Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#556 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 00:39

Μολις αρχησα να παιζω Warhammer Dark Crusade και Paintball 2 και ειναι απλα κοριφαια!Το κακο ειναι οτι αρχησε εξεταστικη και να δω ποτε θα κατσω να διαβασω
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#557 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 04:53

Legend of Zelda: Twilight Princess(wii) για συνεχομενη φορα το ξαναπιανω με ελπιδες τερματισμου :P
επισης περιμενω μπας και κατεβει το Phantom Dust < - looks as kewl as hell \m/

#558 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 13:43

Legend of Zelda: Twilight Princess

OMG έχεις αυτό το αριστούργημα και δεν το έχεις τελείςσει ακόμη go ahead and do it fast :P άνετα συγκρίσιμο με το ocarina of time imo!

εγώ μόλις άνοιξα το guitar hero 3 για το wii και ετοιμάζομαι να ροκαρω :bike:

#559 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 02:15

αναφερω οτι καταφερα να σαπισω ενα 6ωρο με ενα φιλαρακι και τερματισαμε το Gears of war σε Co-op
και ξεκινησαμε να παιζουμε Kane & Lynch!
If u need Help dont call for me!!!

#560 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 02:32

Τα τελευταία πάντως που το γύρισανε σε real time με απωθησανε εντελώς..

Αλήθεια, κατάφερες ποτέ να τελειώσεις την τελευταία αποστολή του πρώτου?

Spoiler:

Νωρις-νωρις η απαντηση μου :P Ρε το X-Com3 δεν το γυρισε πληρως σε real-time. Απλα σου δινει επιλογη πριν τη μαχη αν θελεις να ειναι real-time ή turn-based. Οποτε διαλεγεις παντα turn-based και εισαι οκ:wooi2:

Την τελευταια αποστολη του πρωτου την εβγαλα ολες τις φορες που το επαιξα ;) Συνηθως κυκλοφορω ιπταμενος οπου γινεται, για να αποφευγω τις αναθεματισμενες Χρυσαλιδες, και θεριζω με τα Heavy Plasma!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:12

Συγνώμη παιδία, πόσταρα κατά λάθος 2 φορές το ίδιο μήνυμα. Αν μπορεί κάποιος ας το σβύσει αυτό.

#562 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:13

Legend of Zelda: Twilight Princess(wii) για συνεχομενη φορα το ξαναπιανω με ελπιδες τερματισμου :P

Πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ! Εγώ το έπαιξα σε Cube βέβαια, αλλά νομίζω ότι εκτός από το χειρισμός, δεν έχει άλλες διαφορές. Πάντως η τελευταία μάχη είναι απόλαυση! Αξίζει πολύ να το τερματήσεις. Είχα κολλήσει τόσο πολύ, που τις μέρες που ήμουν εξοδούχος (από τον στρατό) έπαιζα μέχρι τις 2:30 και το έκλεινα με το ζόρι, επειδη ξυπνούσα μετά στις 5:30 για να μπω μέσα. Κορυφαίο!

Για να επανέλθω στο θέμα, ξεκίνησα το Final Fantasy στο III DS. Στην αρχή είχα στραβώσει που δεν ήταν η αυθεντική έκδοση, αλλά μόλις είδα εισαγωγή, και έπαιξα λιγάκι, άλλα γνώμη. Επίσης έβαλα και το Contra στο PS 2, που είναι στο στυλ των παλίων, με τρισδιάστα γραφικά αλλά δισδιάστατη δράση. Τα αφεντικά είναι όπως πάντα ΠΑΛΟΥΚΙ!!!

Υ.Γ. Έχει καταφέρει κάποιος να τερματήσει το Super Contra/Probotector του SNES στο δύσκολο;;; Ακόμα και σε διπλό, μόνο στην κανονική δυσκολία το καταφέραμε, στο δύσκολο (που δείχνει τερατισμό) με Τ Ι Π Ο Τ Α

#563 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:24

Ξανά Silent Hill.Το ρώτο.Απο το 99...και ακόμη με κρατάει και το λατρεύ.Θα κάνω όλα τη σειρά απ' την αρχή να το ευχαριστιθώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:48

Πωπωω δεν βαριεσαι παλι απο την αρχη ολα αυτα?

#565 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 17:39

Jeanne D'Arc psp καλο με ανιμε κλιπακια πολα :wooi2::wooi2::wooi2:

#566 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 22:19

Εγώ το έπαιξα σε Cube βέβαια, αλλά νομίζω ότι εκτός από το χειρισμός, δεν έχει άλλες διαφορές. Πάντως η τελευταία μάχη είναι απόλαυση!

Στο GCN ήταν καλύτερο. Την τελική μάχη τη βρήκα πολύ weak.

Currently playing:

No More ★ Heroes (avec sang)

Πλάκα έχει.

#567 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:14

arxisa kαι το Wario ware smooth moves μικρο αλλα τρελο γελιο

#568 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:39

tenchu @ PSP.
τρελα μετριο λεμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#569 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:43

Νωρις-νωρις η απαντηση μου :P Ρε το X-Com3 δεν το γυρισε πληρως σε real-time. Απλα σου δινει επιλογη πριν τη μαχη αν θελεις να ειναι real-time ή turn-based. Οποτε διαλεγεις παντα turn-based και εισαι οκ:wooi2:

Την τελευταια αποστολη του πρωτου την εβγαλα ολες τις φορες που το επαιξα ;) Συνηθως κυκλοφορω ιπταμενος οπου γινεται, για να αποφευγω τις αναθεματισμενες Χρυσαλιδες, και θεριζω με τα Heavy Plasma!

Μωρε κ εγω ιπτάμενος πάω αλλά με θερίζουνε.. :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#570 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 17:53

το τεντσου ηταν πατατα απο την εποχη του πλεηστεσιον 1, απορω γιατι το βγαζουν ακομα, θυμάμαι όταν ειχα δει το ρεβιου στο πλεηστεσιον μαγκαζιν (τις φωτες δλδ) τι πωρωση ειχα φαει (νιτζα κ ετσι ) κ σπαστηκα που του ειχαν μονο 7/10. Μετα καταλαβα γιατι. anyway, θα αρχισω κ εγω σαηλεντ χηλ.