Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 13 July 2011 - 01:03
Posted 13 July 2011 - 20:54

Posted 13 July 2011 - 21:10
Πολύ όμορφο indie platform/action στα χνάρια του Prince of Persia (του κλασικού) με τρεις ενδιαφέροντες κατά τα άλλα χαρακτήρες.
Το συστήνω (αν και αργά γιατί το είχε σχεδόν τσάμπα την προηγούμενη εβδομάδα) για να περάσει κανείς ευχάριστα 5-6 ώρες

PS: Έχει θαρρώ και co-op αλλά όχι online. Απ΄οτι διαβάζω το 2 θα έχει και online

Posted 14 July 2011 - 16:12

τωρα εχω τοσα παιχνιδια που δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω.
Μεχρι το Σαβ/κο που φευγω για τα καλα για διακοπες κατι θα βρω....
η αληθεια ειναι πως ποτε δεν επαιξα αυτο το παιχνιδι, ουτε μεσω εmulators. τοτε υπηρχε το hype με το mega man 2. το ειχα δανειστει απο ενα φιλο μου να το τερματισω και μετα αγορασαμε το 3. Ετσι το 1 περασε στα αζητητα.Καααι ξεκινησα τα megaman αρχιζοντας απο το πρωτο για το nes.Η δυσκολια μου φαινεται σχετικα μεγαλη αλλα μ'αρεσει
Posted 15 July 2011 - 22:08

Posted 16 July 2011 - 00:02
Back on topic, πήρα το Marvel vs Capcom 3 μετά από τόσο καιρό επιτέλους και το απολαμβάνω όσο δεν πάει συγκριτικά με άλλα beat'em up, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχω παίξει από λίγο ως πολύ με όλους της Capcom,αλλά από της Marvel κάτι ελάχιστα...Ούτε επίτηδες να το κανα...

Posted 16 July 2011 - 00:33
ΕΓΩ παίζω Castlevania Lords of Shadow δανεισμένο από αγαπητό ον και, αν και είναι ακόμη ένας gow κλώνος, είναι αντικειμενικά καλό και όσο προχωράει καλυτερεύει. Σε πολλά μικροπράγματα βέβαια νιώθω πως δεν είναι και τόσο καλοδουλεμένο, I've derped a lot και επίσης γελάω συχνά σε σημεία που δεν θά΄πρεπε.
Το κυριότερο παράπονό μου βέβαια είναι το σύστημα μάχης (lolessential), το οποίο δε σου επιτρέπει να εφαρμόσεις τα σχετικά όμορφα σπέσιαλς. Αυτό είτε γιατί η κάμερα είναι πολύ μακρυά και δε βλέπεις τους λιλιπούτειους αντιπάλους, είτε επειδή οι αντιστρόφου μεγέθους αντίπαλοι είτε τους βαράς είτε όχι συμπεριφέρονται το ίδιο, είτε επειδή απλά η κάμερα κάνει τσατσιές και δε βλέπεις το βαρετό και πολύ κλισέ, χαρακτήρα.
Μετά την πρώτη ώρα άρχισα να το αντιμετωπίζω σαν αγγαρεία, αλλά ευτυχώς έφτιαξε κάπως και αρχίζω να το εκτιμώ περισσότερο.
Final verdict αργότερα.
Επίσης, FF7 ultima στο πισί που βαριέμαι να το αναλύσω και αυτό. Αν και δεν έχω και πολλά να πω. hurr
Και φυσικά για τέλος το καθημερινό BB dose γιατί είμαι τζάνκης.
Posted 16 July 2011 - 12:34
Posted 16 July 2011 - 15:29
4 πίστες ακόμα στο επίπεδο Inferno και τέλος....
Posted 18 July 2011 - 13:05
Posted 19 July 2011 - 15:01
Παράλληλα παίζω εδώ και πολύ καιρό το Bayonetta,για το οποίο έχω βγάλει όλα τα trophies και στο οποίο κάνω αυτήν την περίοδο ένα platinum run(το αντίστοιχο s-rank του DMC)στο normal mode.Το replay value αυτού του παιχνιδιού είναι τρομερό.
Posted 19 July 2011 - 20:04
Μόλις τερμάτησα το FF4. Κάπως μικρό ήταν μόνο 22 ώρες μου πήρε και έκανα τα πάντα (ultimate weapons σε όλους, πήρα όλα τα Eidolons για τη Rydia) Moυ άρεσε πάντως και το τελευταίο boss ήταν αρκετά δύσκολο
22 ωρες κσθαρα ή με grinding;
Posted 19 July 2011 - 20:09
Εννοείς να κάτσω να ανεβώ level? όχι δεν το έκανα αυτο τελείωσα γύρω στα 55 αλλα πιστευω πως έκανα τα πάντα στο παιχνίδι (optional dungeons,bosses)22 ωρες κσθαρα ή με grinding;
Posted 19 July 2011 - 21:32
Δοκιμαζω και το WhiteDay, ενα κορεατικο παιχνιδι τρομου του 2001 για Windows. Υπαρχει και ανεπισημη αγγλικη μεταφραση. ηταν να βγει στα Αγγλικα και επισημα αλλα εγκαταληφθηκε το project
Εκει βεβαια που αρχισε να βαρα ο συναγερμος το εσωσα γιατι ηταν πολυ εκνευριστικο .θα το δοκιμασω μετα. Αλλα εχει καλες κριτικες και φαινεται ατμοσφαιρικο.
Σε οσους δεν εχουν κορεατικα Windows και θελουν να το παιξουν ακολουθηστε με λεπτομερειες τον παρακατω οδηγο γιατι ενα λαθος να κανετε το παιχνιδι θα εχει σοβαρα προβληματα (πχ ελλειψη cursor και εντολων πληκτρων) και δε θα παιζεται
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZL-TrZ10S-g[/media]
Posted 23 July 2011 - 01:41
ο λόγος για τα assassins creed.
χθες ξεκίνησα το brotherhood αφού χτύπησα 46 ώρες στο πρώτο και 89 ώρες στο δεύτερο.
και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλο και εντυπωσιακό παιχνίδι.
ενώ δεν ήμουν υποστηρικτής της σειράς τελικά έγινα.
πλέον είμαι σίγουρος ότι θα αγοράσω και τον νεότερο τίτλο που επρόκειτο να βγει.