Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#571 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 08 February 2008 - 22:04

Πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ! Εγώ το έπαιξα σε Cube βέβαια, αλλά νομίζω ότι εκτός από το χειρισμός, δεν έχει άλλες διαφορές. Πάντως η τελευταία μάχη είναι απόλαυση! Αξίζει πολύ να το τερματήσεις. Είχα κολλήσει τόσο πολύ, που τις μέρες που ήμουν εξοδούχος (από τον στρατό) έπαιζα μέχρι τις 2:30 και το έκλεινα με το ζόρι, επειδη ξυπνούσα μετά στις 5:30 για να μπω μέσα. Κορυφαίο!

Βασικά δεν είναι και το καλύτερο Zelda που υπάρχει. :P Είναι αρκετά καλό, just not what we've been waiting for... :emptyonexg1: Κατά την ταπεινή μου γνώμη WindWaker και μετά το χάος! (και από Handheld Zelda, Phantom Hourglass). :wooi2: Σύμφωνα με φήμες, το επόμενο Zelda θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό... Ελπίζω να έχει την ίδια μαγεία, ως συνήθως, και για να πω την αλήθεια, όντως χρειάζεται μία "ανακαίνιση" το franchine. :congrats:

Anyway, τελείωσα το MOTHER σήμερα. Τρομερό! Η γνώμη μου πάνω στη σειρά έχει αλλάξει εντελώς! Κανονικά θα άρχιζα το MOTHER 2 επί τόπου, αλλά λέω να κάνω ένα διάλειμα από τα RPG for the time being. :P

Next round...
Posted Image

Όταν έρθει βέβαια... :emptyonexg1: Το περίμενα σήμερα, μαζί με το StarFox Command, για να αρχίσω το Σ/Κ, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν θα παίξω κάτι αυτό το Σ/Κ... :terror2::nanana:

oR4yYRl.gif

#572 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 09 February 2008 - 16:45

- Off topic-

Την τελική μάχη τη βρήκα πολύ weak.

Spoiler:

Βασικά δεν είναι και το καλύτερο Zelda που υπάρχει.

Όχι αλλά είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι. Το Wind Waker μου φάνηκε μικρό και εύκολο. Πάντως το αγαπημένο μου Zelda είναι το ΙΙΙ του SNES

-In Topic-
Keep playing FF III DS

#573 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 16:49

το τεντσου ηταν πατατα απο την εποχη του πλεηστεσιον 1, απορω γιατι το βγαζουν ακομα, θυμάμαι όταν ειχα δει το ρεβιου στο πλεηστεσιον μαγκαζιν (τις φωτες δλδ) τι πωρωση ειχα φαει (νιτζα κ ετσι ) κ σπαστηκα που του ειχαν μονο 7/10. Μετα καταλαβα γιατι. anyway, θα αρχισω κ εγω σαηλεντ χηλ.

τοσα ξερεις ,τοσα λες.

το 1 ειδικα αν εξαιρεσεις τα τρισελεεινα textures του,για την εποχη του ηταν ενα μικρο epoc.

tactical game...

...και πολυ πριν απο το Metal Gear Solid!

το αντιστοιχο στο psp ειχε ομορφα γραφικα για τις δυνατοτητες του ,αλλα μια απ τα ιδια gameplay.
ας νοικιαζα κατι αλλο εν τελη.

Posted Image

#574 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 09 February 2008 - 21:23

...και πολυ πριν απο το Metal Gear Solid!

Μόνο που το stealth gameplay είχε γεννηθεί πολύ παλιότερα, από το πρώτο Μetal Gear το οποίο βγήκε το 1987... Ακόμα και το Metal Gear Solid, που ουσιαστικά είναι η τρισδιάστατη μεταφορά των παλιότερων Metal Gear (1+2), βγήκε Σεπτέμβριο 1998 με το Tenchu να έχει βγει Φεβρουάριο 1998, δηλαδή μόλις 5 μήνες νωρίτερα.
Οπότε τα Metal Gear δε χρωστάνε τίποτα στα Tenchu, ίσα ίσα το ακριβώς αντίστροφο ισχύει.
Posted Image

#575 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 February 2008 - 21:28

Με τη διαφορά ότι το πρώτο Μetal Gear βγήκε το 1987, ενώ ακόμα και το Metal Gear Solid -η τρισδιάστατη μεταφορά του των παλιότερων MG- βγήκε Σεπτέμβριο 1998 με το Tenchu να έχει βγει Φεβρουάριο 1998, δηλαδή μόλις 5 μήνες νωρίτερα.
Οπότε τα Metal Gear δε χρωστάνε τίποτα στα Tenchu, ίσα ίσα το ακριβώς αντίστροφο ισχύει.

πριν μιλησεις σκεψου.
το MGS του 87 δεν ειναι tactical.(ειναι stealth)
και ναι η χρονικη διαφορα ειναι μικρη αλλα επισης τα γκεημ ειναι τοσο μα τοσο διαφορετικα με μονο κοινο στοιχειο την τακτικη/μην κανεις θορυβο/κινησου στις σκιες.

EDIT:μετα απο συμβουλες μεσω νετ-περασαν και 10 χρονια απο τοτε και δεν τα θυμαμαι με λεπτομεριες-
το Tenchu βγηκε Φλεβαρη,το MGS βγηκε Σεπτεμβρη,συγνωμη αλλα αν 9 μηνες δεν ειναι αρκετος καιρος τι να σου πω.
-μην βγαινουμε και πολυ οφ τοπικ-

Ον τοπικ.
Τελειωσα Crysis σε 3 μερες περιστασιακου γκεημιγκ.
καλο αλλα οχι τελειο.

Posted Image

#576 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 10 February 2008 - 04:04

τοσα ξερεις ,τοσα λες.

πριν μιλησεις σκεψου.

Eγώ πάλι θα σου πρότεινα να αρχίσεις να μιλάς λίγο καλύτερα, δε σου μίλησα εγώ έτσι ούτε τώρα ούτε άλλη φορά.
Ξαναλέω το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια: Το Μetal Gear Solid έχει ίδιο gameplay με τους πρόγονούς του, που βγήκαν 20 χρόνια πριν το Τenchu, το να λες λοιπόν "πολύ πριν το Metal Gear Solid!" είναι τελείως άκυρο γι' αυτόν τον λόγο. Άσε που σχετικά με τη χρονική διαφορά των 7 μηνών (δεν είναι ούτε 5 που από λάθος έγραψα εγώ ούτε 9 που είπες εσύ), ο Kojima αποκλείεται να έφτιαχνε άλλο παιχνίδι και μόλις βγήκε το Tenchu να το άλλαξε επηρεαζόμενος από αυτό... MGS βγαίνουν κάθε 3 χρόνια, πράγμα που δείχνει ότι 7 μήνες πριν όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και η ομάδα ανάπτυξης ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα και με τις τελευταίες διορθώσεις.
Δεν σου είπα εγώ ότι τα δύο παιχνίδια είναι ίδια, σου είπα ότι το MGS δε χρωστάει τίποτα στο Tenchu. Άσε που εσύ έβαλες το MGS στη συζήτηση με το Tenchu, όχι εγώ. Τέλος πάντων, ας μην το τραβήξουμε το θέμα.
Posted Image

#577 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 10 February 2008 - 18:06

YouTube - Astonishia Story

για psp..τωρα το ξεκιναω

#578 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 10 February 2008 - 18:25

Professor Layton And The Curious Village

LfNX0dh.png

#579 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 February 2008 - 19:45

Professor Layton And The Curious Village

Τρώει καλή προώθηση. Λέει τίποτα; :nosey:

oR4yYRl.gif

#580 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 10 February 2008 - 20:04

Clock Tower 3.Ειμαι στον τερματισμο.Καλο αλλα οχι και τελειο και ωρες ωρες λιγο κουραστηκο.Αλλα ωραια υποθεση!

#581 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 10 February 2008 - 20:31

YouTube - Astonishia Story

για psp..τωρα το ξεκιναω

Έχω ακούσει τα χειρότερα! Θα σου πρότεινα από RPG/tactics RPG τα Final Fantasy Tactics, Valkyrie Profile, Jeanne d'Arc και Brave Story.
Posted Image

#582 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 10 February 2008 - 20:51

Τρώει καλή προώθηση. Λέει τίποτα; :nosey:

Τίποτα το φοβερο. Ειναι απλα μια μεγάλη συλλογή απο γρίφους με story και point and click gameplay.
Εως εκεί που έχω φτάσει ειναι αρκετά απλα τα πράγματα.
Μπορείς επίσης να κατεβάσεις νέους γρίφους κάθε εβδομάδα μέσω Wi-Fi.

LfNX0dh.png

#583 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 11 February 2008 - 00:32

currently playing ...

...Guitar Hero III

στο Wii
στο σπιτι του Megemele :D

#584 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 11 February 2008 - 00:42

Θυμαστε το παιχνιδι Omikron: The Nomad Soul?
Εγω μολις πριν 4μερες το θυμηθηκα, το εψαξα και το βρηκα! Πωπω, δεν ξεχνω ποσο πορωθηκα με το demo του που βρηκα σ'ενα περιοδικο.... :wooi2:
Ηταν καλο παιχνιδι στην εποχη του και παραμενει στη λιστα μου φυσικα. Ακομα δεν το εχω τερματισει και ειναι θανασιμα δυσκολο.... το απολαμβανω ομως!
Το παιχνιδι ειναι απο το 1999.... να ειναι καλα το Ιντερνετ

#585 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 February 2008 - 00:59

Οποιος κακολογει το Tenchu να φαει σπαθι στην πλατη! Tenchu pwnz all! Ακομα και οι δυο νεοι χαρακτηρες στα PS2 παιχνιδια (Tesshou, Rin) δεν ειναι νιντζα αλλα ειναι κορυφαιοι!

Μωρε κ εγω ιπτάμενος πάω αλλά με θερίζουνε.. :P

Καλα, στην αρχη κι εμενα. Γι'αυτο υπαρχει το Save/Load μεσα στη μαχη :P Συνηθως μεχρι τοτε εχω ανεβασει αρκετα και τα psi μου οποτε καταλαμβανω και κανεναν αντιπαλο για βοηθεια ;)

Στο X-Com2 μου φαινονται πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα με τα αναθεματισμενα tentaculats. Ειδικα αφου υπαρχει ενα δωματιο που ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ TENTACULATS!!! :OMG3:

Clock Tower 3.Ειμαι στον τερματισμο.Καλο αλλα οχι και τελειο και ωρες ωρες λιγο κουραστηκο.Αλλα ωραια υποθεση!

Καλο ειναι μωρε, αλλα μερικες φορες το χανει. Θετει ενα trend με τις δυο πρωτες ιστοριες και μετα το αλλαζει παντελως. Συμβουλη : Στο τελευταιο boss (κορυφαια τα βιντεο πριν και μετα απο αυτο), κρατα αποσταση!
Posted Image