρυσαφένιες ακτίνες του ήλιου που έφευγε μακρυά στην δύση των θρύλων, εκείνο το παγωμένο δειλινό.

10/3/2012

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

#103 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 11 March 2012 - 19:47

Χαίρομαι που σας άρεσε η συνάντηση:smart: Την επόμενη φορά θα φροντίσω να βρω ένα πιο ζεστό (και δεκτικό στον otaku λαό :kakaka:).
Δεν το περίμενα να μαζευτούμε τόσα άτομα!
Luluchan, ακόμα μου πονάνε τα αυτιά μου :P

Κι εσύ, Βρούτε?! :hiding_something:

Πέρα από την φωνή (θα μπορούσες να κάνεις καριέρα στην λαϊκή ή στην όπερα ή σε death metal συγκρότημα (you choose) με τέτοια φωνή, το ξέρεις ; ) ίσως να έφταιγε και το Force Push που έκανες στα καημένα τα φλυτζάνια και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. Θα μπορούσες να ακολουθήσεις τον δρόμο των τζεντάι με τέτοιο ταλέντο. :kakaka:

R.I.P. φλυτζάνια. Ήσασταν πολύ ντελικάτα για εμάς τους παλαβούς. Θα έχετε πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι για πάντα την ένδοξη γυαλάδα σας στις χρυσαφένιες ακτίνες του ήλιου που έφευγε μακρυά στην δύση των θρύλων, εκείνο το παγωμένο δειλινό.

10/3/2012

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Για άλλη μια φορά, το πρόβλημα ήταν η καρέκλα του Matu-san!!! Ίσως να βοήθησε το γεγονός ότι ήθελα να περάσω, οπότε δε νίπτω τας χείρας μου, αλλά δεν έσπρωξα το τραπεζάκι. Την καρέκλα μπορεί, το τραπεζάκι ΠΟΤΕ!!! :hihi2:

#104 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 March 2012 - 22:16

^
Μην τους ακούς, δεν φταις εσύ, η βαρύτητα φταίει :P

Κατά τα άλλα συμπαθητικό με meeting, αν και μαζεύτηκε πολύς κόσμος και ξενέρωσα...

Spoiler:

Edited by Namida, 13 March 2012 - 22:38.