Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#346 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 28 July 2007 - 20:15

Όλα τα Resident evil για το gamecube. Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τις καινούριες κυκλοφορίες τους, όποτε και αν βγουν, τουλάχιστον υπό την μορφή που λένε (να μην θυμηθώ τώρα τι έγινε με το 4 και τσαντιστώ! )

#347 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 July 2007 - 23:26

Onimusha: Dawn of dreams,ειχα κολλησει στο παρελθον σε εναν αρχηγο,και ετσι το ξανα αρχισα απο την αρχη^^

#348 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 July 2007 - 12:22

ρε απατεώνα γιατί δε λες για το Guitar Hero? Ή είσαι υπεράνω επειδή το "έχεις" εύκολα;

#349 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 30 July 2007 - 12:35

Λοιπόν.. παίζω online του .aNiMe//gr μερικά arcade μπας κι ανεβάσω κάνα σκορ.

Παίζω το guitar hero και έχω καλή βαθμολογία σε όλα τα κομμάτια του!! (χοχο)

Παίζω (πολλάκις ξανά) το Castlevania Aria of Sorrow στο Nintendo DS μου, σε GameBoy Advanced Cartidge

Παίζω το Megaman ZX στο Nintendo DS μου, και έχω κολλήσει άσχημα στο τέλος και με έχουν πιάσει τα σικλέτια μου γ4μωώω!!

Παίζω επίσης με τα νεύρα της γυναίκας μου, σπορ που δεν με κουράζει ποτέ..!

Επίσης να ήθελα να παίξω με τα έντερα ενός κυρίου που έχει αναστατώσει την κοινότητα τελευταία (hihi :sinister laugh:)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#350 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 July 2007 - 13:28

ρε απατεώνα γιατί δε λες για το Guitar Hero? Ή είσαι υπεράνω επειδή το "έχεις" εύκολα;

:oo: Aa~ Το ειχα ξεχασει ! Ειναι γνωστο οτι το παιχνιδι αυτο δεν ειναι τιποτα το δυσκολο,ειδικα για εναν εμπειρο σαν και εμενα:deadga6:.. Παρ'ολα αυτα στο Guitar Hero Encore: Rocks the 80s ανακαλυψα τι συμβαινει οταν πας τέρμα στο κόκκινο:terror2: Χαχα~ Ήθελα να παιξω και στο Hard :hahaha:

#351 Shadow

Shadow

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 02 August 2007 - 17:50

Harry Potter and the order of Phoenix, έχω φάει τρελό κόλλημα... Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι...

#352 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 03 August 2007 - 11:37

FF9... και τα μυαλα στα καγκελα... αν και θα θελα να το χω αυεθεντικο... κανα σαιτ που να πουλαει παλια παιχνιδια ξερετε?
I put up my headphones and listen to the deftones

#353 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 03 August 2007 - 14:48

το gun

#354 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 03 August 2007 - 15:00

Επιστρεφω με περισσοτερα ρου-που-τζου!!!

.Hack\\GU vol.2 - Ναι, βγηκε σε αμερικανικο, ναι το τερματισα ηδη. Αλλο ενα εμεινε:Blissfull:...

Οπου να ναι κατεβαινει και το Valkyrie Profile: Silmeria για PS2 και τρωω τα νυχια μου με την αναμονη!!!

Και καπια παιχνιδακια περαν αυτων

DBΖ Tenkaichi 2 - Εχω αιδιασει με το πως εχουν κανει την ιστορια...τουλαχιστον το battle system ανανεωθηκε...

Eureka 7 : The New Wave - Οσοι πιστοι Eureka fans προσελθετε...πολλη ποζερια με τις σανιδες! Παει κι αυτο, παμε για το 2ο part:wis:

#355 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 04 August 2007 - 10:05

xaxa blademaster_X το τερματισα το hack και το vol1 % vol2 περιμενω ανυπομονο το 3 που θα πρεπει να ειναι το καλυτερο. Να ξες οτι οι αγγλικες φωνες ειναι χαλια.
Το valkyrie profile 2 εχει τρομερο battle system (σκεφτεσαι και λιγο δηλαδη).
Εγω συνεχιζω με DotA περιμενοντας ακομη το persona 3 επειδη αλλαξαν ημερομηνια release.τι να κανεις συμβιβαζεσαι.
Insanity has taken over me..
Posted Image

#356 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 08 August 2007 - 14:46

bloodrayne 2 kai seven kingdoms freytan wars

#357 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 17 August 2007 - 12:02

Επιτελους βγηκε βγηκε DDS:persona 3 για δυνατες συγκινησεις . Αντε και υπομονη εως 10 σεπτεμβρη για hack gu vol 3 .Για την ωρα ομως ακομη DotA αλλα μολις παω κοζανη θα γινει κολαση ΚΟΛΑΣΗ ΧΑΧΑΧΑ
Insanity has taken over me..
Posted Image

#358 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 17 August 2007 - 13:05

final fantasy XII (κάψιμο)
final fantasy XI (mega κάψιμο)

#359 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 18 August 2007 - 04:09

Επιτελους βγηκε βγηκε DDS:persona 3 για δυνατες συγκινησεις . Αντε και υπομονη εως 10 σεπτεμβρη για hack gu vol 3 .Για την ωρα ομως ακομη DotA αλλα μολις παω κοζανη θα γινει κολαση ΚΟΛΑΣΗ ΧΑΧΑΧΑ

Δεν μιλας σοβαρα?!?!?

*checks the intrawebz*

....ναι, μιλας σοβαρα:terror2:

*starts dling*

err....on topic stuf:
Genji - Simple Hack & Slash with beautifull Japanese Scenery...makes me feel fluffy:Blissfull:
Rogue Galaxy - Best game from Level 5 yet!!!(--> creators of Dragon Quest VIII/Dark Cloud/Dark Cronicle)

Basara 2 - High & Mighty Color's song in an game's opening?!?!? More likely than you think:P

#360 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 18 August 2007 - 12:11

Pokemon Diamond for the time being περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερ8ει και το FF VI το βρηκα 25 euro sealed and new και το τσιμπησα^^