Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#646 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 April 2008 - 14:03

gears of war.
ανεπαναληπτα γραφικα σε αναλυση 1920Χ1200.
μενεις τελειως :oo::oo:

Posted Image

#647 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 April 2008 - 14:05

Μου εδωσε ο ξαδερφος μου το MGS το 3 και δεν εχω κατσει ακομα να παιξω:oo:(μου την ψιλοσπαει ολο αυτο το ανοιγε κλεισε του backpack να αλλαζω camouflage κτλπ)Αραγε το 4 θα μοιαζει με το 2?:blingeye2:

Spoiler:

Κατα τα αλλα συνεχιζουμε με DMC και Black:bath:

#648 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 07 April 2008 - 14:24

I'm playing Dragon Quest journey of the cursed king:hahaha:!!!!!Αυτο το παιχνιδι ειναι φοβερο!!!!!!!!Πρεπει να εχει και μεγαλη διαρκεια:drink:, ευτυχως, αλλα το μονο ασχημο ειναι οι φωνες των χαρακτηρων :thumbdown:

#649 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 April 2008 - 21:11

I'm playing Dragon Quest journey of the cursed king:hahaha:!!!!!Αυτο το παιχνιδι ειναι φοβερο!!!!!!!!Πρεπει να εχει και μεγαλη διαρκεια:drink:, ευτυχως, αλλα το μονο ασχημο ειναι οι φωνες των χαρακτηρων :thumbdown:

Το παράτησα επειδή δεν άντεχα με τίποτα την αγγλική μεταγλώτηση! Και είναι και λίγο βαρετό από ένα σημείο και μετά.

#650 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 07 April 2008 - 21:19

Απο ποιο σημειο???

#651 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 08 April 2008 - 13:37

Δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο σημείο, είχα χαλαστεί τόσο πολύ με τις φωνές, που το έπαιζα με το ζόρι. Το μοναστήρι ολοκλήρωσα, και λίγο πιο κάτω. Πρέπει να είχα παίξει γύρω στις 20 ώρες.

#652 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 08 April 2008 - 18:46

guitar hero2 (ps2) και oblivion(pc) μοολις αρχισα!

#653 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 08 April 2008 - 19:11

gears of war.
ανεπαναληπτα γραφικα σε αναλυση 1920Χ1200.
μενεις τελειως :oo::oo:

Ναι, Λεωνίδα, είναι απίθανο. ;)
Δεν το 'χω παίξει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Ο Marcus πολύ μούρη πάντως. Πούρο και super Chuck Norris/MasterChief style. Ο δεν πεθαίνω. :hero:
Anyway, άκουσα ότι για «κανονικό» βαθμό δυσκολίας (ή μέτριο, πες το όπως θες), πρέπει να το παίζουν 2 άτομα (co-op, δηλαδή). Με άλλα λόγια, αν το παίξεις μόνος σου, προς το τέλος του παιχνιδιού θα σου φανεί αρκετά δύσκολο, αν και όχι ακατόρθωτο να το βγάλεις.
BTW, πού το παίζεις; Windows, Mac OS X or XBOX360; :hmmm:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#654 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 08 April 2008 - 19:32

Εγώ πάλι,παίζω αυτή την περίοδο το ανεπανάληπτο Planescape Torment.Να μου πεις που το ξέθαψες παιχνίδι του 99?Για να πω την αλήθεια το έχω κοντά 4 χρόνια αλλά πάντα κάτι γινόταν και δεν το τερμάτιζα(συνήθως ένα παλιό φορμάτ).Τώρα το έχω βάλει στόχο όμως να το τελειώσω όχι μόνο μία,αλλά τρεις φορές,μία με κάθε κλάση που μπορεί να πάρει ο Nameless ^^Ελπίζω να μην κολλήσω πάλι κάνα worm:oo:

#655 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 08 April 2008 - 21:42

Βρικα στο Torrent το Naruto shippuuden narutimate accel 1&2 για PS2(σε japanise edition ,δεν εχει βγει στη ευρωπη και αμερικη) λιγο με το μενου εχο προβλημα να :dazed:καταλαβω αλλα το συστημα μαχης και γενικα το παιχνιδι γ@...ει ,εχω λιωσει στο με το αδελφο μου στα duel:bath:

#656 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 April 2008 - 19:33

Βρικα στο Torrent το Naruto shippuuden narutimate accel 1&2 για PS2(σε japanise edition ,δεν εχει βγει στη ευρωπη και αμερικη) λιγο με το μενου εχο προβλημα να :dazed:καταλαβω αλλα το συστημα μαχης και γενικα το παιχνιδι γ@...ει ,εχω λιωσει στο με το αδελφο μου στα duel:bath:

Welcome to our party! Με μενα κανεις δεν θελει να παιζει πλεον το Αξελ 2... Δεν ξερω γιατι :orly: Γενικα ευκολο παιχνιδακι,κ το μενου δεν ειναι τιποτα το δυσκολο...Αν σε δυσκολευει υπαρχουν κ οδηγοι στο gamefaqs...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#657 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 April 2008 - 23:52

Ναι, Λεωνίδα, είναι απίθανο. ;)
Δεν το 'χω παίξει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Ο Marcus πολύ μούρη πάντως. Πούρο και super Chuck Norris/MasterChief style. Ο δεν πεθαίνω. :hero:
Anyway, άκουσα ότι για «κανονικό» βαθμό δυσκολίας (ή μέτριο, πες το όπως θες), πρέπει να το παίζουν 2 άτομα (co-op, δηλαδή). Με άλλα λόγια, αν το παίξεις μόνος σου, προς το τέλος του παιχνιδιού θα σου φανεί αρκετά δύσκολο, αν και όχι ακατόρθωτο να το βγάλεις.
BTW, πού το παίζεις; Windows, Mac OS X or XBOX360; :hmmm:

η Unreal Engine ειναι πολυ απλα πολυ μπροστα.
μπορει να μην εχει τα "νερα" του Crysis η ακομα και του Bioshock αλλα οι φωτισμοι και τα textures ειναι απο αλλο πλανητη.
Καλα ο τυπας ειναι πιο GIJoe απο τον ιδιο τον GIJoe.
γενικα ειναι πολυ δυσκολο σε σημεια.
σου σκανε οι Locust με το κιλο και δεν "αστειευονται".
οπως και να χει κριμα που δεν παει και τοσο καλα σε φημη οσο τα αλλα Games του ειδους.
α και windows Xp εχω -ειχα, θα εχω-

Posted Image

#658 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 10 April 2008 - 02:41

Fire emblem 7 λειώσιμο.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#659 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 10 April 2008 - 14:10

Welcome to our party! Με μενα κανεις δεν θελει να παιζει πλεον το Αξελ 2... Δεν ξερω γιατι :orly: Γενικα ευκολο παιχνιδακι,κ το μενου δεν ειναι τιποτα το δυσκολο...Αν σε δυσκολευει υπαρχουν κ οδηγοι στο gamefaqs...

Mηπως εχεις γινει expert :tensai:?? To menu αναγκαστικα το εχω μαθει τυφλο συστημα:dazed: (Παντος θα ψηνομουν για κανενα tournament ,εχω βρει και αλλους, αμα θες στειλε μου κανενα pm)
Posted Image

#660 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 10 April 2008 - 19:56

η Unreal Engine ειναι πολυ απλα πολυ μπροστα.
μπορει να μην εχει τα "νερα" του Crysis η ακομα και του Bioshock αλλα οι φωτισμοι και τα textures ειναι απο αλλο πλανητη.
Καλα ο τυπας ειναι πιο GIJoe απο τον ιδιο τον GIJoe.
γενικα ειναι πολυ δυσκολο σε σημεια.
σου σκανε οι Locust με το κιλο και δεν "αστειευονται".
οπως και να χει κριμα που δεν παει και τοσο καλα σε φημη οσο τα αλλα Games του ειδους.
α και windows Xp εχω -ειχα, θα εχω-

Δοκίμασε την chainsaw pleasure. :kakaka:
Όταν λες για «νερά» του Crysis, τι εννοείς; Το Bioshock ακούστηκε πολύ και πραγματικά πρέπει να 'ναι ωραίο, αλλά με χάλασε λίγο η ατμόσφαιρα/περιβάλλον έτσι όπως το 'δα. :hmmm:

BTW, τρέχα να δεις το trailer Gears Of War 2. Ένα πράγμα δείχνει μόνο, αλλά τα ΣΠΑΕΙ. Δεν ξέρω αν είναι spoiler, γιατί δεν το 'χω παίξει το παιχνίδι. :nosey:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»