Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 18 November 2010 - 17:58
Ohh the memories...
Posted 19 November 2010 - 11:13
Μου φαίνεται πως επιτέλους εκθρονίστηκε το Most Wanted.
Εντυπωσιακά weather conditions, day/night cycle, πολύ ισορροπημένος χειρισμός (ειδικά κατά τη διάρκεια του drift στις στροφές). Παίζει και offline (είχα ένα φόβο ότι δεν θα έπαιζε). Δυστυχώς, λείπει το story καθώς και το customization των αυτοκινήτων (όπως ήταν τα παλιότερα Hot Pursuit δλδ).
Επειδή δεν έχει επιλογή in-game για Anti-Aliasing, θα πρέπει να κάνετε force SSAA. Με force MSAA δεν δουλεύει. Πάντως το καλό είναι ότι φαίνεται αρκετά ελαφριά engine.
Posted 19 November 2010 - 16:45
Ξεκίνησα το Need for Speed: Hot Pursuit (2010).
Μου φαίνεται πως επιτέλους εκθρονίστηκε το Most Wanted.
Εντυπωσιακά weather conditions, day/night cycle, πολύ ισορροπημένος χειρισμός (ειδικά κατά τη διάρκεια του drift στις στροφές). Παίζει και offline (είχα ένα φόβο ότι δεν θα έπαιζε). Δυστυχώς, λείπει το story καθώς και το customization των αυτοκινήτων (όπως ήταν τα παλιότερα Hot Pursuit δλδ).
Επειδή δεν έχει επιλογή in-game για Anti-Aliasing, θα πρέπει να κάνετε force SSAA. Με force MSAA δεν δουλεύει. Πάντως το καλό είναι ότι φαίνεται αρκετά ελαφριά engine.
Εγώ συμπλήρωσα 15 ώρες.Επιτέλους φίλε ΕΙΝΑΙ NFS. Όταν ξεκινάς να παίζεις με Porcshe ΕΙΝΑΙ need for speed. Είναι καλύτερο από το MW ; Δεν το ξέρω ακόμα.Ίσως και ναι.
Posted 19 November 2010 - 19:40
Εγώ συμπλήρωσα 15 ώρες.Επιτέλους φίλε ΕΙΝΑΙ NFS. Όταν ξεκινάς να παίζεις με Porcshe ΕΙΝΑΙ need for speed. Είναι καλύτερο από το MW ; Δεν το ξέρω ακόμα.Ίσως και ναι.
Καλά εγώ ένα μισάωρο πρόλαβα και έπαιξα το πρωί πριν πάω στη δουλειά. Αυτές ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις πάντως. Έπεται συνέχεια.
Posted 20 November 2010 - 11:34
Posted 20 November 2010 - 14:46
Πάντως ρε σε εμένα φάνηκε δύσκολο.Δηλαδή σε σχέση με τα προηγούμενα NFS εδώ έκανα πολύ περισσότερα restart στις πιστες.Τα δε time trials είναι ακατόρθωτα να τα πάρεις με χρυσό.
Criterion γαρ. (βλ. Burnout)
Πάντως τα χρυσά, αν και δύσκολα, χωρίς time penalties τα παίρνω με 3-5 δευτερόλεπτα περιθώριο, οπότε πρέπει να μη στουκάρεις. Επίσης, το nitro να το χρησιμοποιείς στις ανηφόρες και όχι στις κατηφόρες.
Posted 21 November 2010 - 15:26
Και αρχισα DDO... Παιζω ενεργα D&D χρονια και βλεπω οτι ειναι η ξενερα του pen&paper RPG. Αλλα νομιζω ειναι το μονο MMO που ειναι free...
Posted 21 November 2010 - 15:48
2 DS3 που μου χαλάει, την γαμωσόνυ μου μέσα
Posted 21 November 2010 - 15:53
βλεπω και το Infinite και μου τρεχουν τα σαλια...
TF2 & L4D ειναι δεδομενα.
Posted 21 November 2010 - 16:52
Οταν το αρχησα,μπορω να πω οτι μου φανηκε ενδιαφερον,λογω τις περιεργειας του.
Ειχε ωραια,αρρωστημενη ατμοσφαιρα,αλλα μονιμως μου δημιουργουσε μια ανασφαλεια.
Οσο χανομουν σ'αυτο το τρομερο dungeon, τοσο περισσοτερο ηθελα να δω ενα reasonable scenario,ενα cutscene της προκοπης, και επιτελους το προσωπο του χαρακτηρα μου.
Το μονο που επαιρνα ομως ηταν περισσοτερο dungeon, περισσοτερο νερο,περισσοτερους big daddies που για καποιον λογο ανασθενονταν οταν τους σκοτωνα,και λιγοτερες πληροφοριες και σφαιρες.
Kαποια στιγμη η κατασταση ειχε φτασει στο αμην.Δεν ηξερα που πηγαινα,τι κινησεις να διαλεγα,δεν ειχα ουτε σφαιρες, ουτε eve επειδη τα ξοδευα ολα στο να σκοτωνω τους ιδιους
Big Daddies ξανα και ξανα,ειχα την ελπιδα πως καποια στιγμη ισως εβλεπα το φως του ηλιου και θα εφτανα σε ενα ασφαλες μερος,αν και οτι λιγα τσεκαρα στο internet με διεψευαν.
Επειδη το αναγνωριζω ως πολυ εξυπνο παιχνιδι,ευχομαι καποια στιγμη να ξαναβρω το κουραγιο να το παιξω.
Για οσους καταφεραν να συνεννοϊθουν με αυτο το game,felicitations.
Posted 21 November 2010 - 17:02
Posted 21 November 2010 - 17:13
Ένα καλό free MMO είναι το Lord Of The Rings Online. Φυσικά στην πραγματικότητα δεν είναι free, αφού τα microtransactions είναι παρόντα σε όλα τα free mmo's.
Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το Gray Matter και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το παιγνίδι.
Έπαιζα και το Drakensang: The River Of Time αλλά συγχύστηκα από τις αλλεπάλληλες μάχες με γιγάντια καβούρια στα έγκατα της Aventuria.
Posted 21 November 2010 - 21:44
Black Ops στο ps3 αλλα την γκαντεμιά μου μέσα χάλασε χθες το ds3 και περιμενω το GT5 και το ΑC Brotherhood.
2 DS3 που μου χαλάει, την γαμωσόνυ μου μέσα
Wth,τα δικά μου και τα δύο ανέπαφα...Βασικά δουλεύουν στο μισό χρόνο,γιατί όταν ξεφορτίζει το ένα ανοίγω τ'άλλο και το βάζω για φόρτιση...Λες να μου ψοφήσουν ταυτόχρονα και τα δύο και να τρέχουμε???

Posted 25 November 2010 - 14:51
Ηταν παιχνιδαρα.
Σοβαρα καιρο ειχα να παιξω κατι τοσο καλο.Story και χαρακτηρες ηταν μοναδικοι.Οι ιδεες των major battles και 1on1 πολυ καλες, εσπαγαν τη μονοτονια των boss battles και dungeons.
Ωρες ωρες ηταν λιγο σπαστικο να μαζεψεις και τους 108 χαρακτηρες για το good ending, αλλα δε μειωνει ουτε στο ελαχιστο την αξια του παιχνιδιου.
Πηρα το "bad" ending για αρχη, το οποιο μονο κακο δεν ηταν.Εχω κρατησει και ενα save file παντως, εφηγα και για το "good".
Posted 25 November 2010 - 15:41
Κι εγω προσφατα το τερματησα.
Το good ending μπορει να σου παρει λιγη ωρα ακομα και αν το εχεις εξασφαλησει και εχεις save ακριβως στο τελος,αλλα ειναι σχετικα απλη υποθεση,αμα συμβουλεβεσαι καποιο walkthrough φυσικα.