Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#871 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 07 October 2008 - 17:21

Εγώ παίζω το "The Witcher". Φοβερό rpg!!!! Πραγματικά ωραίο!!!! Πολύ καλά γραφικά, πολυ καλή υπόθεση!!!!:nbleed:

Το έχει παίξει κανείς;

Posted Image

#872 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 07 October 2008 - 18:55

egw..:hahaha:

atm την αραζω warcraft3 αλλα ξαναθιμαμε τα παλια με C&C: Tiberian sun
και War Games

Edited by Shadowstrike, 07 October 2008 - 19:02.

Posted Image

#873 Zeph

Zeph

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 09 October 2008 - 14:59

Μετα απο ενα format του PC ξεθαψα ενα παιχνιδι που ειχα ξεχασει για καιρο και ναι πιστευω οτι ειναι το καλυτερο του ειδους του.Δεν ειναι αλλο απο το "The elder scrolls IV:Oblivion"
And from the flames
As chance would have it
The Soulforged will come into light
And from the flames
As chance would have it
The Soulforged, the stainless will rise

#874 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 October 2008 - 19:37

Εγω παλι ξεθαψα το Heroes of Might and Magic 5 : Hammers of Fate και το εχω ξεσκισει 5 μερες τωρα. Αυτο ειναι παιχνιδι, οι αλλαγες ειναι πραγματικα καλες, οχι σαν το 4 που ηταν μουφα τεραστιων διαστασεων, και οι καινουριες μοναδες του expansion ειναι πολυ καλες. Αντε να το τελειωσω να παιξω και το HoMM5 : Tribes of the East.
Posted Image

#875 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 13 October 2008 - 03:39

To tribes of the east είναι το καλύτερο expansion που έχω δεί ποτέ σε game..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#876 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 13 October 2008 - 08:13

Εγω παλι ξεθαψα το Heroes of Might and Magic 5 : Hammers of Fate και το εχω ξεσκισει 5 μερες τωρα. Αυτο ειναι παιχνιδι, οι αλλαγες ειναι πραγματικα καλες, οχι σαν το 4 που ηταν μουφα τεραστιων διαστασεων, και οι καινουριες μοναδες του expansion ειναι πολυ καλες. Αντε να το τελειωσω να παιξω και το HoMM5 : Tribes of the East.

πω το επαιζα αυτο...

εγω βρηκα το final fantasy VIII και ειπα να του ριξω μια ματια... αποτελεσμα? σημερα δεν πηγα στην σχολη χθες εσπασα τον εξωτερικο... τι θα ακολουθησει?

#877 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 13 October 2008 - 10:14

Είπα να κάνω ένα διάλλειμα από το Super Smash Bros Brawl (Wii) και να παίξω το Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon (Wii).Μετά βλέπω να αρχίζω το Okami (Wii).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#878 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 13 October 2008 - 18:14

Έχω πάθει τρελή πώρωση με το Berserk για PS2 :burningbe3:. Guts ftw. Αυτό το παιχνίδι είναι ήδη από τα αγαπημένα μου παρόλο που δεν το έχω παίξει πολύ (για την ακρίβεια χτες το άρχισα και όλη τη νύχτα δεν έκλεισα μάτι, έπαιζα μέχρι το πρωί που πήγα σχολείο). Αν και είναι στα ιαπωνικά δεν έχω πρόβλημα είναι αρκετά ευκολονόητο και αν σου αρέσει να σφάζεις με ένα Dragon slayer 2 μέτρον τότε προσπερνάς μικρές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που το κάνει αρκετά κάλο είναι ότι το story του παιχνιδιού είναι μετά το anime, συνεχίζει το story του manga.

#879 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 October 2008 - 21:26

Mόλις τώρα κατεβάζω το PES 2009 για το pc!
Πολλύ νωρίς βγήκε δεν το περίμενα!
Posted Image

#880 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 October 2008 - 21:30

Mόλις τώρα κατεβάζω το PES 2009 για το pc!
Πολλύ νωρίς βγήκε δεν το περίμενα!

Μερικοι το εχουν απο τη δευτερα στο ps3 ρε :Ρ Και πολυ αργησε στο pc :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#881 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 October 2008 - 22:41

Μερικοι το εχουν απο τη δευτερα στο ps3 ρε :Ρ Και πολυ αργησε στο pc :hahaha:

Bασικά στα περισσότερα sites έχει την release date για την Αμερική γι'αυτό και μπερδεύτηκα...
:hahaha:
Posted Image

#882 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 16 October 2008 - 01:28

Ξεκίνησα το Tales of the Abyss, κλείνοντας το πρώτο 3ωρο. Ενδιαφέρον φαίνεται, με ωραίο σύστημα μάχης και μου φαίνεται και εύκολο (?)

#883 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 16 October 2008 - 19:23

Stella deus για ps2.

Σοου φαρ τα σπάει :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#884 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 October 2008 - 11:11

Star Wars : Force Unleashed (PSP)
Buzz: Master Quiz (PSP)
Ninja Gaiden Sigma(PS3)
---

Δεν μπορω να πιστεψω οτι μαρεσε το Buzz... Μαρεσει,αλλα μου την σπαει και ταυτοχρονα οταν κοροϊδευει ο "παρουσιαστης"... Τουλαχιστον μαθαινω κ κατι ΧΡ
Το Σταρ Γουορς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...δεν θα το τερματισω >_<
Το Νιντζα Γκαϊντεν τωρα το προχωραω αργα οποτε καποια στιγμη θα τελειωσει. Αρκετα καλο παιχνιδι αν κ λιγουλακι δυσκολο...Η αμυνα απ'οτι καταλαβα παιζει ρολο σε αυτο το παιχνιδι...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#885 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 17 October 2008 - 11:27

Εγώ συνεχίζω να παίζω wonder boy in monsterland. Σκοπό μου αρχικά είναι να το τερματίσω (χωρίς save φυσικά) και μετά να το μάθω με ένα credit. Έχει όμως δουλειά ακόμα