Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 22:53
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 17:41
Δειτε ενα awesome video:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=QND54Fi8xkw[/youtube]
Διαβασα οτι καλυπει τα chapters 22-27 και ειναι πολυ πιστο στο manga...
Το παιχνιδι που με εβαλε στην σειρα,το Sword of the Berserk:Gut's Rage για Dreamcast(πριν καν μαθω οτι ειναι σειρα manga ηδη με ειχε πορωσει πριν καμια πενταετια..προσφατα το ανακαλυψα οτι ηταν σειρα και εγινε favorite..)..ηταν κι αυτο πολυ καλο για Hack n Slash,αλλα εχει τα χρονακια του και σε γραφικα και σε χωρους και σε κινησεις...η ιστορια παρ ολα αυτα,για filler ανεξαρτητη της πλοκης,ηταν φοβερη...
Το παιχνιδι για το PS2 ενω σε βαζει στους κανονικους χωρους του manga και εχει τελεια γραφικα,κινησεις κτλ..ειναι ψιλοrpg κιολας...
Μοναδικο του μειονεκτημα?ειναι JP only και πολυ λιγα πραγματα ειναι στα αγγλικα(το menu πχ,ευτυχως λεει New Game κανονικα..),αλλα υπαρχουν και τοσο οδηγοι στρατηγηκης στο internet..
Για οσους ενδιαφερονται να το κατεβασουν και μετα αντιγραφη με dvd decrypter(3.7 gb)...εδω
(ειναι με rapidshare,για οσους δεν ξερουν το κολπο,αν εχετε απλο dial up modem οταν σας βαλει να περιμενετε πχ 100 λεπτα,απλα κλεινετε την συνδεση με το internet και την ξαναανοιγετε...λογικα το Modem θα αλλαξει την διευθυνση ip σας και θα μπορειτε να κατεβασετε αφοβα...εγω αν δεν εκανα ετσι θα το παιρνα σε ενα μηνα..

Λεει πολυ σαν παιχνιδι παντως...
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 01:45

ειναι με rapidshare,για οσους δεν ξερουν το κολπο,αν εχετε απλο dial up modem οταν σας βαλει να περιμενετε πχ 100 λεπτα,απλα κλεινετε την συνδεση με το internet και την ξαναανοιγετε
Ρε συ Zoro ειλικρινα μετα απο τοσες φορες που το εχεις πει καποιος για να μην το ξερει πρεπει η στραβος να ειναι η να σε θεωρει πολυ κατωτερο για να ακουσει συμβουλες σου

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 02:02
Ρε συ Zoro ειλικρινα μετα απο τοσες φορες που το εχεις πει καποιος για να μην το ξερει πρεπει η στραβος να ειναι η να σε θεωρει πολυ κατωτερο για να ακουσει συμβουλες σου
Υπαρχουν και καινουρια μελη και δεν παρακολουθουν ολοι τις συζητησεις μου(τοσο δημοφιλης ειμαι πια??

Επισης εγραψα "για οποιον δεν το ξερει"...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 03:24
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:27
Το βρήκα κάπως βαρετό, και το παράτησα μετά τις 20 ώρες περίπου. Δεν μου άρεσε που για όσους εμφανίζονταν στις πόλεις χρησημοποιούσαν τον ίδιο χαρακτήρα και απλός του άλλαζαν όνομα.Λοιπον εγω αυτον τον καιρο προσπαθω να τελειωσω το Dragon Quest VIII στο PS2. Πολυ ωραιο παιχνιδι, σαν τα παλια καλα RPG. Δεν ειναι απο τα παιχνιδια που σε αγχωνουν (ισως γι αυτο δεν το εχω τελειωσει κιολας LOL).
Χθες ξεκίνησα το Atelier Iris 2. Φαίνεται να είναι καλό, με περισσότερα άνιμε κλιπάκια από το πρώτο. Έχει και αυτό ιαπωνικές φωνές, και μπόλικα αντικείμενα για σύνθεση. Φαίνεται να εξελίσετε σε δύο παράλληλες ιστορίες των δύο βασικών ηρώων. Από τα καλά RPG της ΚΟΕΙ
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:11

Prince Of Persia sands of time. action με χαλια μαχες

God of war. no comments:congrats:
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 17:03
Prince Of Persia sands of time. action με χαλια μαχες
Μονο οι γριφοι αξιζουν.Να το τελειωσω να δω μπας και τα αλλα δυο ειναι καλυτερα
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω?
Το sands of time είναι gameάρα.Η μουσική του επένδυση και η πλοκή του είναι απο τις καλύτερες που έχω δει σε game. Τώρα αν γουστάρεις τις μάχες, παίξε τα άλλα δύο τις σειράς.Αλλά στα άλλα δύο λένε ΜΟΝΟ οι μάχες (και συμπληρώνετε την ιστορία). Αλλά και πάλι το 1ο είναι διαχρονική αξία. Το κακό είναι ότι θα το τελειώσεις πολύ πιο asap απ'όσο νομίζεις (το τελευταίο μου save γράφει 2h κ 40m

Check also this if u like: awards
P.S. Βγαίνει και ταινία

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:53

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:17

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 01:48
Βtw στο Prince of Persia 2 παιζει κ η Μονικα Μπελούτσι

Εγω κατεβασα σημερα τα : Bleach Heat the Soul 5,μπορει να μην βλεπω πια τη σειρα,αλλα ειναι ευχαριστα fighting games ta Bleach.

Και το key of Heaven...Μερικες φορες κατι αγνωστα παιχνιδια σαν κ αυτο καταλιγουν να ειναι αρκετα καλα...
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:53
2)Suikoden 1(νε το πρωτο lol) gia psone σε emulator στο pc
3)Virtua Fighter 5 για 360......
Ποτε δεν ημουν fan τις σειρας GTA.Με ξενερωνε παντα το ολο στιλακι.Ειμαστε αμερικανοι,ραπαρουμε,τα σπαμε,γαμαμε και δερνουμε και δεν χαριζουμε....Ε το καινουργιο χωρις να διαφερει ιδιαιτερα στο τροπο παιχνιδιου με τα προηγουμενα ειναι καλο......πολυ καλο....κατ αρχας δεν εχεις ουτε αμερικανο,ουτε nigga αλλα εναν σερβο μεταναστη.Εχουν γινει αλλαγες στα γραφικα που χρειαζοταν χρονια τορα η σειρα και γενικοτερα μεχρι τωρα το παει πολυ καλα.....και απο πλευρας σεναριου γιατι ο χαρακτηρας εχει προσωπικοτητα δεν ειναι τοσο customizable dld...μερικους τους χαλαει αυτο αλα προτιμω τους ετοιμους χαρακτηρες.....τσεκαρετε το...
Τωρα για το suikoden......ε ειναι η κλασικη ακιρια....παντα υπαρχει το main thing και παραλληλα παιζω κανα παλιο καλο j-rpg ετσι για να ξεχνιεμαι.....και η συγκεκριμενη σειρα ειναι πραγματικα φοβερη.....108 χαρακτηρες ειναι αυτοι....οχι αστεια....
Τορα ,με το Virtua Fighter το παλευω κατι μηνες τωρα και εχω μαθει οσο γινεται τους απαιτητικους μηχανισμους του.....θελει ψαξιμο και χρονο που δεν εχω δυστυχως απειρο.....καλυτερο απο tekken........χειροτερο απο 2d....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:01

Τωρα πορωνομαι ασχημα με το Test Drive Unlimited και το Titan Quest.
Αλλα εχω μια μεγαααλη ανησυχια που με τρωει απο τοτε που κατεβασα και τερματισα το Half-Life 2 Episode 2:
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:35

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:47
Πολύ διαολεμένο παιχνίδι! Με τα χίλια ζόρια φτάνω στο 4o chapter!!
Για όσους δεν το ξέρουν, είναι Japanese shooter που ανήκει στην κατηγορία bullet hell.
Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε για τι hardcore παιχνίδι μιλάω..
Είμαι ένα βήμα πριν το nose bleed!!