Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#361 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 18 August 2007 - 14:44

Και ναι, ακόμα και μετά από ένα μήνα και 9 μέρες, ακόμα παίζω Diamond! :D
Δεν ξέρω αν θα παίξω κάτι άλλο μέσα στο καλοκαίρι, αλλά μιας σύντομα θα αρεώσω τα video games για 2 χρόνια, πρέπει να πάρω μία καλή δόση... :|

ΥΓ: Για μια ακόμη φορά:
Diamond/Pearl = Best Pokemon Games ever released
Word.

oR4yYRl.gif

#362 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 August 2007 - 16:23

Θέλω να μου χαρίσουν το PS3 για να παίξω 2K7 τώρα!!!!!:deadga6:
Posted Image

#363 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 19 August 2007 - 00:41

Θέλω να μου χαρίσουν το PS3 για να παίξω 2K7 τώρα!!!!

Καλα, απλα τα σπαει. εδω στο Ps2 ειναι ουαου. Εγω παιζω το Killer7, το ειχα αρχισει αρκετα παλιοτερα, αλλα ειχα κολλησει καπου, κ το επιασα τωρα προσφατα κ καταπορώθηκα. αλλα μαλλον δν 8α το τελειωσω τωρα (ε3εταστικη κ καλα) αλλα 8α το συνεχισω later σιγουρα.

#364 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 19 August 2007 - 16:11

Εκτός από PokeDiamond, άρχισα το BioShock. Ένα έχω να πω: overrated as hell.

Ακόμα FPS να πλησιάσει αυτό το Perfect Dark, ανάθεμά σε Rare :\
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#365 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 20 August 2007 - 10:31

Pokemon Diamond for the time being περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερ8ει και το FF VI το βρηκα 25 euro sealed and new και το τσιμπησα^^

Give credit where it's due for a change, eh? :Blissfull:

Κι εγώ είμαι στο ίδιο ακριβώς status.

#366 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 21 August 2007 - 14:13

hmph i guess i should be thankful...:P κατεβασα χτες το gyakuten saiban 3(phoenix wright 3) στην m3 ειναι jap αλλα εχει επιλογη γλωσσας στα αγγλικα^^επαιζα ολο το βραδυ και περασα το 1 case(ναι ειμαι πολυ phoenix wright freak:P).

#367 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 21 August 2007 - 14:55

hmph i guess i should be thankful...:P κατεβασα χτες το gyakuten saiban 3(phoenix wright 3) στην m3 ειναι jap αλλα εχει επιλογη γλωσσας στα αγγλικα^^επαιζα ολο το βραδυ και περασα το 1 case(ναι ειμαι πολυ phoenix wright freak:P).

Μιά απ'τα ίδια. :hahaha:

LfNX0dh.png

#368 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 22 August 2007 - 00:43

παιζω to LOTR the third age και το Νοχ

#369 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 August 2007 - 01:20

Άρχισα το Okami. Το παιχνίδι απλά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ

Ελπίζω να μου κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι να το τερματίσω, μιας και τον τελευταίο καιρό όλα τα παιχνίδια που παίζω, ύστερα από ένα σημείο και πέρα μου φαίνονται ανούσια και τα βαριέμαι :yawn2:

E5VV38U.jpg

#370 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 August 2007 - 09:37

Παίζω 2Κ7 με τον αδερφό μου...τρομερό παιχνίδι,και ευτηχώς χθες κέρδισα 2 από τα 3 παιχνίδια,γιατί την τελευταία φορά που το νικιάσαμε είχε κάνει κάπου 9 νίκες σε 15 αγώνες και δε θα τον αφήσω να μου τη πεί ξανά....:smokingg:
Posted Image

#371 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 August 2007 - 00:31

Άρχισα το Okami. Το παιχνίδι απλά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ

Ελπίζω να μου κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι να το τερματίσω, μιας και τον τελευταίο καιρό όλα τα παιχνίδια που παίζω, ύστερα από ένα σημείο και πέρα μου φαίνονται ανούσια και τα βαριέμαι :yawn2:

Ισως σου κρατησει το ενδιαφερον...εγω εκει που περημενα οτι θα το τερματισω τελικα συνεχίζει :oo: ...οπου να 'ναι πιστευω να το τερματίσω...Έχει τη πλάκα του πάντως...Ο Issun ειναι πολυ pervert!:hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#372 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 August 2007 - 10:51

Μιας και το PC μου δεν τα σηκώνει τα πιο καινούρια παιχνίδια, κάνω μια επανάληψη σε παλιούς καλούς τίτλους. Π.χ. τώρα παίζω ξανα Max Payne 1 & 2. Πόρωση. 8)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#373 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 23 August 2007 - 13:30

ξαναπιασα το Diablo 2 και αφου το εχω τερματησει με νεκρομανσερ και μπαρμπαριαν λεω να το τερματισω και με σορσερες

#374 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 23 August 2007 - 15:31

FFVI και Phoenix Wright 2...

#375 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts