Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2161 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 01:36

Αυτό τον καιρό παίζω F.E.A.R. και πραγματικά έχω πορωθεί!

Παλιό παιχνίδι, άργησα να το ανακαλύψω αλλά παρ'όλα αυτά το απολαμβάνω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2162 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 19:25

έπαιξα το PES 2011....επιεικώς απάρδεκτο ...μην το πάρετε

#2163 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 19:29

Τώρα το έπαιξες; Έχει ένα χρόνο που βγήκε.

#2164 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 19:43

Εγώ έπαιξα πρόσφατα το Kingdom Hearts Re:Codedγια τον Nintendo DS. Από πολλές απόψεις χάλια. Το χειρότερο της σειράς χαλαρά. Υστερεί σε πολλά πράγματα, δεν έχει αρκετά ηχητικά κομμάτια, ούτε multiplayer, και περιορίζεται σε 5 μόνο κόσμους. Από την άλλη δοκίμασα το Lego Star Wars The Complete Saga για την ίδια κονσόλα και το λάτρεψα. Αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος ιδιαίτερα αν είναι φαν του Star Wars.

#2165 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 19:59

Άρχισα LoL (League of Legends).
Xωρίς να έχω παίξει σχεδόν καθόλου DOTA μ' αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής.

Αναρωτιέμαι αν το HoN ( Heroes of Newerth) είναι καλύτερο. Αν έχεις κάποιος παίξει και τα δύο ας μου πει εντυπώσεις συγκριτικά.

#2166 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 20:08

Τώρα το έπαιξες; Έχει ένα χρόνο που βγήκε.

έπαιζα κυρίως fifa και τώρα στην βαρεμάρα του Αυγούστου....

βέβαια ούτε και αυτό αξίζει να πούμε την αλήθεια

#2167 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 21:15

έπαιζα κυρίως fifa και τώρα στην βαρεμάρα του Αυγούστου....

βέβαια ούτε και αυτό αξίζει να πούμε την αλήθεια

βαλε οπωσδηποτε και το Greek Superleague patch

αλλη αισθηση

μαλιστα ακουγονται που και που υβριστικα συνθηματα αλλα πρεπει να χαμηλωσεις τον εκφωνητη και να βαλεις τερμα τα εφε για να ακουγονται ικανοποιητικα.

#2168 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 20:03

Επειδή τώρα τελευταία βλέπω το Star Wars the clone wars animation έχω φάει μια πόρωση με το Star Wars και κατεύβασα το Star Wars Knights of The Old Republic για το PC. Απο το λίγο που έχω παίξει μου αρέσει είναι σαν να παίζεις Dungeons & Dragons αλλά στο σύμπαν του Star Wars και απο ότι μου έχει πει ένας φίλος μου έχει μεγάλη ελευθερια όσο αναφορά τις επιλογές
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2169 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 21:01

^
Ειχα παιξει παλιοτερα το KOTOR 2. Πολυ ωραιο παιχνιδι, δεν λεω, αλλα απο την στιγμη που βλεπεις την σειρα Clone Wars the animation θα σου προτεινα να παιξεις το Lego Star Wars 3: The Clone Wars.
Εχω παιξει ολη την σειρα Lego Star Wars και αξιζουν. Μαλιστα μου αρεσαν πιο πολυ απο αλλα παιχνιδια της σειρας (Indiana Jones, Pirates of Caribbean).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2170 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2011 - 13:32

Ξαναξεκιναω το all time classic sonic adventure 2.Και κανω την απορια που ποτε δεν μου εχει λυθει.Για να ξεκλειδωσω την Infamous green f*cking hill zone θελω μονο τα 180 εμβληματα η και τα A ranks?

sc5bab.jpg

#2171 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 15:48

Πήγα διακοπές στο χωριό μου στην Κρήτη και είχα αφήσει εκεί το PSOne και το θυμήθηκα φέτος!!Παιδιά έλιωσα στο Oddworld:Abe's Oddysey και Abe's Exoddus όπως και με το Crash Bandicoot:Warped και Crash Team Racing...ΑΠΙΑΣΤΑ παιχνίδια!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2172 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 20:15

Odin sphere και το αδερφάκι του, Muramasa the demon blade. Πολύ θα μ άρεσε να τα έβγαζε η vanillaware σε μια κονσόλα κι όχι απο ένα σε κάθε μια, τόσο καλά που είναι όμως τους συγχωρώ ακόμα κι αυτό. Pc games μόνο king's bounty the legend που το χα βρει στο steam κοψοχρονιά και limbo, κάψανε την ώρα μου πολύ ευχάριστα.

#2173 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 20:24

Suikoden 1 και με την βοήθεια του Θεού των guides, ελπίζω να μπορέσω να τους κάνω όλους recruit.

#2174 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 14:51

Εδω και λιγο καιρο παιζω το Mount & Blade:Warband και εχω πορωθει.Επαιζα το κανονικο Mount & Blade πριν κανα χρονο και μπορω να πω οτι εχει αρκετες διαφορες(προς το καλυτερο βεβαια...)Μου φενεται αν παιζω για καμια βδομαδα ακομα θα εχω γινει βασιλιας και θα εχω κατακτησει ολο τον χαρτη.

Πραγματικα μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος strategy/action και το οτι βασικα ελεγχεις εσυ το πως θα αλλαξει ο κοσμος στο παιχνιδι σε εναν βαθμο,καθως και το οτι η πολιτικη κατασταση ειναι ακριβως οπως περιμενεις οτι θα ηταν στον μεσαιωνα.Περιμενω να κανουν κανενα fantasy κλωνο απο αυτο το παιχνιδι.Θα ηταν πολυ γαματο.

#2175 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:05

Wild Arms τρέλα! Τερμάτισα το wild arms 1 (hardcore-ήλα στο RP/puzzle, χωρίς guide απάλευτο σε μερικά σημεία) και είμαι στις 20 ώρες του wild arms 2 (κλάσεις ανώτερο από το πρώτο σε όλους τους τομείς)

open psp -> load game -> watch opening -> reset and repeat 8D