Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1396 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 28 October 2010 - 12:45

ούτε το 4 είχε ζόμπι

Διαφωνω, το 4 ηταν Resident Evil.
Posted Image

#1397 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 28 October 2010 - 13:37

Ναι ρε συ..δεν θυμαμαι τι σκοτωνα τοσες νυχτες??
Posted Image

#1398 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 October 2010 - 13:50

Παράσιτα που έμπαιναν σε σώματα χωρικών, μοναχών κλπ σκοτώναμε όλοι παιδάκια. Μαζί με τους χωρικούς, τους μοναχούς κλπ.

Πρέπει να ξαναπιάσω το προφέσσιοναλ κάποια στιγμή...

Και έδιτ για να μην είμαστε οφφ-τόπικ.

Πριν κάνα μήνα έπιασα το Περσόνα 3 ΦΕΣ και, παρ'όλο που μ'άρεσε αρκετά, δε με πολυκρατάει και πλέον το παίζω αραιά και που. Το dating sim feeling του πάντως είναι πολύ μιαμ.
Δοκίμασα και 10 λεπτά από το τελευταίο PoP και ξέρασα τ'άντερα μου. Και πίστευα ότι τα fire/water/etc elements θα με ξενερώσουν...
Και τέλος κλασσικά συνεχίζω το περιστασιακό .hack//G.U. Vol.3: Redemption λιώσιμο, κλείσαμε τις 200 ώρες gameplay και συνεχίζουμε. Λίγα Loose Holy ακόμα και όλα τα party members μου θα έχουν τον καλύτερο εξοπλισμό στο παιχνίδι. :ballumad:

Edited by Putin, 28 October 2010 - 14:07.

HnH5aB0.jpg

#1399 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 29 October 2010 - 07:36

Εδω το λεει ξεκαθαρα...

http://www.gamespot.com/features/6116796/index.html?om_act=convert&om_clk=gameguides&tag=gameguide%3Btitle%3B1
Posted Image

#1400 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 October 2010 - 13:01

E αφού το λέει το gamespot πάω πάσο...

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#1401 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 October 2010 - 14:38

E αφού το λέει το gamespot πάω πάσο...

Spoiler:

Μην κατηγορείτε τα άμοιρα τα sites επειδή μερικοί users δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα,please!:uhh:

To review στο ίδιο ακριβώς site λέει "not by the sorts of mindless zombies that typified previous Resident Evil installments" και "The game's humanoid enemies seem much more unsettling than your typical zombies".
:wis:

#1402 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 29 October 2010 - 19:09

Τελειωσα και το Resident Evil 5 σημερα....οποτε αλλο ενα γαματο παιχνιδι του ειδους αποθηκευεται στο ραφι...
Posted Image

#1403 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 October 2010 - 22:40

Golden Sun: Shikkoku naru Yoake

brb,losing sleep.
also kajs i think it's time I bought a R4 or sth; I need to play this everywhere >w<

#1404 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 October 2010 - 23:01

Τελειωσα και το Resident Evil 5 σημερα....οποτε αλλο ενα γαματο παιχνιδι του ειδους αποθηκευεται στο ραφι...

Πριν λιγες μερες δεν το αρχισες?Δεν τη καταλαβαινω αυτη την ταση που εχετε πολλοι να τελειωνετε τα παιχνιδια τοσο γρηγορα...
Εμενα μου πηρε τουλαχιστον 3 εβδομαδες.
Και το ευχαριστηθηκα με την ησυχια μου.

O6rrvsU.jpg

#1405 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 October 2010 - 23:13

But, what they really want is just a hug... :hihi2:
And I find their singing, soothing... :kakaka:

Well they can have my molotovs and my pipe bombs and my bullets. Σοβαρά με εκνευρίουν τόσο που αν δεν τις εξολοθρεύσω όλες δεν ησυχάζω. :hahaha:
Οn other news σήμερα ξεκίνησα το Αmnesia: The Dark Descent... And creepy game is creepy. Έχω παίξει 1 τέταρτο με αναμένα φώτα και μέρα. Να το παίξω με τη μουσική στο full και με κλειστά τα φώτα όπως προτείνουν δεν τολμάω.:colddd:

#1406 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 October 2010 - 23:32

Οn other news σήμερα ξεκίνησα το Αmnesia: The Dark Descent... And creepy game is creepy. Έχω παίξει 1 τέταρτο με αναμένα φώτα και μέρα. Να το παίξω με τη μουσική στο full και με κλειστά τα φώτα όπως προτείνουν δεν τολμάω.:colddd:

Κι εγώ ακόμα αυτό παίζω.Βέβαια δεν νιώθω εγώ από φόβους και τέτοια και παίζω πάντα βραδιάτικα με κλειστά φώτα κλπ αλλά έχω κολλήσει άσχημα σε ένα σημείο.Εκεί που είμαι μέσα στη δεξαμενή κατέβασα τη σκάλα μετά κατέβασα την πρώτη γέφυρα.Για να κατεβάσω και τη δεύτερη πρέπει να φτιάξω πρώτα την μηχανή.Το έκανα αυτό και τώρα η $%&* η δεύτερη γέφυρα δεν κατεβαίνει μέχρι τέρμα κάτω ,αλλά κάπου σκαλώνει και λέει ότι θέλει ένα kick για να λειτουργήσει.Ξέρει κανείς τι κάνω; Και όχι δεν θέλω να δω walkthrough βίντεο στο γιοτούμπ.

#1407 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 30 October 2010 - 07:23

infinity space στο DSlite <------ μεγαλο κολημα αυτο εδω παντος
Warriors Orochi στο pc
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1408 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 October 2010 - 16:48

Golden Sun: Shikkoku naru Yoake

brb,losing sleep.
also kajs i think it's time I bought a R4 or sth; I need to play this everywhere >w<

Σε ζηλευω τοσο πολυ αυτη τη στιγμη......xd

qzMHWHd.png

#1409 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 30 October 2010 - 16:55

Ps3 move και sports champion.
καλο ειναι να καψεις καμια θερμίδα.

#1410 Jorg

Jorg