Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#631 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 24 March 2008 - 09:28

Αλλά μικρό...
Θέλω και γω κανένα hack n slash σαν το god of war,ίσως και λίγο πιο γρήγορο σε θέμα κινήσεων...
Θα γυρίσω πάλι στα 2D το βλέπω εγώ...

To Devil may Cry ειναι σαν το God of War...

#632 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 24 March 2008 - 10:56

Eγω αρχισα το project zero3,πολυ καλο παιχνιδι και ευκολο!!Εχω φτασει στην τριτη ωρα και φανταζομαι οτι θα προλαβω να το τερματισω μεσα στην βδομαδα:).

Πες μου ότι και τις ιαπωνικές φωνές μέσα. Το δύο αποφεύγω να το παίξω, επειδή οι αγγλικές φωνές χαλάνες την όλη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Waiting... Naruto Shippuden getiko ninja taisen (Wii)

#633 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 24 March 2008 - 11:01

Δεν εχει τις Ιαπωνικες φωνες δυστηχως:unlucky:.Αλλα το 2 θελω να το παιξω, γιατι φαινεται καλυτερο απο το 3, ασε που το ειχαν και στα 10 πιο τρομακτικα παιχνιδια:hehehe:.
Ταυτοχρονα παιζω και soulcalibur2 πολυ γ@μ@το αλλα κολλαει το cd f*ck!!!

#634 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 24 March 2008 - 12:51

To Devil may Cry ειναι σαν το God of War...

Το έχω στη λίστα μου κι αυτό :congrats:
Αλλά θέλω και άλλα...Είδα και το Onimusha,καλό φαίνεται...Και μου έχουν τελειώσει και οι ιδέες για rpg...:uhh:

Δεν εχει τις Ιαπωνικες φωνες δυστηχως:unlucky:.Αλλα το 2 θελω να το παιξω, γιατι φαινεται καλυτερο απο το 3, ασε που το ειχαν και στα 10 πιο τρομακτικα παιχνιδια:hehehe:.
Ταυτοχρονα παιζω και soulcalibur2 πολυ γ@μ@το αλλα κολλαει το cd f*ck!!!

Και γιατί να μην πάρεις το 3?:orly:

#635 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 24 March 2008 - 17:32

Και γιατί να μην πάρεις το 3?:orly:

Μου το εχεις προτεινει κι αλλη φορα το θυμαμαι:bleh:.Αλλα το κακο ειναι οτι δεν το εχει για να το νοικιασω εκει που πηγαινω.:emptyonexg1:Τεσπα λεω να το παραγγειλω το καλοκαιρακι η το Πασχα :wooi2:. ^_^Γιατι εφοσον το δυο ειναι τοσο καλο φανταζομαι το 3 θα ειναι θεικο!!!Ποσο μαλλον το 4 που θα βγει για Play 3.
Παω να παιξω fatal frame 3 :drink:

#636 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 24 March 2008 - 17:47

Το έχω στη λίστα μου κι αυτό :congrats:
Αλλά θέλω και άλλα...Είδα και το Onimusha,καλό φαίνεται...Και μου έχουν τελειώσει και οι ιδέες για rpg...:uhh:

Van Helsing?:orly:
Ιδια αισθητικη, ανετος χειρισμος....

#637 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2008 - 17:49

Δεν το εχω παιξει αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια:nosey:

#638 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 24 March 2008 - 23:20

Μου το εχεις προτεινει κι αλλη φορα το θυμαμαι:bleh:.Αλλα το κακο ειναι οτι δεν το εχει για να το νοικιασω εκει που πηγαινω.:emptyonexg1:Τεσπα λεω να το παραγγειλω το καλοκαιρακι η το Πασχα :wooi2:. ^_^Γιατι εφοσον το δυο ειναι τοσο καλο φανταζομαι το 3 θα ειναι θεικο!!!Ποσο μαλλον το 4 που θα βγει για Play 3.
Παω να παιξω fatal frame 3 :drink:

ΑΑαΑαα τι μου το θύμισες το 4...
Πωω άτιμοι θα με καταφέρουν μέχρι του χρόνου να πάρω ps3...και όχι τίποτα άλλο,αλλά θα αναγκάζομαι να τα παίρνω και αυθεντικά μετά...
FF13
Disgaea3
SC4
And more....and more...
:sadist:

Δεν το εχω παιξει αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια:nosey:

same here...Δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια και ότι κριτικές έχω δει στο net πάλι χάλια είναι...

#639 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 25 March 2008 - 00:32

το god of war εμενα δεν με αρεσε, πολυ αμερικανια με φανηκε, το επαιξα κανα 3 ωρες, αλλα βαρεθηκα, αντιθετα το ντεβιλ μεη κραη 3 το ρουφηξα κυριολεκτικα. Κ το ονιμουσα καλουτσικο ηταν αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο, το παρατησα κ αυτο. Εχει ενα ωραιο της ταητο, δεν θυμαμαι τωρα το ονοματακι του που εχει κανει το ανιματιον ενας τυπος της j-pop κ ειναι κ αυτο πολυ ομορφο (σε αυτο το στυλακι δλδ) δλδ καλυτερα να παι3εις αυτο απο το van hellsing

#640 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 25 March 2008 - 01:02

Μα γιατι δεν ειναι καλο το Van Helsing?? Δεν θα ελεγα οτι ειναι και το παιχνιδι του αιωνα αλλα ειναι απλο και καλο...
Εμενα μου αρεσε ο χειρισμος που εδινε το παιχνιδι αν κι αυτο που το χαλασε ειναι η μικρης διαρκειας υποθεση...
Οκ, οποιος δεν το εχει παιξει ας το δοκιμασει τουλαχιστον..... Γιατι μονο σ'εμενα φανηκε καλο?:uhh:

#641 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 25 March 2008 - 01:04

το god of war εμενα δεν με αρεσε, πολυ αμερικανια με φανηκε, το επαιξα κανα 3 ωρες, αλλα βαρεθηκα, αντιθετα το ντεβιλ μεη κραη 3 το ρουφηξα κυριολεκτικα. Κ το ονιμουσα καλουτσικο ηταν αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο, το παρατησα κ αυτο. Εχει ενα ωραιο της ταητο, δεν θυμαμαι τωρα το ονοματακι του που εχει κανει το ανιματιον ενας τυπος της j-pop κ ειναι κ αυτο πολυ ομορφο (σε αυτο το στυλακι δλδ) δλδ καλυτερα να παι3εις αυτο απο το van hellsing

God of war/DMC respect:congrats::congrats::congrats:
Περιεργο παντως να μην σου αρεσε το GoW.Δωστου μια δευτερη ευκαιρια.Του αξιζει:riiight:

#642 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 March 2008 - 18:57

Έπιασα ένα game από comiket 73,το recettear,κορυφαίο :hahaha:

#643 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 31 March 2008 - 08:31

Rayman Raving Rabbids 2 Wii

#644 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 April 2008 - 11:55

God of War: Chains of Olympus [PSP]...Τα καταφεραν κ το μετεφεραν αξιολογα σε φορητη κονσολα...Αναμενουμε τωρα το GoW 3 στο PS3 :D

Kingdom Hearts 2...Ναι,ξανα! Ποτέ δεν ειναι αρκετο!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#645 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 April 2008 - 13:59

Ξανάπιασα το Devil May Cry στο PS2, αλλά το άρχισα πάλι από την αρχή, επειδή δεν θυμόμουν την ιστορία κλπ