Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 26 November 2007 - 05:17
btw εχει παιξει κανεις το assassins's creed(ps3) γιατι εχω ακουσει καλα λογια και λεω να το αγορασω...
Posted 29 November 2007 - 12:52
1) Portal-- παιχνιδαρα
2) Call of Duty 2
3) Kane & Lynch: Dead Men
4) Need for Speed Pro Street
5) Serious Sam 2
6) Luckie Luke Go West
7) Next Life

Posted 02 December 2007 - 01:44
Όπα!Βγήκε?
.
Εγώ παίζω Hellgate London, Witcher, NWN 2 Mask of the betrayer.
Hellgate: London, ε;

Για πες μου εντυπώσεις, λέω να το παίξω κι εγώ.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 03 December 2007 - 03:57

Posted 04 December 2007 - 13:30
Posted 04 December 2007 - 20:16
Απίστευτο παιχνίδι, με πολύ γέλιο, ωραία υπόθεση και μεγάλα combo.
Posted 05 December 2007 - 08:04
Kαι εγω αυτο παιζωShadow Hearts from the new world (PS2)
Απίστευτο παιχνίδι, με πολύ γέλιο, ωραία υπόθεση και μεγάλα combo.

Posted 06 December 2007 - 16:57

Posted 06 December 2007 - 17:01
anywayz, Final Fantasy V and the brains in the bars!!

Posted 06 December 2007 - 22:25
Άκουσα από έναν φίλο μου ότι συγκριτικά με το 2, το SH3 είναι ψιλοάθλιο, αληθεύει?
Δε θα το έλεγα.. Αρκετά καλό ήτανε.
(Όποιος έπαιξε το Dragonquest 8 με καταλαβαίνει)
Απλά τέλειο το english dub, ειδικά η φωνή του χοντρομπαλά

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 20 December 2007 - 12:09
Άκουσα από έναν φίλο μου ότι συγκριτικά με το 2, το SH3 είναι ψιλοάθλιο, αληθεύει?
:
Εμένα πάντως το 3 μου άρεσε εξίσου, αν όχι και λίγο περισσότερο.
Τώρα παίζω silent hill orignins. Ευκολο μέχρι στιγμής και τα boss φεύγουν για την πλάκα. Έχω την εντυπωση ότι είναι και μικρό θα δείξει.
Και Blue Dragon. Πολύ καλό rpg σαν το final fantasy, μιας και την μοσική και την ιστορία την έχουνκάνει άτομα από το ff. Ευχάριστη έκπληξη ότι όταν άνοιξα το κουτί βρήκα 3 dvd μέσα. Ελπίζω λοιπόν να είναι αρκετά μεγάλο.
Posted 26 December 2007 - 12:36

Έχουμε και λέμε:
Resident Evil: The Umbrella Chronicles [Wii]
Από άποψη πλοκής το βρήσκω αρκετά κλασσικό, συμπληρωματικό θα έλεγα, με τα άλλα BioHazzard. Το gameplay είναι εξαιρετικό, με μόνο πιθανό πρόβλημα τους ανθρώπους που δεν πάνε τα rail-shooters. Το βρήσκω ενδιαφέρον, και με αρκετά καλά σημεία. Βρήσκομαι ακόμα στην αρχή, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένη άποψη.
Sin and Punishment: Successors to Earth (Wii VC) [N64]
Μόλις το κατέβασα, και έπαιξα ελάχιστα. All in all, πιστεύω ότι είναι πιθανόν το πιο αδικημένο παιχνίδι στο Nintendo 64, αφού κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία προς το τέλος του lifespan της κονσόλας. Αποτέλεσμα ήταν η μη-κυκλοφορία του έξω από Ιαπωνία, και η έλλειψη προσοχής προς αυτό και εκεί. Το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό third-person rail-shooter, με ένα χαρακτήρα Anime παιχνιδιού, και [απ' ό,τι φαίνεται] μία όμορφη ιστορία.
Pokemon Battle Revolution [Wii]
Σχετικά άθλιο για όποιον δεν γουστάρει το "αποκλειστικά μάχες", αλλά πωρωτικό για battlers. Ιδίως το feature των random battles, το βρίσκω φοβερό, αφού είναι real time battle με οποιονδήποτε στον κόσμο.

Το κρίμα είναι, η έλλειψη των mini games, που θα σήμανε την ταύτισή του σε πώρωση με τα παλιά γ@μ@τα Stadiums...

Pokemon Snap (Wii VC) [N64]
Κι αυτό, για του λόγου το αληθές, το παίζω ελάχιστα, αφού ουσιαστικά το πήρα για την ιστορία [+τσάμπα]. Ντάξει, not much to say, πιστεύω ότι αρκετοί το έχουν παίξει, και ξέρουν τη θρηλικότητά του. Για πολλά χρόνια (και μέχρι το Pokemon Ranger), ήταν το καλύτερο Pokemon Spin-off που κυκλοφόρησε. Και βασικά το Ranger είναι ημι-spin-off, so...

Posted 26 December 2007 - 13:10

FM08, CS και λίγο PSP αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Posted 26 December 2007 - 14:37
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 26 December 2007 - 14:52
This time I agree with you 101% my friend

Right now I play Shingetsutan Tsukihime. Thankfully in the english translation.