Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1426 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 November 2010 - 13:16

Δυστυχώς δεν θα το πάρουμε ποτέ :(
Αυτή η MS μας τα έχει σκ@τώσει με τα Games for Windows Live και τα XBox πατζάρια της....

Αν δεν ήθελε τώρα να προωθήσει λίγο Windows Gaming μπορεί να μην άφηνε ποτέ το Fable 3 στο PC.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε το 3 με ένα τεράστιο κενό στο όλο story.....

Ακόμα παίζω The Witcher. Έχω δυο βδομάδες να παίξω αλλά τώρα το ξανάπιασα. Ελπίζω σε τερματισμό σύντομα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1427 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 November 2010 - 14:24

Πως ειναι το the witcher γενικα?

O6rrvsU.jpg

#1428 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 07 November 2010 - 14:33

Πως ειναι το the witcher γενικα?

In a word? Buggy. :P
Posted Image
Posted Image

#1429 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 November 2010 - 14:34

ελαχιστα buggy πλεον. awesome ειναι καλυτερη λεξη για να το χαρακτηρισει.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1430 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 November 2010 - 15:30

Εσύ να πεις εντυπώσεις.Και γρήγορα!:bike:

OT:Borderlands για άπειρο grinding πίου πίου με την παρέα και στα διαλείματα λίγη Mass Effect Epicness.Ή μάλλον ανάποδα.:hahaha:

Επίσης τελείωσα το Desperate Escape,το οποίο ήταν ένα πολύ fast paced RE5 chapter και τίποτα παραπάνω.Έχω αφήσει το Lost in Nightmares για το τέλος.Ελπίζω να δω επιτέλους λίγο Horror στο παιχνιδάκι αυτό.

Τέλειοοοοοο!

Soundtrack=awesomeness,με αποκορύφωμα το υπερτέλειο OP των T.M.Revolution:
SB3

Gameplay:ότι έλειπε από τα προηγούμενα,καλή ποικιλία για bosses,και αρκετές επιλογές στο story(έχω παίξει κάποιους χαρακτήρες εις διπλούν και πάλι δεν έχω καλύψει το 100% του story τους.)

Βέβαια με χάλασε που δεν είχε Shingen και Kenshin playable,αλλά έχει μερικούς άλλους που με καλύπτουν απόλυτα...

Επίσης ένα μεγάλο μείον είναι ότι για να ξεκλειδώσεις κάποιους πρέπει να παίξεις το story άκυρων...

Γενικά το προτείνω ανεπιφύλακτα,εφόσον σου αρέσουν και λίγο τα games τύπου Dynasty Warriors,αν και αυτό είναι ανώτερο όσο αφορά τακτικές/κινήσεις/κλπ...

#1431 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 07 November 2010 - 16:13

Γι αυτο το παιχνιδι δεν ειμαι σιγουρος.
Φαινεται και πρεπει να ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο αλλα πιστευω πως οι υπερβολες του στο σχεδιο και στα εφε το κανουν να ξεφευγει υπερβολικα απο τα πλαισια της ιστοριας,και μου δινει την ιδεα πως προσπαθει απλα να εντυπωσιασει.

Δεν το εχω παιξει ποτε,αν και πιστευω πως ισως και να μου αρεσει,παρολο που μου θυμιζει λιγο το στυλ του DW6.(Flashy,ridiculous costumes and no historical and game depth)

Αλλα,στο κατω κατω,δεν ειπε κανεις οτι προσπαθει να το παιξει historical κι ετσι,αρα η capcom καλα κανει και παρουσιαζει τα πραγματα με το δικο της ξεχωριστο τροπο.
In the end,Kamui approves:riiight:

O6rrvsU.jpg

#1432 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 November 2010 - 16:56

για να περασει η ωρα επαιξα αυτο το καλουτσικο platform
Ghost Sweeper Mikami. Oυτε πολυ μεγαλο σε διαρκεια, ουτε και πολυ δυσκολο, με μερικες πρωτοτυπιες εδω και εκει και χιουμορ σε καποιες φασεις

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-DHq9DNNabg[/media]

δεν ηξερα οτι την μουσικη την ειχε συνθεσει η κυρια αυτη. Αφου συνθεσε τη μουσικη του Castlevania για το ΝΕS, εχει το σεβασμο μου. Μαλιστα ευχαριστει το παιδι που ανεβασε το παιχνιδι

http://www.youtube.com/user/KinuyoYamashita

#1433 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 07 November 2010 - 17:32

Ωραιο απο γραφικα και τετοια,
αλλα δεν ειναι καπως περιεργο αν φανταστεις οτι τοτε θα ειχε την ιδια αξια με παιχνιδια του SNES οπως breath of fire η καποια final fantasy?
Εδω φαινεται πως τοτε ξεχωρισαν μερικες σειρες...

O6rrvsU.jpg

#1434 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 November 2010 - 18:39

Γι αυτο το παιχνιδι δεν ειμαι σιγουρος.
Φαινεται και πρεπει να ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο αλλα πιστευω πως οι υπερβολες του στο σχεδιο και στα εφε το κανουν να ξεφευγει υπερβολικα απο τα πλαισια της ιστοριας,και μου δινει την ιδεα πως προσπαθει απλα να εντυπωσιασει.

Δεν το εχω παιξει ποτε,αν και πιστευω πως ισως και να μου αρεσει,παρολο που μου θυμιζει λιγο το στυλ του DW6.(Flashy,ridiculous costumes and no historical and game depth)

Αλλα,στο κατω κατω,δεν ειπε κανεις οτι προσπαθει να το παιξει historical κι ετσι,αρα η capcom καλα κανει και παρουσιαζει τα πραγματα με το δικο της ξεχωριστο τροπο.
In the end,Kamui approves:riiight:

Θα σε παραπέμψω στο Sengoku Basara που είναι στη φάση του game,απλά πετάει και λίγο story μέσα,φυσικά και να περιμένεις ανακρίβειες,απλά βλέπεις γνωστά ονόματα κλπ.

Btw,τα Dynasty προς το τέλος έγιναν αρκετά ακριβή,αφού είχαν κάποιου τύπου gallery που κατέγραφαν όλες τις μάχες που είχαν γίνει επί εκείνης της εποχής,με ημερομηνίες κλπ.Ανακρίβειες ή όχι,it's only a f-ing game!:uhh:

#1435 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 November 2010 - 19:42

Ξεκίνησα το πρώτο Black Mirror (ήταν που θα έπαιζα FPS) και μου αρέσει.Βέβαια φαίνεται πολύ το ότι είναι οutdαted ,αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον.Είδωμεν.

#1436 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 November 2010 - 22:47

Currently ψαχνω να βρω το δρομο μου μεσα απο τα dungeons του Golden sun:The lost age.
Προσφατα το ξαναρχισα, το ειχα αφησει καπου στη μεση.
Γενικα το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο

qzMHWHd.png

#1437 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 10 November 2010 - 23:03

Exω κολλησει στο Dragon Age...!!!
Posted Image

#1438 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 November 2010 - 00:29

GTA VC για 1000στη φορα replaying
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1439 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 11 November 2010 - 15:01

Exω κολλησει στο Dragon Age...!!!

Οταν λες εχεις κολλησει,εννοεις εχεις πορωθει με το game,γιατι αμα εχεις καποια δυσκολια μπορω να σε βοηθησω.
Το dragonage ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που επειξα τελευταια.
Παρολο που ειναι τεραστιο,εχει φοβερο replayability και θα ηθελα να το τερματισω πολλες φορες ακομα.Το μονο μεγαλο προβλημα ειναι τα αρκετα ενοχλητικα glitches του,που ισως αυτα κατι τετοιο σε εκανε να κολλησεις.

O6rrvsU.jpg

#1440 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 November 2010 - 18:15

A ρε Kamui,μακάρι να βλεπα το replayability που βλέπεις και συ...Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμη ούτε μία φορά να το τερματίσω αυτό το game,παρ'ότι γνωστή trophy whore...