Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1231 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 12 April 2010 - 02:40

Δεν τίθεται σύγκρισης.Το ένα ήταν τόσο fail που το έβαλαν να παίζεται δωρεάν χD
Παίζει κανείς από εδώ AvP online?
Intelligence is nothing without wisdom...

#1232 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 13 April 2010 - 14:19

Metal Slug awesomeness! Όλα από την αρχή μέχρι το 6. Παλιές καλές εποχές...

#1233 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 14 April 2010 - 16:20

Assasin Creed 2 στο XBOX360!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!
Ενα ελλατωμα ειχε το πρωτο παιχνιδι οτι ηταν επαναλαμβανομενο και κουραστικο, αλλα το 2 ειναι απιστευτα ενδιαφερον...

Δεν εχω δει παντως καλυτερο περιβαλλον σε παιχνιδι, πραγματικα σε ταξιδευει στην μεσαιωνικη Ιταλια

Posted Image

#1234 Lebw

Lebw

やれ やれ

• Members
  • 79 posts

Posted 21 April 2010 - 14:35

Assasin Creed 2 στο XBOX360!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!
Ενα ελλατωμα ειχε το πρωτο παιχνιδι οτι ηταν επαναλαμβανομενο και κουραστικο, αλλα το 2 ειναι απιστευτα ενδιαφερον...

Δεν εχω δει παντως καλυτερο περιβαλλον σε παιχνιδι, πραγματικα σε ταξιδευει στην μεσαιωνικη Ιταλια

Πωπω, εχεις δικιο ειναι φοβερο παιχνιδι, απιστευτο story και γραφικα. Απλα παιχνιδαρα.

Εγω τωρα παιζω το Final Fantasy XIII, το οποιο δεν με εχει ενθουσιασει ιδιαιτερα και το εχω φτασει σχεδον στο τελος, αλλα ενταξει τα γραφικα του απλα δεν παιζονται.

Posted Image

#1235 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 21 April 2010 - 17:24

Και γω παίζω τώρα το 13 τώρα, είμαι περίπου στη μέση? Dunno excactly, εγώ έχω εθιστεί άσχημα, προσπαθώ να παίζω λίγο λίγο για να μου κρατήσει αρκετά. Πωπω πάντως τι παλούκι που είναι, μέχρι να μάθεις τα καινούρια paradigms και να τα συνηθίσεις και όλο βγαίνει και κάτι καινούριο, αλλά μαρέσει πάρα πολύ. Kαι ο τρόπος που γίνονται οι μάχες με κρατάει τώρα, ώρες ώρες βαριόμουν τις μάχες σε παλιότερα ff, θέλω να κάνω cos την lightning κάποια φάση.

Α καλά ναι, το Assasin 2 τα σπάει πολύ άπειρα, και το πρώτο και ας ήταν κάπως επαναλαμβανόμενο, και το δεύτερο είναι διαμάντια. Και όλη αυτή η μεσαιωνική ιστορία και το feeling were captivating :)
Posted ImagePosted Image

#1236 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 27 April 2010 - 22:00

Μόλις τέλειωσα το Time Hollow. Πολύ συμπαθητικό αλλά θα του ταίριαζε περισσότερο το format του άνιμε.

#1237 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 27 April 2010 - 22:43

SUPER
STREET FIGHTER IV

#1238 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 27 April 2010 - 22:50

Το Final Fantasy XIII(το καλύτερο!!) και το Avatar!!
Έχει κανείς άλλος παίξει πρόσφατα το Avatar?:hmmm:
Έχω ακούσει οτι δεν άρεσε σε κάποιους αλλά εγώ το βρήκα πολύ καλό!!
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#1239 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 April 2010 - 23:05

Overlord 2.όχι τόσο καλό όσο και το 1ο,αλλά το μαύρο χιούμορ,η ανατροπή των ηθικών κανόνων,η παντελής έλλειψη σεβασμού των κλισέ της fantasy λογοτεχνίας και τα βρωμερά/απαίσια και αδίστακτα minion's κάνουν το παιχνίδι άξιο(για εμένα) προσοχής.

#1240 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 02 May 2010 - 10:17

Starcraft II finally!

Posted Image

#1241 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 May 2010 - 15:30

Metal Gear Solid 4 και λέω να ξαναπαίξω μετά από καιρό και λίγο little big planet στο ps3.
Επίσης, από δημοπρασίες στο ebay κέρδισα για το ps3 δύο used games, το Conan(~12€) και πριν λίγα λεπτά το The Darkness (7,35€) και αναμένω το Conan να έρθει μέσα στην εβδομάδα ενώ το The Darkness πιθανότατα την επόμενη.
Το Conan θεώρησα ότι παρασύρθηκα στην δημοπρασία και πόνταρα παραπάνω απ' όσα θα ήθελα μιάς και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα και είχα τον ενθουσιασμό (βλακεία :emptyonexg1:) του πρωτάρη.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1242 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 02 May 2010 - 19:59

Star ocean 3 στο ps2 replay σε 4D(παλούκι λέμε....)
Και ετοιμάζομαι για ff 13:hihi2:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1243 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 02 May 2010 - 21:34

Εγω προχωραω λιγο λιγο το ff XIII και ξαναπιασα το Modern Wardare 2 Multiplayer Online.
Ειχα ξεχασει ποσο πορωτικο ειναι XD.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1244 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 May 2010 - 19:18

Starcraft II Beta αν και δεν εχω παιξει ποτε το 1 το μαθαινω σχετικα γρηγορα λογο WC3.

τη zerg δε τη παω μια δε μπορω να τη χειριστω καλα, protons και μετα τους space marines :P

#1245 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 25 May 2010 - 03:22

I got my hand on the Tom Clancy's Splinter Cell series.
Not as cool as MGS but its very nice.