Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1336 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 13 September 2010 - 23:15

τελειωσα το Dragon Age:Origins, παρα πολυ καλο, κλασσικο rpg, δυστυχως δεν με ξαφνιασε ευχαριστα σε καποιο σημειο στο σεναριο, ηξερα τι να περιμενω. Εντυπωσιακες μαχες, ομορφα εφε, καλοφτιαγμενο. Υπηρξαν στιγμες που ηθελα να το σπασω, οπως οι αποστολες στο Fade, που με επιανε πονοκεφαλος αλλα νταξ... πολυ καλο παιχνιδι με τα ολα του! ^^
ελπιζω το 2 να ειναι σε πολλα σημεια βελτιωμενο.

και τωρα επιασα τα Mass Effect, εχω παρει σβαρνα τη Bioware...
τελειωνω τσουκου τσουκου το 1ο. Περα απο το level design ωρες ωρες εχω παθει πλακα με το παιχνιδι. Αψογο(αυτο το βλαμμενο θεμα με το ΑΑ να μην ειχε μονο...). εχω μεινει υπερευχαριστημενος και πραγματικα αξιζει καθε λεπτο του!
βλεπω και το 2 στο ραφι και μου τρεχουν τα σαλια... *_*

για να τα κατεφερω να παιξω αυτα τα παιχνιδια, δεν ανοιγω πλεον το steam... το μικροβιο του TF2 ειναι παντα εκει... XD

Συμφωνω μαζι σου για το Dragon Age:Origins και **** τα παιχνιδια αλλα καποιες αποστολες σου διαλυουν τον εκγεφαλο. Εμενα με ενοχλησαν ειδικα οι αποστολες στη πολη των νανων. Οσο για το Mass Effect ανετα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει ποτε και το δευτερο πολυ καλυτερο απο το πρωτο κατι που γινεται σπανια.

#1337 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 14 September 2010 - 10:47

:burningbe3:Επιτελους παιζω το Birth By Sleep:burningbe3:
Posted Image

#1338 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 14 September 2010 - 11:13

Amnesia:The Dark Descent . Απίστευτη παιχνιδάρα!Απο τους δημιουργούς των Penumbra.:uhh: Θα τα κάνετε πάνω σας. Τέλος! Δεν υπάρχει περίπτωση.. Το έπαιξα μονοκοπανια σε ένα βράδυ και το γεγονός οτι είμαι εδώ και σας μιλάω, οφείλεται αποκλειστικά στην αγέροχη νιότη μου! έκατσα και έγραψα και review γιατι μου έκανε τρομερή εντύπωση το παιχνίδι. + οτι κάνει μόλις 15 ευρουλάκια. Ενώ έχει εκδόσεις και για τα 3 λειτουργικά(Win,Mac,Linux) .

Ξεκίνησα και το Football manager 2010 επιτέλους(τώρα που κοντεύει να βγεί το 11...) IKEEE ΑΕΚάρα.. η Superleague μας ανήκει! Στείλτε και σε VM κανα πούλεν να κάνουμε ομάδα ρε σεις.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1339 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 22 September 2010 - 13:05

Amnesia:The Dark Descent . Απίστευτη παιχνιδάρα!Απο τους δημιουργούς των Penumbra.:uhh: Θα τα κάνετε πάνω σας. Τέλος! Δεν υπάρχει περίπτωση.. Το έπαιξα μονοκοπανια σε ένα βράδυ και το γεγονός οτι είμαι εδώ και σας μιλάω, οφείλεται αποκλειστικά στην αγέροχη νιότη μου! έκατσα και έγραψα και review γιατι μου έκανε τρομερή εντύπωση το παιχνίδι. + οτι κάνει μόλις 15 ευρουλάκια. Ενώ έχει εκδόσεις και για τα 3 λειτουργικά(Win,Mac,Linux) .

Ξεκίνησα και το Football manager 2010 επιτέλους(τώρα που κοντεύει να βγεί το 11...) IKEEE ΑΕΚάρα.. η Superleague μας ανήκει! Στείλτε και σε VM κανα πούλεν να κάνουμε ομάδα ρε σεις.

αν ειναι το ιδιο καλο με το Penumbra θα το παρω οπωσδηποτε.
εγω αυτον τον καιρο ξαναπαιζω το second sight.αν και ξεπερασμενο σε γραφικα και καπως δυσκολο στον χειρισμο,ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.

#1340 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 23 September 2010 - 09:20

Mιας και πηρα το νεο pc εχτες κατεβασα και τελειωσα το call of duty modern warfare 2 και σημερα κατεβαζω το darksiders.

Σειρα μετα εχει το borderlands και εχουμε ακομα μεχρι να βγει το dragon age 2

Posted Image

#1341 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 23 September 2010 - 14:13

βγηκε το darksiders για PC???

woohoo!

#1342 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 23 September 2010 - 17:45

Αυτο το διαστημα επειδη εχω χρονο...παιζω τα εξης:
αΑα...μην ξεχασω τελειωσα το Fear 2: Πολυ καλο!!
Και συνεχιζω με....

1-Dragon Age:Origins
2-Need for Speed:Shift
3-Risen
4-Aliens VS Pretadors...
Posted Image

#1343 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 September 2010 - 21:14

Βλεπω πολλοι το καιμε το dragon age Τωρα τελευταια :P

Πολυ καλο παιχνιδι.Το awakening το εχει παιξει κανεις?Ειναι στο ιδιο επιπεδο?

qzMHWHd.png

#1344 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 26 September 2010 - 21:22

μεχ, το σεναριακι δεν μου γεμιζει το ματι. ισως οταν πεσει η τιμη του και αλλο να το δοκιμασω.
πολυ μετριο και το Witch Hunt DLC. κριμα.

αντιθετα τα DLC του Mass Effect 2, που λιωνω και τελειωνω αυτες τις μερες ειναι σχεδον ολα κορυφαια. με το Lair of the Shadow Broker να ειναι στην κορυφη. θα το ηθελα στο κεντρικο σεναριο καλυτερα. δεν αξιζει 7~ ευρω.

το παιχνιδι στο συνολο του ομως ειναι εξαιρετικο. μου λειπει λιγο το customization του 1, αλλα σε καθε αλλο τομεα ειναι 10 φορες καλυτερο. δεν θελω να τελειωσει.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1345 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 26 September 2010 - 21:52

DOOM 3
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1346 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 September 2010 - 18:28

Πρόσφατα ξεκίνησα το Star Wars KOTOR. Είχα τερματίσει παλιότερα το 2 αλλά δεν έτυχε να παίξω το πρώτο.
Πολύ καλό RPG από την Bioware με το κλασικό (πλέον) team based, story driven στοιχείο της.

Μοναδικό ελάττωμα κατ'εμε το pathfinding που καταντάει ώρες ώρες σπαστικό. Και φυσικά τώρα που πήρα φωτόσπαθο θα κόψω κ0λ0υς :P
Σαν ελάττωμα μπορεί να θεωρηθεί και ο κορεσμός λόγω επαναλαμβανόμενων μαχών αλλά αυτό μπορεί να είναι καθαρά θέμα γούστου (και υπήρχε και στο 2).

Παράλληλα παίζω κανένα TF2 matchaki για την ίδεα...ξέρετε. Άντε... το πολύ 4-5 1 ώρα την ημέρα.

Τελευταίο μου απόκτημα είναι το The Witcher (Enhanced Ed) που θέλω να το παίξω πολύ, αλλά δεν το ξεκινάω για να μην παρατήσω το KOTOR. Θα δούμε ανάλογα με τα κέφια...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1347 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 September 2010 - 20:14

DOOM 3

Υπερβολικά μονότονο.2 φορές έχω προσπαθήσει μία πριν 2-3 χρόνια και μία πρόσφατα και ενώ είμαι και φαν του Horror στοιχείου δεν μπόρεσα να το τερματίσω.Το Dead Space μπροστά του είναι τέρας ποικιλίας.

Όσο για μένα:

No More Heroes 2
:head:

#1348 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 27 September 2010 - 20:37

Το awakening το εχει παιξει κανεις?Ειναι στο ιδιο επιπεδο?

Αν σου αρεσε το Dragon Age θα σου αρεσει και το awakening αλλα ειναι αρκετα χειροτερο κατα τη γνωμη μου.
Posted Image

#1349 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 September 2010 - 00:39

15 Days:Ένα από τα πιο άνευρα και βαρετά adventure που έπαιξα σε όλη μου τη ζωή.Απορώ κι εγώ γιατί συνεχίζω να παίζω.

Amnesia:The Dark Descent Έχω να νιώσω ότι πραγματικά κάποιος με απειλεί από το DOOM 3.Τουλάχιστον εκεί είχα όπλα.Εδώ όχι.Παιχνιδάρα!

The Black Mirror Δεν το έπαιξα ακόμα αυτό ,εγκατάσταση το έκανα ,μετά θα παίξω το δεύτερο

Τέλειωσα και το Alter Ego το οποίο ήταν πανεύκολο ,αλλά δυστυχώς το τέλος του ήταν ύψιστη ξενέρα.

Πολύ dventure παίζω τώρα τελευταία πάντως...

#1350 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 28 September 2010 - 01:12

Amnesia:The Dark Descent Έχω να νιώσω ότι πραγματικά κάποιος με απειλεί από το DOOM 3.Τουλάχιστον εκεί είχα όπλα.Εδώ όχι.Παιχνιδάρα!

this
ισως το καλυτερο horror αυτης της γενιας, πραγματικα τα χρειαζεσαι