Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1021 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 03:48

crash team racing yeeaaah
Posted Image

#1022 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 23 August 2009 - 04:54

το Prince Of Persia The Two Thrones το έχω τερματίσει εδώ και λίγο καιρό (normal και hard mode)...

Spoiler: ...

#1023 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 August 2009 - 12:59

Bioshock.
Μετά από χρόνια που είχα να παίξω ικανοποιητικό pc game (λόγω παλιού pc) αυτό το παιχνίδι μου δίνει πολλή ικανοποίηση.

Must play imo.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1024 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 August 2009 - 20:01

The World Ends With U (NDS)

Το καλύτερο που έχω παίξει ως τώρα στο Ντι Ες. Το σύστημα μάχης είναι απλά εκπληκτικό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα των μεγάλων κονσολών.

#1025 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 24 August 2009 - 00:30

Bioshock.
Μετά από χρόνια που είχα να παίξω ικανοποιητικό pc game (λόγω παλιού pc) αυτό το παιχνίδι μου δίνει πολλή ικανοποίηση.

Must play imo.

+1 άντε και με το καλό Bioshock 2 @Q4

#1026 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 August 2009 - 01:38

The World Ends With U (NDS)

Το καλύτερο που έχω παίξει ως τώρα στο Ντι Ες. Το σύστημα μάχης είναι απλά εκπληκτικό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα των μεγάλων κονσολών.

Και στο καπάκι πιάσε το SMT: Devil Survivor.Μαζί με τα Pokemon προσωπικά αυτή είναι η αγία τριάδα για τα RPG του DS.Πραγματικά φανταστικά παιχνίδια που μας υπενθυμίζουν ότι gameplay>>>>graphics.:nod:

#1027 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 24 August 2009 - 12:23

ΑΥτο το καιρο παιζω gta IV στο ps3

#1028 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 August 2009 - 12:28

Ε, χτες είχα κάνει ένα τεράστιο post εδώ. Κάποιος τό 'σβησε. Δεν φεύγετε μέχρι να μθ ποιός.

Edit:
Το βρήκα.
Είχα κάνει edit αντί για quote ο μλκας. :

Originally Posted 24-08-09 05:57
:

Σήμερα μόλις τελείωσα το Uncharted: Drake's Fortune για το PlayStation 3. Νταξ, τι να πούμε. Παιχνίδι-αριστούργιμα. Απίστευτα cinematic σε κάθε λεπτό του, υπερβολική χρήση του στοιχείου action και άπειρη αδρεναλίνη. Πιστεύω ότι το Uncharted είναι ένα κολάζ με στοιχεία από Zelda, Tomb Raider, Indiana Jones και άλλα παρόμοια franchises, μα συγχρόνως είναι κάτι το εντελώς καινούριο. Ένα Action/Adventure, αψεγάδιαστο σχεδόν σε κάθε τομέα. Απίστευτος χειρισμός, συνηθίζεται πανεύκολα, και σίγουρα βρίσκεται με το παραπάνω στις γραμμές αυτού που θέλει να προσφέρει το παιχνίδι, τρομεροί χαρακτήρες, ιδιαίτερα ο Nathan Drake είναι ανεπανάληπτος, -μιλάμε για τις ατάκες, τρομερή προσωπικότητα ο άνθρωπος-, συμπαθητική πλοκή, με πολυάριθμα βιντεάκια και εντυπωσιακό voice acting. Το προτείνω σε όποιον έχει PlayStation 3 ανεξάρτητα από τα γούστα του!

Πρόσφατα τελείωσα και το Sonic Rush για το Nintendo DS. Βασικά με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο λάθος είναι τα παράπονα περί της ποιότητας του Sonic όλα τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι είναι σίγουρα από τα πιο γρήγορα Sonic που έχω παίξει, και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πρώτα παιχνίδια. Για την ακρίβεια θα έλεγα ότι είναι σαν τα παλιά παιχνίδια, με σαφώς αρκετές προσθήκες! Το design των levels είναι τρομερό, και ο χειρισμός απίστευτα απλός! Ta bosses έχουν αρκετή φάση και αυτά, και ο βαθμός δυσκολίας τους είναι ρυθμιζόμενος. Η πλοκή είναι απλή και ωραία πλαισιομένη για ένα Platform παιχνίδι όπως ο Sonic. Τέλος, έχει τεράστιο replay value. Θα μπορούσα αμέσως τώρα να το ξαναπαίξω, πόσο μάλλον μετά από κάποιον καιρό. Αν βρείτε την ευκαιρία, και το βρείτε και σε budget τιμή (*γκουχ*M3*γκουχ*) το θεωρώ μία πολύ καλή επιλογή.

----------------------

Μόλις απόψε έπιασα το Another Code R: A Journey into Lost Memories για το Wii. Αρχικά σκόπευα απλώς να το δοκιμάσω, παίζοντας την εισαγωγή, αλλά με κράτησε για ένα καλό δίωρο, που μπορώ να πω ότι θα γινόταν τετράωρο αν δεν ήταν 3 η ώρα το βράδυ.
Οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές μέχρι τώρα. Η πλοκή φαίνεται επίπεδα καλύτερη από του προκάτοχού του, μιλάμε ΓΙΑ ενδιαφέρον, για να μην μιλήσω για τα artworks και τις τοποθεσίες. 2 ώρες και 16 δευτερόλεπτα έχω παίξει, και έχει ήδη κόψει την ανάσα!

Edited by Ash_Pokemaster, 24 August 2009 - 13:05.

oR4yYRl.gif

#1029 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 25 August 2009 - 19:48

i completed DIVINE DIVINITY EXCELLENT RPG and i have on hold Munch oddysey and Fire emblem path of radiance

#1030 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 03 September 2009 - 22:50

crash team racing yeeaaah

ετσι ρεεε.. τετοια games δεν ξεχνιουνται !

#1031 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 September 2009 - 22:56

Το Crash Team Racing παίζει να είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω ανελλιπώς εδώ και καμία 10αριά χρόνια, από τότε που βγήκε δηλαδή. Ειδικά Battle με 4 player multitap είναι όλα τα ¥ :nod:

Κατά τ' άλλα, ξεκίνησα λίγο Audiosurf και παρ' όλο που το άρχισα με τις καλύτερες προθέσεις, δεν με συγκινεί και τόσο. Θα δείξει...

E5VV38U.jpg

#1032 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 04 September 2009 - 00:01

Ξεκίνησα Ghostbusters για pc!!Κλασσικό action adventure game...
Posted Image

#1033 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 September 2009 - 00:19

Το Crash Team Racing παίζει να είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω ανελλιπώς εδώ και καμία 10αριά χρόνια, από τότε που βγήκε δηλαδή. Ειδικά Battle με 4 player multitap είναι όλα τα ¥ :nod:

κι εγω. και ξερεις ποιο παιχνιδι 8α η8ελα να λιωσω τωρα εε ?? metal gear solid !!!!

#1034 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 September 2009 - 12:44

Mόλις χθες άρχισα επίσης και το Secret of Monkey Island:Special Edition.
Eίναι μια επανέκδοση του προ 20ετίας κλασσικού point & click παιχνιδιού αλλά με high definition γραφικά και voice overs των χαρακτήρων.Επίσης υπάρχει η επιλογή όταν πατάς F10 το παιχνίδι να γίνεται όπως ήταν πριν 20 χρόνια, για να μπορείς να παίζεις και την original εκδοση και να βλέπεις τις διαφορές.Το προτείνω σ'όλους, ακομα και σ'αυτούς που έχουν παίξει το παλιό.Είναι πολύ αστείο και ευχάριστο παιχίδι :).
Posted Image

#1035 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 08 September 2009 - 19:43

Χτες τερμάτισα για πρώτη φορά το planescape torment!Τελικά πιστεύω ότι το Bg2 είναι καλύτερο...
Intelligence is nothing without wisdom...