Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#721 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 07 May 2008 - 22:53

termatisa to RAzes hell(πολυ καφριλα) και παιζω διαφορα απο λιγο κανενα συγκεκριμενο

#722 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 May 2008 - 17:41

Για οσους εχετε PS2 το χετε παιξει το Berserk??

Δειτε ενα awesome video:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=QND54Fi8xkw[/youtube]

Διαβασα οτι καλυπει τα chapters 22-27 και ειναι πολυ πιστο στο manga...

Το παιχνιδι που με εβαλε στην σειρα,το Sword of the Berserk:Gut's Rage για Dreamcast(πριν καν μαθω οτι ειναι σειρα manga ηδη με ειχε πορωσει πριν καμια πενταετια..προσφατα το ανακαλυψα οτι ηταν σειρα και εγινε favorite..)..ηταν κι αυτο πολυ καλο για Hack n Slash,αλλα εχει τα χρονακια του και σε γραφικα και σε χωρους και σε κινησεις...η ιστορια παρ ολα αυτα,για filler ανεξαρτητη της πλοκης,ηταν φοβερη...

Το παιχνιδι για το PS2 ενω σε βαζει στους κανονικους χωρους του manga και εχει τελεια γραφικα,κινησεις κτλ..ειναι ψιλοrpg κιολας...

Μοναδικο του μειονεκτημα?ειναι JP only και πολυ λιγα πραγματα ειναι στα αγγλικα(το menu πχ,ευτυχως λεει New Game κανονικα..),αλλα υπαρχουν και τοσο οδηγοι στρατηγηκης στο internet..

Για οσους ενδιαφερονται να το κατεβασουν και μετα αντιγραφη με dvd decrypter(3.7 gb)...εδω

(ειναι με rapidshare,για οσους δεν ξερουν το κολπο,αν εχετε απλο dial up modem οταν σας βαλει να περιμενετε πχ 100 λεπτα,απλα κλεινετε την συνδεση με το internet και την ξαναανοιγετε...λογικα το Modem θα αλλαξει την διευθυνση ip σας και θα μπορειτε να κατεβασετε αφοβα...εγω αν δεν εκανα ετσι θα το παιρνα σε ενα μηνα..:hahaha:,δεν πιανει σε ολους ομως..αν ξερετε να αλλαζετε μονοι σας την διεθυνση ip καν τε το κι ετσι,εμενα δεν επιασε με τον 2ο τροπο..)

Λεει πολυ σαν παιχνιδι παντως...

#723 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 10 May 2008 - 01:45

Για αλλη μια φορα god of war(αυτα τα action να μην τα βαριεμαι ποτε ομως:kawaii:)και αρχισα το obscure και στο difficult select λεω δεν γαμ!ε741 θα βαλω Normal.Ε με γαμ431 εκεινο:fromabove::oo:

ειναι με rapidshare,για οσους δεν ξερουν το κολπο,αν εχετε απλο dial up modem οταν σας βαλει να περιμενετε πχ 100 λεπτα,απλα κλεινετε την συνδεση με το internet και την ξαναανοιγετε

Ρε συ Zoro ειλικρινα μετα απο τοσες φορες που το εχεις πει καποιος για να μην το ξερει πρεπει η στραβος να ειναι η να σε θεωρει πολυ κατωτερο για να ακουσει συμβουλες σου:hahaha::wooi2:

#724 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 May 2008 - 02:02

Ρε συ Zoro ειλικρινα μετα απο τοσες φορες που το εχεις πει καποιος για να μην το ξερει πρεπει η στραβος να ειναι η να σε θεωρει πολυ κατωτερο για να ακουσει συμβουλες σου:hahaha::wooi2:

Υπαρχουν και καινουρια μελη και δεν παρακολουθουν ολοι τις συζητησεις μου(τοσο δημοφιλης ειμαι πια??:orly:)..

Επισης εγραψα "για οποιον δεν το ξερει"...

#725 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 11 May 2008 - 03:24

Λοιπον εγω αυτον τον καιρο προσπαθω να τελειωσω το Dragon Quest VIII στο PS2. Πολυ ωραιο παιχνιδι, σαν τα παλια καλα RPG. Δεν ειναι απο τα παιχνιδια που σε αγχωνουν (ισως γι αυτο δεν το εχω τελειωσει κιολας LOL).

#726 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 13 May 2008 - 14:27

Λοιπον εγω αυτον τον καιρο προσπαθω να τελειωσω το Dragon Quest VIII στο PS2. Πολυ ωραιο παιχνιδι, σαν τα παλια καλα RPG. Δεν ειναι απο τα παιχνιδια που σε αγχωνουν (ισως γι αυτο δεν το εχω τελειωσει κιολας LOL).

Το βρήκα κάπως βαρετό, και το παράτησα μετά τις 20 ώρες περίπου. Δεν μου άρεσε που για όσους εμφανίζονταν στις πόλεις χρησημοποιούσαν τον ίδιο χαρακτήρα και απλός του άλλαζαν όνομα.
Χθες ξεκίνησα το Atelier Iris 2. Φαίνεται να είναι καλό, με περισσότερα άνιμε κλιπάκια από το πρώτο. Έχει και αυτό ιαπωνικές φωνές, και μπόλικα αντικείμενα για σύνθεση. Φαίνεται να εξελίσετε σε δύο παράλληλες ιστορίες των δύο βασικών ηρώων. Από τα καλά RPG της ΚΟΕΙ

#727 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 May 2008 - 16:11

Γιατι αυτο το mgs3 δεν μαρεσει?:emptyonexg1:Οσες ευκαιριες και να του δωσω δεν ξερω το βαριεμαι αμεσως:nosey:
Prince Of Persia sands of time. action με χαλια μαχες:fromabove:Μονο οι γριφοι αξιζουν.Να το τελειωσω να δω μπας και τα αλλα δυο ειναι καλυτερα
God of war. no comments:congrats:

#728 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 May 2008 - 17:03

Prince Of Persia sands of time. action με χαλια μαχες:fromabove:Μονο οι γριφοι αξιζουν.Να το τελειωσω να δω μπας και τα αλλα δυο ειναι καλυτερα

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω?
Το sands of time είναι gameάρα.Η μουσική του επένδυση και η πλοκή του είναι απο τις καλύτερες που έχω δει σε game. Τώρα αν γουστάρεις τις μάχες, παίξε τα άλλα δύο τις σειράς.Αλλά στα άλλα δύο λένε ΜΟΝΟ οι μάχες (και συμπληρώνετε την ιστορία). Αλλά και πάλι το 1ο είναι διαχρονική αξία. Το κακό είναι ότι θα το τελειώσεις πολύ πιο asap απ'όσο νομίζεις (το τελευταίο μου save γράφει 2h κ 40m :P)+ ότι το last boss είναι εκνευριστικά εύκολο (κάτι που δεν ισχύει καθόλου μα καθόλου στο 2ο, εφώσον φθάσεις στο κανονικό last boss).That's enough :drink:
Check also this if u like: awards

P.S. Βγαίνει και ταινία :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#729 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 May 2008 - 19:53

Ξερεις τι μου αρεσει και το σεναριο αλλα θεωρω εκνευριστικα ηλιθιο με εναν συνδιασμο κουμπιων(αυτων που πηδας απο πανω τους και τους σφαζεις) να μπορω να σκοτώσω ολους τους εχθρους χωρις να προλαβουν να με αγκιξουν.Δεν μπορω να πω παντως οι γριφοι ειναι τρομεροι:nod2:

#730 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 May 2008 - 21:17

Πάντως έχεις πολλά να δεις ακόμα (αν πέξεις και τα 3 PoP).Πάντως εγώ τώρα λιώνω σε emulators :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#731 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 May 2008 - 01:48

Τωρα που βγαινει κ το νεο Prince of Persia θελω να δω αν θα το κανουν καλυτερο...αν κ μαλλον μονο καλυτερο θα γινει μιας κ απο τις εικονες φαινοταν καλο...
Βtw στο Prince of Persia 2 παιζει κ η Μονικα Μπελούτσι:kawaii:

Εγω κατεβασα σημερα τα : Bleach Heat the Soul 5,μπορει να μην βλεπω πια τη σειρα,αλλα ειναι ευχαριστα fighting games ta Bleach. :P

Και το key of Heaven...Μερικες φορες κατι αγνωστα παιχνιδια σαν κ αυτο καταλιγουν να ειναι αρκετα καλα...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#732 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 14:53

1)Grand Theft Auto IV για 360
2)Suikoden 1(νε το πρωτο lol) gia psone σε emulator στο pc
3)Virtua Fighter 5 για 360......

Ποτε δεν ημουν fan τις σειρας GTA.Με ξενερωνε παντα το ολο στιλακι.Ειμαστε αμερικανοι,ραπαρουμε,τα σπαμε,γαμαμε και δερνουμε και δεν χαριζουμε....Ε το καινουργιο χωρις να διαφερει ιδιαιτερα στο τροπο παιχνιδιου με τα προηγουμενα ειναι καλο......πολυ καλο....κατ αρχας δεν εχεις ουτε αμερικανο,ουτε nigga αλλα εναν σερβο μεταναστη.Εχουν γινει αλλαγες στα γραφικα που χρειαζοταν χρονια τορα η σειρα και γενικοτερα μεχρι τωρα το παει πολυ καλα.....και απο πλευρας σεναριου γιατι ο χαρακτηρας εχει προσωπικοτητα δεν ειναι τοσο customizable dld...μερικους τους χαλαει αυτο αλα προτιμω τους ετοιμους χαρακτηρες.....τσεκαρετε το...

Τωρα για το suikoden......ε ειναι η κλασικη ακιρια....παντα υπαρχει το main thing και παραλληλα παιζω κανα παλιο καλο j-rpg ετσι για να ξεχνιεμαι.....και η συγκεκριμενη σειρα ειναι πραγματικα φοβερη.....108 χαρακτηρες ειναι αυτοι....οχι αστεια....

Τορα ,με το Virtua Fighter το παλευω κατι μηνες τωρα και εχω μαθει οσο γινεται τους απαιτητικους μηχανισμους του.....θελει ψαξιμο και χρονο που δεν εχω δυστυχως απειρο.....καλυτερο απο tekken........χειροτερο απο 2d....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#733 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 16 May 2008 - 15:01

Ζηλευω που εχετε GTA IV.:bike:
Τωρα πορωνομαι ασχημα με το Test Drive Unlimited και το Titan Quest.

Αλλα εχω μια μεγαααλη ανησυχια που με τρωει απο τοτε που κατεβασα και τερματισα το Half-Life 2 Episode 2:

Spoiler:

#734 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 May 2008 - 15:35

Εχω κι εγω το GTA4 αλλα προτιμω να παιζω το Ace Attorney 4 , αν και ο Apollo δεν πιανει μπαζα μπροστα στον Phoenix Wright (του οποιου τα 3 παιχνιδια εβγαλα τον τελευταιο μηνα).
Posted Image

#735 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 21 May 2008 - 10:47

Ikaruga παίζει κανείς σας?
Πολύ διαολεμένο παιχνίδι! Με τα χίλια ζόρια φτάνω στο 4o chapter!!
Για όσους δεν το ξέρουν, είναι Japanese shooter που ανήκει στην κατηγορία bullet hell.
Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε για τι hardcore παιχνίδι μιλάω..
Είμαι ένα βήμα πριν το nose bleed!! :nbleed:
Τι στο yaoi συμβαίνει?