Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1351 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 28 September 2010 - 06:18

command and conquer zero hour <contra mod > γαμάτο game ! < και χωρίς τα mods άλλα σκατά plot :smokingg:

2 cross fire < nice nice > :ureshii:

3 Sonic Adventure 2: Battle γαμάτο μου το δώσε ένας φίλος και είναι πώρωση
:awww:

#1352 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 posts

Posted 28 September 2010 - 21:06

Βλεπω πολλοι το καιμε το dragon age Τωρα τελευταια :P

Πολυ καλο παιχνιδι.Το awakening το εχει παιξει κανεις?Ειναι στο ιδιο επιπεδο?

Κοίτα είναι θέμα γούστου. Σε πολλούς άρεσε εμένα με απογοήτευσε. Αδιάφοροι (και ελάχιστοι) διάλογοι, μέτρια ιστορία, αδιάφοροι companions, πολύ εύκολο gameplay σε αντίθεση με το αρχικό, πολύ uber items και διάφορα άλλα. Γενικά μου φάνηκε πολύ προχειροδουλειά. Άμα περιμένεις πολλά λόγω του Origins μάλλον θα απογοητευτείς και εσύ.

#1353 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 October 2010 - 16:22

προσπαθωντας να μεινω μακρια απο το Professor Layton and the Unwound/Lost Future -since I want to buy it- I'm currently into Kingdom Hearts 358/2 and Oοkami-den..αν και με βλεπω να dropαρω το πρωτο για να παιξω οσο το δυνατο περισσοτερο απο το δευτερο.. :P Amakou > Roxas any day τελικα X3

#1354 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 October 2010 - 17:29

Darksiders. Καρατουμπανιασμενο παιχνιδι. xD

#1355 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 October 2010 - 02:41

Darksiders. Καρατουμπανιασμενο παιχνιδι. xD

Οχι που δεν το επαιζες μετα απο τοσο καλα που εχεις ακουσει απο μενα.Kouhai u rule:burningbe3:

Posted Image

#1356 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 12 October 2010 - 08:05

Borderlands και UT (το πρώτο) multiplayer.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#1357 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 12 October 2010 - 08:37

προσπαθωντας να μεινω μακρια απο το Professor Layton and the Unwound/Lost Future -since I want to buy it- I'm currently into Kingdom Hearts 358/2 and Oοkami-den..αν και με βλεπω να dropαρω το πρωτο για να παιξω οσο το δυνατο περισσοτερο απο το δευτερο.. :P Amakou > Roxas any day τελικα X3

Honestly u dont lose anything @ all if you drop it.it's a filler game.And i think even CoM is better than 358/2

In other worlds started playing FF XII
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1358 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 October 2010 - 19:59

Ελα κυκλοφορησε για μια ακομη φορα πριν την ωρα του απο τον εκληκτικο reloaded.
GOTHIC 4 ARCANIA

http://www.torrentreactor.net/torrents/5905771/Arcania-Gothic-4-RELOADED.
Καλα καψιματα.Εγω ηδη το αρχισα :burningbe3:

Posted Image

#1359 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 October 2010 - 20:10

αθεραπευτα βαρετο το Darksiders, κλασσικο mindless κονσολαδικο με καλο port παλι καλα...
και απεριγραπτα μετριο το Arcania Gothic 4 σε ολους τους τομεις. ντροπη που εχει το ονομα Gothic. η μηχανη γραφικων μπορει να κανει πολλα αλλα το παιχνιδι ειναι το πολυ μετριο. μην αρχισω για το RP μερος... μαλλον επαιξα πολλα καλα rpg τον τελευταιο καιρο και ειμαι απαιτητικος.
anw...

μπολικο Left4Dead αυτες τις μερες, με καλη παρεα.
λιγο Team Fortress 2 για την νοστιμα...
αργα και σταθερα ν-οστο playthrough στο VtM Bloodlines
και σημερα δοκιμασα το απαισιο port του SW The force Unleashed στο pc. το παιχνιδι κανει καλα αυτο που πρεπει να κανει αλλα ειναι τοσο απαισια η μεταφορα του στους υπολογιστες που καλυτερα να μην ειχε βγει ποτε. παει με γοργα βηματακια για uninstall.
Και καπου μεσα σε ολα αυτα διαβαζω XD

Edited by Serestrum, 12 October 2010 - 20:18.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1360 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 October 2010 - 20:52

αθεραπευτα βαρετο το Darksiders, κλασσικο mindless κονσολαδικο με καλο port παλι καλα...
και απεριγραπτα μετριο το Arcania Gothic 4 σε ολους τους τομεις. ντροπη που εχει το ονομα Gothic. η μηχανη γραφικων μπορει να κανει πολλα αλλα το παιχνιδι ειναι το πολυ μετριο. μην αρχισω για το RP μερος... μαλλον επαιξα πολλα καλα rpg τον τελευταιο καιρο και ειμαι απαιτητικος.
anw...

Για το darksiders θα διαφωνησω.Ναι δεν αντιλεγω κοσνολαδικο αλλα βαρετο δεν το λεω με την καμμια.Ωραιοι γριφοι τρομερο story και καλο hack.Δεν παει για oscar αλλα ειναι αρκετα καλο.Δεν ξερω γτ σου την βαρεσε:burningbe3:

Οσο για το gothic ειμαι ακομα στην αρχη οποτε δεν μπορω να το κρινω.
Cheers

Posted Image

#1361 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 October 2010 - 22:42

anw...

+1

13GB για God of War-clone με βρεφονηπιακό combat system, γρίφους κλεμμένους από Zelda, Portal κ.ά., και character design που μόνο αυτός που το έκανε μπορεί να καταλάβει τί είναι τί.

Όσο για το Gothic 4, έπαιξα και εγώ το demo. Πολύ καλή engine αλλά το παιχνίδι πολύ απλό, σαν να παίζεις Fable.

μπολικο Left4Dead αυτες τις μερες, με καλη παρεα.

Same here.
Ψώνισα τελικά το L4D2 το σαβ/κο και λιώνω με τον αδερφό μου. Σήμερα περάσαμε τους βάλτους.
Posted Image
Posted Image

#1362 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 October 2010 - 23:01

+1

Όσο για το Gothic 4, έπαιξα και εγώ το demo. Πολύ καλή engine αλλά το παιχνίδι πολύ απλό, σαν να παίζεις Fable.

Same here.
Ψώνισα τελικά το L4D2 το σαβ/κο και λιώνω με τον αδερφό μου. Σήμερα περάσαμε τους βάλτους.

μακαρι να ηταν σαν το Fable γιατι τοτε δεν θα ηταν βαρετο. εδω μιλαμε για τραγικο συστημα inventory, γελοιοι διαλογοι ( + ω θεοι τα facial animations... ), οι μαχες... :sigh2:
η engine ναι ειναι πολυ καλη αλλα με 1000 προβληματα. τα καλα textures και οι καλοι φωτισμοι δεν το σωζουν... και οταν μεσα σε σπηλια σερνεται με ολα τα εφε στο 0 το ιδιο που σερνεται με ολα στο μεγιστο σε εξωτερικο χαρτη, δεν... παραδοξως ειχε ωραιο τοξακι :P

οσο για το L4D, εγω ξεκινησα απο το 1ο και τα παιρνω ολα με την σειρα!! ΣΦΑΓΗ!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1363 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 October 2010 - 23:04

Και γω θα εσφαζα αν δεν μου έκανε tsunderies το net και δεν πήγαινα σαν το σκυλί στ αμπέλι μονίμως. ;_;

Αnw L4D witches are creepy.

#1364 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 October 2010 - 01:02

Εγώ πάλι πρώτο game στο L4D και κατάφερα να κοκκινίσω τον μαυρούλη συμπαίκτη μου... ήταν και Έλληνας θαρρώ....

Damn I suck so hard...

PS: Να ναι καλά κάτι προσφορές του Steam που με "νταβάτζωσαν επίσημα"...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1365 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 October 2010 - 01:27

Αnw L4D witches are creepy.

But, what they really want is just a hug... :hihi2:
And I find their singing, soothing... :kakaka:
Posted Image
Posted Image