Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Muse
#31
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 03:12
#32
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 00:40
#33
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2009 - 13:00

#34
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 17:56
ειχα αναβαλει να το τσεκαρω οταν ακουσα οτι ενα απο τα τραγουδια τους γραφτηκε για να μπει στο soundtrack του Twilight Saga πραγμα που με εκανε να ξενερωσω full
αλλα τσπ δν ειναι εκει το θεμα... το ακουσα σημερα κ μου φανηκε αποτυχια -_-" ελεος μου αρεσει π εχει γινει τοσος ντορος για το καινουργιο cd των muse... τα προηγουμενα ηταν ΚΛΑΣΗΣ ανωτερα... ειδικα origins of symmetry και showbiz
τσπ ας ελπισουμε πως δν θα φαω ηττα και με το new των pearl jam :3:emptyonexg1:

f*ck medicine. I want to be a ninja.
#35
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 18:46
#36
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 19:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alarenon: 02 Δεκέμβριος 2009 - 23:36

#37
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 21:41
ίσως θα έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμη
πριν βγάλουν αυτό το cd.
#38
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2010 - 02:56
Η αλήθεια είναι ότι είχα μιλήσει αρκετές φορές με τους φίλους μου πέρι mainstream element και δεν συμφωνούσα, η αλήθεια όμως είναι οτι άλλαξα γνώμη όταν άκουσα το πολυαναμενόμενο από πολλόυς The Resistance.
Αρχικά μου έκανε εντύπωση η μεγάλη μείωση της χαρακτηριστικής σκληράδας του ήχου τους. Το πιό ιδιαίτερο, δεν είχε συνολική ουσία. Για να το καταλάβετε θα πώ οτι παράδειγμα το Absolution ήταν καθαρά αποκαλυπτικό το ύφος του ενώ το Showbiz έδειχνε αγωνιώδες και ωμό. Ακόμα και το μέτριο Black Holes And Revelations είχε ένα φουτουριστικό αίσθημα.
Το Resistance δεν αφήνει τίποτα. Αρχίζει ικανοποιητικά,γίνεται easy listening,έπειτα έχει και ένα τραγούδι που κυριολεκτικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, μετά χτυπάει και λίγο από queen feeling και στο τέλος έχει και ένα τριπλό ορχηστρικό το οποίο δεν είναι άσχημο αλλά δεν έχει συνοχή με τα προηγούμενα.
Συνοπτικά δεν είναι άσχημο το cd, θέλει αρκετό άκουσμα για να το συμπαθήσεις και το εξώφυλο μου άρεσε πάρα πολύ
Βέβαια στη συνέχεια έμαθα οτι τραγούδια τους παίζονται στο Twilight και έτσι κατάλαβα για το εντελώς εκτός τόπου και χρόνου τραγούδι στο cd όπως και πολλά άλλα.
Φυσικά όμως δεν μπορώ να μην πώ οτί έχουν συμβάλλει στην μουσική βιομηχανία και κρατούν μία φυσιολογική στάση σαν συγκρότημα.
Προσωπικά αγαπημένος μου δίσκος το Absolution ενώ τραγούδια που έχω ξεχωρίσει γενικώς είναι.
Muscle museum,showbiz,newborn,plug in baby,butterflies and hurricanes,hysteria and map of your head.
#39
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 03:46
#40
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 16:13
εγώ απογοητεύτηκα λίγο από το καινούριο τους album... νομίζω ότι έλειπε το συναίσθημα. κατά τα άλλα είναι μια μπάντα της υπερβολής (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό) και γι'αυτό σημειώνουν τέτοια επιτυχία- ζούμε στην εποχή της υπερβολής. νομίζω πως αυτό το άλμπουμ μπορεί να το ακούσει μόνο κάποιος φαν των muse.
#41
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 23:41

#42
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 23:50

#43
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 12:44


#44
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 23:31
Μας δουλεύει κανονικά ο τραγουδιάρης. Κάθισα να ακούσω όλο το άλμπουμ και σκάλωσα 5 φορές εδώ.

#45
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 09:17
