Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#751 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 05 June 2008 - 19:22

Άρχισα το Mass Effect και μου άρεσε ιδιαιτερα!Ειδικά όσοι έχουν παίξει το star wars K.O.T.O.R. και τους άρεσε τους το προτείνω ανεπιφίλακτα!Είναι στο ίδιο στυλ αλλά πιο πολλύ με στοιχεία third person shooter κι απο γραφικά πραγματικά σκίζει!
Από τα καλύτερα της φετινής χρονιάς imo!κυκλοφορεί για pc και xbox360!

Fuck... :roar:
Τυχερέ... :emptyonexg1:
Κι εγώ το ήθελα αυτό το παιχνίδι, ως τρελός KotOR-ας, αλλά δυστυχώς το καβουρδιστίρι μου δεν το σηκώνει... :(

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#752 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 07 June 2008 - 17:22

Εμένα παλι δεν μου αρεσε... Λιγο βαρετο ρε παιδια... Αλλα αμα σου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια ειναι αρκετα υψηλού επιπέδου... Ετσι το γυρισα sto RACE DRIVER:GRID το οποίο ειναι κατι σαν το TOCA... Tιποτα σπουαίο και αυτό!
Posted Image

#753 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 June 2008 - 02:34

DBZ Budokai Tenkaichi 3. Μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο DBZ παιχνίδι όσον αφορά το story mode. Είναι όσο το δυνατόν πιο πιστό στην σειρά γίνεται.

E5VV38U.jpg

#754 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 09 June 2008 - 02:48

και ξαναρχισα για 5η φορα το Legend of Dragoon:stubborn:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#755 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 11 June 2008 - 04:00

Heart of Darkness.Αν κατσω λιγο ακομα σημερα το τερματιζω.Εφαγα και την ξενερα με το Assassin's Creed...

#756 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 11 June 2008 - 15:26

Ξεκινησα χθες GTA IV. Δε βρισκω λογια για να το περιγραψω. Τα γραφικα ειναι τρομερα , το story απο οσο εχω δει ειναι το typical gta small time criminal rises to the top, αλλα το game δινει ρεστα στα πραγματα που προσφερει περα απο το main story. Το προτεινω σε ολους .
Spoiler:

Posted Image

#757 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 11 June 2008 - 21:38

DBZ Budokai Tenkaichi 3. Μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο DBZ παιχνίδι όσον αφορά το story mode. Είναι όσο το δυνατόν πιο πιστό στην σειρά γίνεται.

Κυκλογορει καμια version για pc?

#758 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 June 2008 - 22:42

Κυκλογορει καμια version για pc?

Οχι,συνηθως τετοια παιχνιδια ειναι μονο για κονσολες (ανιμε,και ειδικα αυτα της Bandai)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#759 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 14 June 2008 - 23:24

εγώ άρχισα να παίζω το custom robo arena για το DS..το συνιστώ

#760 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 June 2008 - 23:46

εγώ άρχισα να παίζω το custom robo arena για το DS..το συνιστώ

^ Καιρό έχω να παίξω, πάμε καμία μάχη, καμιά μέρα αν θες. :P

oR4yYRl.gif

#761 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 14 June 2008 - 23:59

μέσα είμαι..το friend code σου?το δικό μου είναι 3093-8293-6620

#762 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 00:12

5069 3320 7658 and let's continue with Profile Comments. :P (αργά το λέω, αλλά φοβερή προσθήκη!)

Και για να μην είμαστε και off topic...
Well, I'm still Brawling. :|
Σύντομα θα αρχίσω και κάτι άλλο συγχρόνως, αλλά το τρίωρο Brawl κάθε μέρα αν έχω παρέα θα το παίξω. :P (πάμε για 12ωρα όταν βγει Ευρώπη btw :hahaha:)

oR4yYRl.gif

#763 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 19:19

Επιτέλους τερμάτισα το Assassin's Creed και τώρα σιγα-σιγά προχωράω το mass-effect!
Όσο το προχωράω τόσο καλύτερο γίνεται!Πραγματικά είναι must παιχνίδι!
Σίγουρα μέσα στο top 5 της χρονιάς!Και ναι θα το πω κι ας είναι ιεροσυλία τα γραφικά φτάνουν στο επίπεδο του crysis!
Αυτά είναι:head:!
Posted Image

#764 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 15 June 2008 - 21:01

Αρχησα για ακομη μια φορα το resident evil 4 μεχρι να παραγγειλω το the longest journey.

#765 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 16 June 2008 - 10:02

Επιτελους δανειστηκα ενα ps2 με το FFXII. Λιγο αργα βεβαια... Το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο και τεραααααααστιο...Οτι περιμενεις απο ενα FF,αν εξαιρεσουμε το καπως φτωχο character development...
Have you ever seen the Lain?