Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
AniMeeting στην Αθήνα (Σάββατο 10/3 στις 17:30 στο Θησείο)
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:06
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:36
10 Μαρτίου θα πάμε κάπου στο κέντρο. Τι ώρα και που θα συναντηθούμε; ή θα πάμε κατευθείαν στο καφέ;
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:37
Θεωρώ οτι χίλιες φορές καλύτερα να πάει κάποιος σε καποιο πιο μικρο (και όμορφο κατ'εμε) μαγαζάκι προς εξαρχεια μεταξουργείο κουκακι ή πετραλωνα, να το γεμισει, να πιει 2-2,5 ευρώ τον καφέ και να του φερθουνε σαν άνθρωπο, παρά στα τουριστικά.
Μια σταση μετρό παρακάτω από το μοναστηράκι, θησειο, ή ομονοια δεν νομιζω οτι κανει τη διαφορά. Εδώ βρήκαμε το δρακοφοίνικα...

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:38
σκάω μυτη ετσι ξέμπαρκος και λεω "γειά είμαι ο ταδε" ???
by the way, ο σταβλος παίζει στη διαπασών μουσικη αν δεν απατώμαι
δεν θα ακουγόμαστε, οχι τιποτα αλλο
@lord Leon, ποιο κατω απο σταβλο, επειδη πηγα προσφατα για καφε εκει, εχουν πεσει καπως οι τιμες, στα 2.5
δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια βεβαια.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:44
νααααααα ρωτήσω, εγω που δεν εχω ξανάρθει σε κανένα μιτινγκ/συναντηση/whateva
by the way, ο σταβλος παίζει στη διαπασών μουσικη αν δεν απατώμαι
δεν θα ακουγόμαστε, οχι τιποτα αλλο
@lord Leon, ποιο κατω απο σταβλο, επειδη πηγα προσφατα για καφε εκει, εχουν πεσει καπως οι τιμες, στα 2.5
δεν θυμαμαι πως λεγεται η καφετερια βεβαια.
ναι ακριβώς αυτό κάνεις. Είναι λίγο άβολα στην αρχή, αλλά συνηθίζεις μετά. Ακολούθησε την μύτη σου. Θα καταλάβεις ποιοι είμαστε
Lord Leon συμφωνώ, αλλά αν αποφασίσουμε να πάμε εκεί να ανεβάσεις κανά χάρτη ή οδηγίες. Γιατί το Θυσείο το ξέρουν σχεδόν όλοι, τα Πετράλωνα όχι.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 10:57
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 11:01
μαλλον λες τα τελευταία κατω κάτω ,αψεντι, μορφη κτλ. οπου, ναι ειναι σαφώς πιο ανθρωπινα τα πραγματα (εχω και εκει βεβαια κατι ψιλοπαραπονακια αλλα ειναι πταισματα)
Εκει πλεον κοντεύεις να μπεις ανω πετραλωνα χτυπα στο γμαπς ηρακλειδών 40 να δεις τι εννοώ.
@ΟbL εύκολο είναι ρε πας θησειο και παίρνεις την κατηφόρα ισα κάτ'!
Ok πέρα από την πλάκα θεωρώ οτι αν πάμε νωρίς στη βραζιλιάνα θα χουμε μια αιθουσα για πάρτη μας- κυριολεκτικά όμως. (στο τέρμα της κυκλώπων στην πλατεία, βγαινεις από το σταθμο και ανεβαίνεις 4 γωνίες)
Από την άλλη όμως, τα εξάρχεια είναι ακομα πιο εύκολα για τους περισσότερους νομίζω, και έχει κάτι πολυ όμορφα στην ασκληπειου και στην εμμ.μπενακη. Νομίζω οτι οι κοπελιτσες στο boderosa ή στο τραλαλά θα κωλοχαρούν να δουν να γεμιζει το μαγαζι στις 6. κι αν για καποιο λογο δε μας κανει εχεις αλλες 15 επιλογες στα 20 βηματα.

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 11:16
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 11:33
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 11:38
Παρόλα αυτά,αν θέλετε ντε και καλά Θησείο-Μοναστηράκι,μπορούμε να πάμε στο Τ (ταυ).

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 11:42
Για στάβλο δεν το πολυψήνω για να πω την αλήθεια.
Παρόλα αυτά,αν θέλετε ντε και καλά Θησείο-Μοναστηράκι,μπορούμε να πάμε στο Τ (ταυ).
Δεν θα το πρότεινα. Το Τ είναι πάντα γεμάτο και δεν θα μας χωρέσει όλους, χώρια που καλύτερα να πάμε σε κάποιο πιο συμβατικό μαγαζί. Το Τ είναι τέρμα εναλλακτικό.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 12:06
To kanji εχει αρκετά καλή πάνω αιθουσα, και ειναι διπλα στο μετρο πανεπιστημιο. Αλλα δεν ειναι για πάνω από 20 ατομα πιστεύω. χορανε αλλα ειναι καπως.
Το σπιρτοκουτο ειναι γενικότερα θεικο μαγαζακι, αλλα μετά τις 10 θα αρχισουν να ρχονται για το παρτυ
Συμπαθητική προταση ειναι και το bat city και τελοσπαντων εχει αρκετά.
Ε αμα δουμε και δεν προχωράει το κανουμε σε στυλ PK. λεει καποιος στις 17:30 στο μοναστηρακι και οποιος θελει ερχεται

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 12:32
Ε αμα δουμε και δεν προχωράει το κανουμε σε στυλ PK. λεει καποιος στις 17:30 στο μοναστηρακι και οποιος θελει ερχεται
The Phantom Duck theory. Αχαχαχαχαχα γιατί όχι;
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 13:46
χρειαζεται και μια επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας απο το τοπικο κεπ και μια δηλωση του νομου 105 οτι εκανες post για να ερθειςνααααααα ρωτήσω, εγω που δεν εχω ξανάρθει σε κανένα μιτινγκ/συναντηση/whateva
.μην ανυσηχεις στην αρχη και εμεις δεν γνωριζομασταν μεταξυ μας αλλα λιγο η συζητηση για anime/games, λιγο (ή μαλλον παρα πολυ) ο χαβαλες γνωριστηκαμε.
θα ερθω και εγω και πιστευω οτι το θησειο ειναι δοκιμασμενη και καλη επιλογη.
εχει πολλες καφετεριες που θα μπορουν να δεχτουν και να ανεχτουν το πληθος που ερχεται συνηθως στα meetings χωρις να μας πεταξουν με τις κλωτσες.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 14:54
Αν βρεθουμε μοναστηρακι, μπορουμε να παμε και στην προβολη της ΛΕΦΙΚ εκεινη την ημερα
Oh daaaaaamn, μην το κάνατε για τις 10 του μηνός, θα πάω στην προβολή.