Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 18:55
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 19:55
ελπιζω στο -πολυ βιαστικο- να μην τα κανουν σαλατα...
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 20:50
Λογω δυσκολιας,η επειδη ειναι ισως υπερβολικα μεγαλο?Αμα το πιασεις ενα καλοκαιρι τερματιζεται ευχαριστα.Το replayability δεν ειναι και απλη υποθεση,γιατι απορω αμα θα βρω ποτε χρονο να το ξαναπιασω,αλλα θα το εκανα με ορεξη.
Όχι δεν είναι θέμα διάρκειας...Αν ένα παιχνίδι αξίζει για 2nd runthrough,τον χρόνο τον βρίσκω ευχαρίστως θυσιάζοντας οτιδήποτε άλλο,από anime μέχρι και προπόνηση...Απλά όπως λέει και ο Serestrum,γίνεται βαρετό μετά από ένα σημείο...Ζήτημα να χω κλείσει 10 ώρες συνολικά...
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 23:30
Ειναι απλα θεμα γουστου μαλλον.
Εγω το επαιξα περιπου 60 ωρες,το τερματησα,και θελω κι αλλο.
Τα διαφορετικα origins,layouts και endings κανουν το παιχνιδι πολλυ ενδιαφερον και ζωντανο.
Σε μερικα σημεια ομως,μαλλον υστερει.(ποικηλια classes,weapon types etc.).
Ισως αυτο να σε εκανε να βαρεθεις...
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 23:41
Οταν λες εχεις κολλησει,εννοεις εχεις πορωθει με το game,γιατι αμα εχεις καποια δυσκολια μπορω να σε βοηθησω.
Το dragonage ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που επειξα τελευταια.
Παρολο που ειναι τεραστιο,εχει φοβερο replayability και θα ηθελα να το τερματισω πολλες φορες ακομα.Το μονο μεγαλο προβλημα ειναι τα αρκετα ενοχλητικα glitches του,που ισως αυτα κατι τετοιο σε εκανε να κολλησεις.
Slang word of the day
Εχω κολησει=[ρημ.][μετ.]Η χρηση του διαφερει αναλογα τον τονο που χρεισιμοπειτε
Πχ
Exω κολλησει στο Dragon Age...!!!
Στην παραπανω προταση ο γραφων ενοει οτι δεν μπορει να σταματισει να παιζει το ανωθεν παιχνιδι λογο της εθιστικοτητας του.Επισης μπορουμε να δουμε τον ενθουσιοδη τονο που το γραφει χαρη στις 3 τελειες και τα 3 θαυμαστικα.
Exω κολλησει στο βουρκο της ακολασιας
Η χρηση ειναι μεταφορικη και υπονοει μια στασιμη κατασταση στην οποια απαιτει τον εξωτερικο παραγωντα ωστε να αλλαξει κατασταση.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 00:30
Εγω το ξερω ως:εχω κολλησει ΜΕ το ταδε,αλλα τελος παντων.Η χρηση ειναι μεταφορικη και υπονοει μια στασιμη κατασταση στην οποια απαιτει τον εξωτερικο παραγωντα ωστε να αλλαξει κατασταση.
Slang word of the day
Εχω κολησει=[ρημ.][μετ.]Η χρηση του διαφερει αναλογα τον τονο που χρεισιμοπειτεSpoiler:
Παντως,απο rockstar προτιμαω σιγουρα bully.
Φοβερη σαπιοατμοσφαιρα,εξαιρετικο και πολυ προτοτυπο soundtrack,και πολυ ενδιαφερον script και αποστολες.
Χανει λιγο στο slice of life στοιχειο και στην νοημοσυνη του cpu, αλλα αυτη η rockstar παντα ετσι ηταν.Εχω παιξει αρκετο GTA,και γνωριζω οτι ειναι πολυ πιο large-scale,αλλα σαν ουσιαστικο παιχνιδι ειναι πολυ πιο αδειο απ'οτι προσπαθει να δειξει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 12 Νοέμβριος 2010 - 01:48
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 01:32
Τι να πω...
Ειναι απλα θεμα γουστου μαλλον.
Εγω το επαιξα περιπου 60 ωρες,το τερματησα,και θελω κι αλλο.
Τα διαφορετικα origins,layouts και endings κανουν το παιχνιδι πολλυ ενδιαφερον και ζωντανο.
Σε μερικα σημεια ομως,μαλλον υστερει.(ποικηλια classes,weapon types etc.).
Ισως αυτο να σε εκανε να βαρεθεις...
+1
Προσωπικά μου φάνηκε πολύ καλοστημένο. Το όλο πλαίσιο, το στόρυ και οι χαρακτήρες ήταν πολύ προσεγμένα. Σε βάζει μέσα στον κόσμο του όπως ελάχιστα games.
Kαι παρότι μου φάνηκε ωραίο και στο gameplay, σε κάτι τέτοια παιχνίδια τυχόν ελλατώματα σ΄το επίπεδο αυτό δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 02:00
Εγω το ξερω ως:εχω κολλησει ΜΕ το ταδε,αλλα τελος παντων.
Φοβερη σαπιοατμοσφαιρα,εξαιρετικο και πολυ προτοτυπο soundtrack,και πολυ ενδιαφερον script και αποστολες.
Χανει λιγο στο slice of life στοιχειο και στην νοημοσυνη του cpu, αλλα αυτη η rockstar παντα ετσι ηταν.Εχω παιξει αρκετο GTA,και γνωριζω οτι ειναι πολυ πιο large-scale,αλλα σαν ουσιαστικο παιχνιδι ειναι πολυ πιο αδειο απ'οτι προσπαθει να δειξει.
Βγαίνουμε offtopic,αλλά καλά το ξέρεις.Έχω κολλήσει με κάτι σημαίνει μου αρέσει απίστευτα,έχω κολλήσει σε κάτι σημαίνει ότι έχω συναντήσει κάποιο εμπόδιο και δεν μπορώ να συνεχίσω.
Κολλάς με μια γκόμενα,αλλά κολλάς στο boss.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 02:43
Όντως, πολύ καλό το Bully.
Εμένα μου άρεσε που μπορούσες να αλλάξεις στολές κλπ. ^.^
Πάντως, GTA IV uber alles. Μένει να πάρω το Episodes From Liberty City.
Ξεκίνησα το Hegemony: King of Macedon.
Σε όσους αρέσουν τα RTS, τα Total War ή τα Civ, να το παίξουν οπωσδήποτε!
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 11:52
Όντως, πολύ καλό το Bully.
Εμένα μου άρεσε που μπορούσες να αλλάξεις στολές κλπ. ^.^
Πάντως, GTA IV uber alles. Μένει να πάρω το Episodes From Liberty City.
Ξεκίνησα το Hegemony: King of Macedon.
Σε όσους αρέσουν τα RTS, τα Total War ή τα Civ, να το παίξουν οπωσδήποτε!
Το GTA IV το εχω τερματησει.Μου αρεσε,και επαιζα αρκετα φανατικα,αλλα ειχε ΠΑΡΑ πολυ μοιωμενη αισθηση ελευθεριας.Οπου και να πηγενες εβλεπες παντου κλειστες πορτες.Ελαχιστα μαγαζια και πραγματα να κανεις μετα το βαζικο playthrough.Ο χαρακτηρας ειχε πολυ ωραια προσωπικοτητα και μπορουσα να ταυτιστω μαζι του, αλλα η ελλοιψη customization στην εμφανιση του με ξενερωνε καπως.
Οσο για το Hegemony,φαινεται πολυ ενδιαφερον.Εφχαριστουμε για την πληροφορηση γιατι ειμαι φανατικος των RTS και ιδιως Total War.
Οσο για τον ορο κολλησα,darthnicolas,αυτο ακριβως προσπαθησα να του εξηγησω.Απλα εσυ το ειπες καλυτερα.(sorry for the off topic)
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 12:30
Το GTA IV το εχω τερματησει.Μου αρεσε,και επαιζα αρκετα φανατικα,αλλα ειχε ΠΑΡΑ πολυ μοιωμενη αισθηση ελευθεριας.Οπου και να πηγενες εβλεπες παντου κλειστες πορτες.Ελαχιστα μαγαζια και πραγματα να κανεις μετα το βαζικο playthrough.Ο χαρακτηρας ειχε πολυ ωραια προσωπικοτητα και μπορουσα να ταυτιστω μαζι του, αλλα η ελλοιψη customization στην εμφανιση του με ξενερωνε καπως.
Η έλλειψη customization στο ντύσιμο, όντως, με χάλασε και εμένα. Καλοέμαθα στο Saints Row 2. Όπως επίσης, και μετά το endgame, όπως είπες.
Πάντως, με το επόμενο GTA, που λογικά θα έχουμε ξεφύγει από το ψυχολογικό φράγμα του DVD9 και θα πάμε σε διψήφιο αριθμό GBs, θα δούμε περισσότερη ελευθερία και customization.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 15:03
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 15:48
Just started One Piece Grand Adventure.Ε ψιλομετριο
Εγω θυμαμαι το round the line
(action-adventure αλλα μονο σε ευρωπαικες γλωσσες,χωρις αγγλικα)
και το grand battle(fighting αλλα χωρις ιχνος ρεαλισμου.
Καλουτσικα παιχνιδια, αλλα οταν βλεπεις ενα anime και μετα το βλεπεις σε game τελειως chartoonified,με λογοκρισια,και καθολου ρεαλισμο.Το grand battle ειχε ενδιαφερον gameplay,αλλα θυμιζε πολυ super smash bros,κατι το οποιο μισω.
Ασχετα αντικειμενα να πεταγονται απο το πουθενα,τεραστειες ενεργειες,φαντασμαγορικες κινησεις που δεν εχουν ουσιαστικη επιροη στον αντιπαλο σου...
Γενικα,δυσκολα μπορει ενα παιχνιδι που να βγαινει απο anime να μου αρεσει.
Μονο τα dragonball εχουν κανει πραγματικα καλει δουλεια στο να κρατανε το story ζωντανο.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 16:10
HEAVY RAIN
Απλά το σενάριο, ο τρόπος που χειρίζεσαι τους πρωταγωνιστές είναι τόσο μοναδικός και ξεχωριστός. Τα γραφικά δε είναι σαν να βλέπεις ταινία σε HD. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα, άσε που η κάθε σου κίνηση μπορεί να αλλάξει όλη τη τροπή του παιχνιδιού. Πρέπει να σκέφτεσαι ήρεμα και σωστά.
Μην τυχόν και μου κάνει κάποιος κανα spoiler τον ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
10/10 από μένα με πολύ αγάπη στο Heavy Rain.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 16:13
Καιρός ήταν να αρχίσω και εγώ το μοναδικό, ξεχωριστό και γεμάτο μυστήριο
HEAVY RAIN
Απλά το σενάριο, ο τρόπος που χειρίζεσαι τους πρωταγωνιστές είναι τόσο μοναδικός και ξεχωριστός. Τα γραφικά δε είναι σαν να βλέπεις ταινία σε HD. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα, άσε που η κάθε σου κίνηση μπορεί να αλλάξει όλη τη τροπή του παιχνιδιού. Πρέπει να σκέφτεσαι ήρεμα και σωστά.
Μην τυχόν και μου κάνει κάποιος κανα spoiler τον ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
10/10 από μένα με πολύ αγάπη στο Heavy Rain.
I am in lesbians with this game..
fuckin awesome...
ελπιζω να μην εφαγες σπόιλερ οταν το εβαλα στο guess who.
Eίναι κατι παραπανω απο game , είναι εμπειρία..