Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#451 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 17:56

Metal Gear Solid Portable Ops... Αρκετα καλο...Με θεριζουν στο ον-λαϊν παιχνιδι,αλλα οκ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#452 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 16:07

Jericho. Αν και δε μαρέσουν τα 1st person shooting, του δίνω χάρη λόγο τρομερώ τοπίων.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#453 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 17:37

Fable:The Lost Chapters = 0wnage~
1

#454 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 22:33

Super Mario Galaxy. Woohoo!

#455 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 15:08

Monster hunter 2,Naruto Ultimate heroes (tha katevasw to japanese kalytera omws XD)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#456 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 02:49

Ώπα, δικός μας :congrats:

Τα δυο πρώτα xcom, δηλαδή το Ufo: Enemy unknown και το Xcom: Terror from the deep είναι από τα καλύτερα games που χω παίξει ever, και ήταν πραγματικά απίστευτα μπροστά από την εποχή τους..

Εύγε τέκνον μου, ξέρεις να ξεχωρίζεις ποιότητα! Μιλάμε όντως για παιχνίδια-διαμάντια, όσες φορές και να τα έχω ξαναπαίξει, πάντα με συναρπάζουν, και κάθε φορά τα παίζω διαφορετικά από την προηγούμενη. Πλέον έχω μάθει όλο το Ufopedia απ'έξω :P Πάντως και το τρίτο μέρος της σειράς (Apocalypse), αφότου το συνήθισα, μου άρεσε σχεδόν εξ'ίσου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#457 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 04:44

ω μαλακα ο Adventurer.
τελικα υπαρχουν και αλλοι "επιζωντες"!
currently downloaded : Gears Of War

next Crysis+COD4.

I love the internets!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#458 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 12:28

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ GALAXY~! :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

oR4yYRl.gif

#459 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 00:10

WOW! Eπιτέλους, βγήκε!

#460 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 01:30

Το NBA Live 2008 πραγματικά σκίει!Άσε που δυσκόλευσε απότομα και γενικά έχει πολλές νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Με έχει πιάσει μια διάθεση να παίξω αυτά που λάτρευα μικρότερος.Θυμάτε κανείς το Medievil?Ειδικά το πρώτο τα έσπαγε.Ωραία για την εποχή του γραφικά,έξυπνο χιούμορ,και αρκετή δράση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#461 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 04:15

Είχα ασχολήθει με το δεύτερο Medievil το οποίο μπορεί να μην είχε τα φοβερά γραφικά και το gameplay του να μην είχε κάτι το ιδιαίτερο αλλά κέρδιζε σε ατμόσφαιρα, στυλ και playability. Ειδικά το dark humor του παιχνιδιού κι ο πρωταγωνιστής που αποτελεί ξεχωριστή φιγούρα στον χώρο των videogames ήταν ο λόγος για τον οποίο πούλησε σαν τρελό.

#462 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 15:35

Legend of Zelda : Phantom Hourglass

finally *o*

#463 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 16:06

Το NBA Live 2008 πραγματικά σκίει!Άσε που δυσκόλευσε απότομα και γενικά έχει πολλές νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Με έχει πιάσει μια διάθεση να παίξω αυτά που λάτρευα μικρότερος.Θυμάτε κανείς το Medievil?Ειδικά το πρώτο τα έσπαγε.Ωραία για την εποχή του γραφικά,έξυπνο χιούμορ,και αρκετή δράση.

oh yeah, το Medievil τα έσπαγε πραγματικά, που εβγαζες το χέρι σου κ το είχες για όπλο, τι τρομερή εντύπωση που μου είχε κανει πιτσιρίκι :wooi2: το nba live 2008 για ποια κονσόλα? εγώ το κατέβασα για το pc κ μου φάνηκε απογοήτευση, τζάμπα τα 3 γκιγκας δλδ, ασε που έχει κ μπάγκς, ποιές προσθήκες ρε? το τελευταίο που είχα παί3ει πολύ ήταν το 2005, κ σχεδόν ίδιο ειναι. (κ μη μου πείς για τον διαγωνισμό καρφωμάτων κ τις εθνικές)

#464 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:17

Εύγε τέκνον μου, ξέρεις να ξεχωρίζεις ποιότητα! Μιλάμε όντως για παιχνίδια-διαμάντια, όσες φορές και να τα έχω ξαναπαίξει, πάντα με συναρπάζουν, και κάθε φορά τα παίζω διαφορετικά από την προηγούμενη. Πλέον έχω μάθει όλο το Ufopedia απ'έξω :P Πάντως και το τρίτο μέρος της σειράς (Apocalypse), αφότου το συνήθισα, μου άρεσε σχεδόν εξ'ίσου.

Τα τελευταία πάντως που το γύρισανε σε real time με απωθησανε εντελώς..

Αλήθεια, κατάφερες ποτέ να τελειώσεις την τελευταία αποστολή του πρώτου?

Spoiler:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#465 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 17:21

Τελείωσα πρόσφατα το Zelda: Phantom Hourglass (φοβερό!) και τώρα λέω να πιάσω το Metroid Prime 3, που το έχω κανά δυο βδομάδες και ακόμη να το προχωρήσω...