Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#586 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 15 February 2008 - 19:05

LOST ODYSSEY απο τους δημιουργους του της σειρας FINAL FANTASY για τους απανταχου fan του ειδους.
Εχω κολλησει λεμε
Επενδυστε αφοβα στα 4 DVD!!!
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#587 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 February 2008 - 05:14

Ghost Hunter για PS2..:)

#588 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 19 February 2008 - 16:29

DEVIL MAY CRY 4 θεικο game ενα must για οποιων εχει ps3 ή xbox 360 (εχει πολυ καλη ιστορια και πολυ δραση και ingame και στα cutscenes)

θυμαμαι to devil may cry το πρωτο ηταν το πρωτο παιχνιδι που τερματισα στο Ps2 :)

#589 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 21 February 2008 - 16:57

Το σ/κ που χίονιζε έλιωσα στο
One Piece Grand Battle 3 στο Gamecube. Έπρεπε να ξεκλιδώσω τα πάντα, και πάλι δεν πρόλαβα! Έβγαλα μόνο όλους τους χαρακτήρες, τερματισμούς και κάποιες επιπλέον στολές. Πολύ ωραίο παιχνίδι, όχι τόσο πόλλοι ήρωες όσοι στο GB2, αλλά διακαιολογήται, επειδή πλέον πέρασε στις τρεις διαστάσεις.
Keep playing: FF III DS
Και ξαναρχίζω το One Piece Grand Battle Rush στο Gamecube, επειδή το έχω ήδη ολοκληρώσει στο πλειστάτιον 2, αλλά η αμερικανίκη και ευρωπαϊκή έκδοση, εκτός από το ότι είχαν απαρέδεκτη μεταγλώτηση :nanteee: είχαν κομμένους 4 χαρακτήρες και κάποιες στολές!!! Αίσχος

#590 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 24 February 2008 - 21:56

Dungeon Siege: Throne Of Agony για το PSP. Ότι καλύτερο για να περάσεις την ώρα σου ανάμεσα στις υπηρεσίες. Ή και κατά τη διάρκειά τους :P

Τώρα βάρεσες ευαίσθητη χορδή. Τα έχω λιώσει όλα από το 2 και μετά (το οποίο είναι ακόμα και τώρα το αγαπημένο μου της σειράς)

ναι-ναι ναι-ναι και το αβαταρ σου ειναι κορυφαιο.
Posted Image

#591 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 25 February 2008 - 20:29

Εγω brickara το psp μου και δεν μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι τωρα αλλα πριν το κανω επαιζα πολυ Bleach 4 και Pro!!!
Gyarikku Hou

#592 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 February 2008 - 01:58

arxisa to Darkfall πολυ μανικι μου φενεται αν και δε το παιξα πολυ .Τρομακτικη ατμοσφαιρα.Μπρρρρ!!!!!

#593 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 February 2008 - 22:12

DEVIL MAY CRY 4 θεικο game ενα must για οποιων εχει ps3 ή xbox 360 (εχει πολυ καλη ιστορια και πολυ δραση και ingame και στα cutscenes)

θυμαμαι to devil may cry το πρωτο ηταν το πρωτο παιχνιδι που τερματισα στο Ps2 :)

Μόλις ήρθε... Μόλις ήρθε και το Σ/Κ θα το δοκιμάσω για τα καλά!

#594 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 28 February 2008 - 22:51

Takarajima Z. ★★★★★

#595 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 March 2008 - 18:44

Εχω λιωσει λιγο στο Assassins Creed (PS3)...Αρκετα καλο,επαναλαμβανομενο,αλλα εμενα δεν με χαλασε αυτο...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#596 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 01 March 2008 - 23:43

Heroes of might and magic 5: TotE και bioshock.

Και ενδιάμεσα κάνα marvel trading card game σαν κλασσικός marveltard :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#597 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 02 March 2008 - 15:12

[FONT="]Line-Kill Spirits[/FONT][FONT="]
Comical fighting game with a unimagined concept. This isnt the usual fighting game, instead of just beating ur opponent to death you have to take pictures of their undergarments. The more pictures taken the more they're life is reduced. Theres a great load of unusual ways of taking the pictures. [/FONT][FONT="]Great game that requires quick reflexes and character whooping.[/FONT]

[FONT="]Screenshots[/FONT][FONT="]file:///C:/Users/kamui/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpgfile:///C:/Users/kamui/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpgfile:///C:/Users/kamui/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.jpg[/FONT][FONT="]

re[/FONT]

#598 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 02 March 2008 - 15:15

Dragon Quest Swords. Μέτριο.

#599 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 02 March 2008 - 15:16

βγηκε assasin's Creed για PC.
ενα μηνα πριν στο νετ ,απο την επισημη κυκλοφορια του.

Posted Image

#600 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 02 March 2008 - 15:16

[FONT="]Line-Kill Spirits[/FONT][FONT="]
Comical fighting game with a unimagined concept. This isnt the usual fighting game, instead of just beating ur opponent to death you have to take pictures of their undergarments. The more pictures taken the more they're life is reduced. Theres a great load of unusual ways of taking the pictures. [/FONT][FONT="]Great game that requires quick reflexes and character whooping.
[/FONT]

[FONT="]Εχω κολλησει με αυτο...το fighting για pc ..ειναι φοβερο χεχε[/FONT]

Attached Files