Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cesare

Drama Historical Seinen

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 December 2011 - 23:05

Cesare
by Fuyumi Souryo

Cesare---v04c25-p010-011.png



O Angelo da Canossa (μαντέψτε ποιος) μπαίνει ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Πίσας για να σπουδάσει νομική υπό την εύνοια του Lorenzo De' Medici. Αφελής σαν χαρακτήρας και δηλώνοντας άγνοια για ότι έχει σχέση με κοσμικές υποθέσεις, βρίσκει τον εαυτό του σε μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζει, σε ένα μέρος που δεν μένει ανέπαφο από την ίντριγκα της Αναγεννησιακής Ιταλίας. Μην έχοντας ιδιαίτερη κλίση στη νομική και έχοντας την τάση να λέει αυτά που σκέφτεται χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες μπλέκει σε προβλήματα από την πρώτη κιόλας μέρα.

 

Cesare.jpg



Κάπως έτσι γνωρίζει τον συμφοιτητή του Cesare Borgio, που ανήκει στον Ισπανικό σύνδεσμο. Ο νεαρός Angelo αρχίζει να θαυμάζει τον Cesare για τον δυναμικό χαρακτήρα, τον ταλέντο και την ιδεολογία του και ο Cesare εντυπωσιάζεται από τον ειλικρινή νεαρό. Ο Angelo γοητευμένος από τον χαρισματικό νεαρό τον ακολουθεί στις ενέργειές του και βυθίζεται άθελά του στην σκοτεινή πλευρά της αναγέννησης.

 

Cesare-v02-c10_-_123.jpg



Υπάρχουν μεταφρασμένα ήδη τα τέσσερα πρώτα volumes, μέσα στα οποία εκτός από τους πρωταγωνιστές παρουσιάζονται και άλλες μορφές της Αναγέννησης. Κάποιοι ίσως γνωρίζουν την mangaka από άλλες γνωστές δουλειές της όπως τα ES, Doll και Mars. Το σχέδιο είναι λεπτομερέστατο σε πολλές σκηνές, πράγμα που δικαιολογεί αρκετά λευκά backgrounds.

 

Direct Download
ETC || Mangatraders

Tags: Seinen, Historical, Drama


ySss0UF.jpg


#2 Elizabeth

Elizabeth

    Starting...

  • Members
  • 29 posts

Posted 15 December 2011 - 23:11

Οοο, έχω διαβάσει το Mars και μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλω όμως romance έχει αυτό τίποτα ή μπα;

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 December 2011 - 23:13

Δε θα το έλεγα, τις γυναίκες για να εμφανιστούν τις κυνηγάνε με την απόχη. Ίσως να έχει στη συνέχεια όμως. Στην Ιαπωνία είναι στο 8ο volume σύμφωνα με τη σελίδα της ομάδας που το μεταφράζει.

ySss0UF.jpg


#4 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 15 December 2011 - 23:28

Damn, woman! Now I'll never read Hunter x Hunter επειδή ήδη το κατεβάζω... Τ^Τ Αλλά Borgio ακούω, Ιταλούς ακούω αναγέννηση ακούω...no wonder που θα το διαβάσω όλο σήμερα -αν είναι και καλό ή του γούστου μου εν τέλη-.

Edit: first impression: this guy is a doormat! xD Αλλά τον καταλαβαίνω.

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 16 December 2011 - 00:27.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 February 2012 - 06:07

Spoiler: 35-39

ySss0UF.jpg


#6 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 19 February 2012 - 11:26

To έβγαλε και στο manga traders σε ολόκληρο volume? Γιατί είδα το update σ'ένα site αλλά βαρέθηκα να πάω να δω...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#7 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 February 2012 - 12:43

Τα volumes του Cesare συνήθως 10 κεφάλαια, η ομάδα έχει βγάλει μόνο 5 ως τώρα, οπότε τζάμπα ψάχνεις για ολόκληρο volume. Δεν ξέρω αν τα συγκεκριμένα 5 τα έχουν ανεβάσει ήδη στο mangatraders αλλά υπάρχουν διαθέσιμα και στην σελίδα της ομάδας απ' όπου μπορείς να τα προμηθευτείς αμέσως.

ySss0UF.jpg


#8 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 19 February 2012 - 14:06

Aha...OK τότε! Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο καιρό και θυμάμαι το είχα αφήσει στο 34 ακριβως...Thanks.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#9 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 February 2012 - 11:45

Spoiler: 40-44

ySss0UF.jpg


#10 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 22 February 2012 - 13:54

Λοιπόν...αρχίζω κι εγώ!

Spoiler:


Spoiler: 40-44

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#11 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 April 2012 - 12:57

Έπειτα απο τον fail Cesare του Assasin's Creed:Bortherhood αποφάσισα να διαβάσω αυτό το manga για να δω αυτό το χαρακτήρα να δικαιώνεται, και φυσικά γιατί λατρευω την ευρωπαϊκή ιστορία και ενδιαφέρομαι για τα πρόσωπα της εποχής.
Μπορώ να πω οτι μου αρέσει αρκετά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το αν είναι τόσο καλό το όσο φανταζόμουν, και σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Αν το σχέδιο ήταν πιο ιδιαίτερο και χρησιμοποούσε περισσότερα κοντινά πλάνα/μαύρα φόντα δε θα έβγαζε αυτή τη απλή και χαλαρή ατμόσφαιρα που μεταδίδει.
Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει κάποια γεγονότα και στοιχεία της εποχής είναι κάπως πεζός και βασισμένος σε στερεότυπα.
Πχ ο τρόπος που παρουσιάζει τη δεοντολογία κάποιων χαρακτήρων σε στυλ "εμείς οι Γάλλοι είμαστε δυνατοί και χρησιμοποιούμε heavy cavalry", "εμείς οι Λομβαρδοί είμαστε chivalrous".Ίσως αυτό να είναι και ρεαλιστικό γνώρισμα της εποχής, αλλά θα μπορούσαν να δώσουν πιο alternative προσωπικότητες σε κάποιους χαρακτήρες.
Don't mind me, αυτό το ravages of time με έχει καταστρέψει, είναι τόσο τέλειο που με κάνει να περιμένω ανάλογα αποτελέσματα και απο περισσότερα manga, well I guess that would be too good to be true.

Παρ' όλα αυτά, εκεί που πάει να γίνει προβλέψιμο, οι περισσότερες σκηνές με βάζουν σε αρκετή αγωνία και πέρνουν ενδιαφέρουσα τροπή.
Ελπίζω να δούμε περισσότερα debates στο πανεπιστήμιο, καθώς και ένα time skip δε θα με χάλαγε, ελπίζω να μπορέσει να καλύψει ολόκληρη τη ζωή του Cesare.

Όσον αφορά τους χαρακτήρες θα ξεκινήσω απο τον Cesare.
Spoiler:


Spoiler: 40-44


Αnd I almost forgot...
Spoiler: Best scene in the whole manga

Nτάξει νομίζω πως έχουμε να δούμε πολύ καλό υλικό στην πορεία.

O6rrvsU.jpg


#12 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 12 April 2012 - 16:05

Δεν το περίμενα, αλλά συμφωνώ μαζί σου σε πολλά πράγματα! xD

Επίσης, χαλαρά συμφωνώ μαζί σου για το αποκορύφωμα του manga στη σκηνή που έβαλες μέσα στο spoiler. To θεώρησα αρκετά...επαναστατικό όχι αλλά περίεργο που τόλμησε και το βαλε. Και σε καταλαβαίνω, ο Cesare του Brotherhood ήταν τραυματική εμπειρία. Παρόλα αυτά, είναι μια σειρά δεν ξέρω αν την ξέρεις που λέγεται The Borgias, μπορεί να σ'αρέσει. Τσέκαρέ την

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai




Also tagged with one or more of these keywords: Drama, Historical, Seinen