Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#901 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 October 2008 - 02:11

πειτε μου γνωμη για το DMC4 το εχω κατεβασει αλλα δε το εχω βαλει ακομα.

To DMC4 γενικά είναι ένα καλό cation game για το PS3!Σίγουρα δεν φτάνει την ποιότητα των 1 και 3 αλλά το διασκεδάζεις, ειδικά αν σου αρέσουν hack 'n slash παιχνίδια!
Όσο αναφορά το game play δεν έχουν αλλάξει και πολλά σε σχέση με τους προκατόχους, το DMC ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, απλώς εκτός από τον Dante θα ελέγχεις και τον Nero ένα νέο χαρακτήρα (πρωταγωνιστής).

Το μόνο σπαστικό που μπορώ να πω ότι είχε το DMC ήταν ότι τις πίστες που παίζεις με τον Nero τις ξαναπαίζεις με τον Dante και αυτό είναι κάπως σπαστικό!Ειδικά τα boss fights από ένα σημείο και μετά γίνονται πολύ μόνοτονα!
Posted Image

#902 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 31 October 2008 - 04:01

To tribes of the east είναι το καλύτερο expansion που έχω δεί ποτέ σε game..

Αρχικα νομιζα οτι υπερεβαλες, αλλα τωρα που το παιζω... Ποσο μα ποσο δικιο ειχες... Εκει που το Hammers of Fate ηταν μια απο τα ιδια, το Tribes of the East ειναι πολλα επιπεδα πιο πανω. Κορυφαιες νεες ιδιοτητες, τριτο upgrade στα units, τεραστια ποικιλια στα missions, ενδιαφεροντα και πολυ περισσοτερα cutscenes με ασυγκριτα καλυτερο σεναριο και ελεγχος μιας topless σαμανισσας ... τι αλλο να ζητησει κανεις απο ενα expansion? :respect:
Posted Image

#903 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 31 October 2008 - 11:08

Αρχικα νομιζα οτι υπερεβαλες, αλλα τωρα που το παιζω... Ποσο μα ποσο δικιο ειχες... Εκει που το Hammers of Fate ηταν μια απο τα ιδια, το Tribes of the East ειναι πολλα επιπεδα πιο πανω. Κορυφαιες νεες ιδιοτητες, τριτο upgrade στα units, τεραστια ποικιλια στα missions, ενδιαφεροντα και πολυ περισσοτερα cutscenes με ασυγκριτα καλυτερο σεναριο και ελεγχος μιας topless σαμανισσας ... τι αλλο να ζητησει κανεις απο ενα expansion? :respect:

;) Δεν το έλεγα τυχαία, προσθέτει ΠΟΛΥ καινούριο πράγμα για να χάσουμε ακόμα περισσότερες μέρες απή τη ζωή μας :P Ειδικά οι νέες Λίτσες των undead είναι όλ δε μάνι με το raise dead :P

EDIT: Άσε το νέο τρόπο που λειτουργεί το necromancy.. hordes of vampires and liches ftw :P

πειτε μου γνωμη για το DMC4 το εχω κατεβασει αλλα δε το εχω βαλει ακομα.

Συνεχιζω μετα απο χρονια το Krondor the betrayal rpg του 93-95... still freaking rocks

Whoooa, now that's a blast from the past.. Epic game :if:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#904 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 November 2008 - 18:04

Spiderman: Web of shadows. Mετριο παιχνιδι,αλλα διασκεδαστικο... Φυσικα δεν αξιζει αγορα στην παρουσα στιγμη (60€ δεν δινεις για ενα τετοιο παιχνιδι)...Ενοικιαση ftw...

Σε αναμονη για Little Big Planet,και Naruto Ultimate Ninja Storm.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#905 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 02 November 2008 - 19:44

περιμένω με μεγάλη λαχτάρα να τελειώσω με τα διαβάσματα για να μπορώ να αρχίσω το καινούργιο total war . παίζει κανείς εδώ μέσα τα παιχνίδια της σειράς ? από τα καλύτερα που έχω δει στη ζωή μου ( για να μην πω τα καλύτερα και μου ορμίσουν κάποιοι :P)

Μέχρι τότε παίζω που και που silver knights που είναι απίθανο ! ξέρει κανείς ποιό είναι το πιο καινούργιο παιχνίδι της σειράς ? ή κάποιο αντίστοιχο παιχνίδι που αξίζει πραγματικά ?
Posted Image

#906 Thanasakos

Thanasakos

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 15 December 2008 - 23:58

Παιδιά για το προ 09 τι έχετε να πείτε??Απλά το αγαπημένο μου...:hahaha:
Posted Image

#907 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 16 December 2008 - 00:22

λοιπων.σημερα τελιωσα το prince of percia 4.αναμυκτα συναισθηματα ισως γιατι ειναι ενα παιχνιδι διαφορετικο απο τα αλλα.βεβαια παλι κανεις φοβερα ακροβατικα,αλλα αυτη την φορα αποφασισαν να επικεντρωθουν μονο σε αυτον τον τομεα και στον τομεα γραφκων αφηνωντας τις μαχες σε απλα επαναλαμβανωμενα boss fights και το σεναριο καπως απλο αν και....
Spoiler:
.εκτως απο αυτο παιζω little big planet,home open beta και αν και δεν ανηκει στα currently playing σημερα ειδα το καινουριο god of war 3 trailer,το οποιο δεν εχει να δεις και πολλα αφου ειναι ακομα στην αρχη

#908 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 16 December 2008 - 17:29

Εγω πάλι τερμάτησα το Super robot taisen 3 (SNES) και παίζω το SRT Original Generations (GBA)

Μακάρι να δούμε κανα sequel κ στο DS..

#909 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 16 December 2008 - 20:06

Kingdom Hearts :Re Chain Of Memories (ps2)
Το σύστημα με τις κάρτες, περιττό να πω πως σπάει μπάλες...

#910 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 16 December 2008 - 20:51

Kingdom Hearts :Re Chain Of Memories (ps2)
Το σύστημα με τις κάρτες, περιττό να πω πως σπάει μπάλες...

:oo: Να υποθεσω απο την Αμερικη? Να δω αν θα το φερουν ποτε εδω...:if:

Burnout Revenge
Kingdom Hearts 2 (να ξεκλειδωσω το secret video και να παρω και την παλιο Final form)
DMC3 (Hard mode)
Pokemon Mystery Dungeon (if...)

#911 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 28 December 2008 - 23:41

Call Of Duty 5 στο live
Rise Of Argonauts (καλο αλλα ρε παιδια τον Γ......ν αναποδα τον μυθο ελεος:roar:)
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#912 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 December 2008 - 05:02

call of duty το πιο νεο -_-, zombie mode σε lan, πολυ γελιο.

Αυριο θα δοκιμασουμε το left4dead το οποιο ειναι παρομοιο αλλα πολυ ανωτερο (λογικα ^_^, valve ftw)

#913 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 29 December 2008 - 13:09

Το left4dead εχει τρελο γελιο, παιξε και δε θα χασεις. Βεβαια μονο multiplayer, to single ειναι βαρετο. Ειδικα το versus mode που μπορεις να ελεγχεις infected ειναι ολα τα λεφτα
Posted Image

#914 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 30 December 2008 - 19:49

-Kindom Hearts για 2η φορα (το λατρεύω)
-Melty Blood Act Cadenza (ξεσκιζομαι με τον αδερφό μου)
-Guilty gear X2
-Αραιά και που Fallout 3 (δεν με πολυ τράβηξε)
Νταμ, θελω να παιξω και το Persona 4, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το βρω κάπου. Μάλιστα, δεν νομίζω να έχει βγει για Ευρώπη...ξέρει τπτ κανείς;

#915 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 31 December 2008 - 20:01

call of duty το πιο νεο -_-, zombie mode σε lan, πολυ γελιο.

Χτες παίζαμε 4 άτομα 7 ώρες σερί (σε hamachi virtual lan) και μπορώ να πω οτι ΤΑ ΣΠΑΕΙ ^^