Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2086 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 June 2011 - 16:54

Posted Image

Angry Birds!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2087 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 28 June 2011 - 17:17

^google chrome?? xD

Alice madness returns , MtG , LoL και TF2

v4kFmx.png

#2088 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 June 2011 - 17:27

^google chrome?? xD

Βασικά παίζει από παντού
http://chrome.angrybirds.com/?version=hd&renderer=canvas

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2089 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 June 2011 - 23:01

Εγω απο την αλλη, παω για αποτοξινωση, απο την πεμπτη και για 1μιση μηνα χωρις pc, xbox, ακομη και χωρις internet, μονο καμια ωριτσα (αμα λαχει) το βραδυ να διαβασω τα manga μου..

Αν κατι δεν μου αρεσει στο καλοκαιρι ειναι οτι αφου τελειωσει, πρεπει να εχω το Myanimelist στο ενα tab και να ψαχνω τι chapters βγηκαν ενα-ενα και εχω 80 currently reading...
Και το κλασσικο εβδομαδιαιο καψιμο αφου πιασω pc στα χερια μου... Μου φαινεται θα παιξω καμια 20αρια LoL σερι.

Τι λες ανθρωπε μου; μολις μου ειπαν πως εφθασε το hοrι reαl arcαde που παρηγγειλα. Αντε την αλλη βδομαδα να ξεμπερδευω να ανεβω πανω να παιξω παιχνιδια fιghτερ και αλλα στο mαme, να παρω και το ssf 4: αε, να χαρω και να αγορασω παιχνιδια. Βεβαια φευγω και εγω μεσα ιουλιου για χαλκιδικη, απλα εχω να ξεμπερδεψω με κατι δουλειες

#2090 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 29 June 2011 - 14:03

Rayman raving rabbids και tales of phantasia στο epsxe -του οποίου το μεγαλύτερο μέρος έπρεπε να βγάλω μέσα στην εξεταστική για κάποιο λόγο :P-

#2091 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 29 June 2011 - 14:30

Rayman raving rabbids και tales of phantasia στο epsxe -του οποίου το μεγαλύτερο μέρος έπρεπε να βγάλω μέσα στην εξεταστική για κάποιο λόγο :P-

Συληπητηρεια.Εγω πηρα την remasterd εκδοση των super mario 1,2,3 για το wii και ειμαι ετοιμος να ξεκινησω:hehehe:

sc5bab.jpg

#2092 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 29 June 2011 - 20:46

Currently Playing Dungeon Siege III. Το εχω απο 20 του μηνα αλλα δεν με τραβαει και πολυ... Καμια σχεση με τα πρωτα δυο..

Παρασκευη τελιωνω εξεταστικη γυριζω μαμα πατριδα και πιανω αμεσως(μετα απο ενα μπανακι φυσικα) το The Witcher 2. :nanana:

#2093 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 June 2011 - 21:03

Currently Playing Dungeon Siege III. Το εχω απο 20 του μηνα αλλα δεν με τραβαει και πολυ... Καμια σχεση με τα πρωτα δυο..

Παρασκευη τελιωνω εξεταστικη γυριζω μαμα πατριδα και πιανω αμεσως(μετα απο ενα μπανακι φυσικα) το The Witcher 2. :nanana:

Ah,seriously?Και το ψηνα και γω άσχημα επειδή είμαι fan των προηγουμένων...

#2094 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 July 2011 - 00:01

αγορασα παμφθηνα το A Vampyre Story, ενα adventure για Windows. Προσεγμενο σε ολους τους τομεις και με αρκετα καλους ηθοποιους. Θα αφιερωσω περισσοτερο χρονο οποτε βρω.

Παρομοιως και με το Grey Matter, απο τη δημιουργο των Gabriel Knight, Jane Jensen.

Moυ φαινεται οσο περισσοτερο σε παλιες και δοκιμασμενες συνταγες επιμενουν τα παιχνιδια τοσο περισσοτερο φρεσκαδα εχουν σε σχεση με αυτα που νεωτεριζουν.....

#2095 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 04 July 2011 - 11:19

Το Vampyre story πράγματι είναι κόσμημα, καλή μουσική και το σχέδιο του bill tiller, το λάτρεψα ΠΑΡΑ μερικούς εντελώς παρανοϊκούς γρίφους. Περιμένω το δεύτερο εδώ και καιρό..

#2096 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 July 2011 - 13:14

Το Vampyre story πράγματι είναι κόσμημα, καλή μουσική και το σχέδιο του bill tiller, το λάτρεψα ΠΑΡΑ μερικούς εντελώς παρανοϊκούς γρίφους. Περιμένω το δεύτερο εδώ και καιρό..

αντε να δουμε

οσοι ξερουν Γερμανικα (δε χρειαζεται αλλα βοηθα στην ατμοσφαιρα) δοκιμαστε και το 1916- Der Unbekannte Krieg.

Eiσαι μονος στα χαρακωματα και προσπαθεις να δραπετευσεις απο ενα θηριο.

http://www.moddb.com/games/1916/downloads/1916-der-unbekannte-krieg-pc-version

σα το Amnesia και αυτο, εχεις αγωνια για να ξεφυγεις.

ειναι δωρεαν

[media]http://www.youtube.com/watch?v=okunjvS5wek[/media]

#2097 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 12 July 2011 - 11:03

Μόλις τερμάτισα το Uncharted 2 Among Thieves! Πραγματικα γαμάτο παιχνίδι νιώθεις τη δράση στο επακρο!

#2098 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 July 2011 - 16:12

Ξαναρχισα το Lotr3 για το Ps2 μετα απο 3 μερες με Lotr..... φοβερο..... Το καλυτερο game που εχει βγει απο ταινια παιζει να'ναι

v4kFmx.png

#2099 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 13 July 2011 - 00:41

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να κανω αυτην ερωτηση αλλα θελω βοηθεια με το COD Mw2 online.Μολις παω να βρω καποιον server και παταω refresh list,μου βγαζει το εξης:"Dedicated servers are disabled due to convery and MaxDamage wainting to make 'palyers happy'".Οποιος εχει καποια ιδεα πιο ειναι το προβλημα ας με βοηθησει πλιζζζζζ... :(

#2100 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 13 July 2011 - 00:56

Ξαναρχισα το Lotr3 για το Ps2 μετα απο 3 μερες με Lotr..... φοβερο..... Το καλυτερο game που εχει βγει απο ταινια παιζει να'ναι

nop...τα καλύτερα games από ταινίες είναι τα goldeneye και bladerunner αλλά επειδή είναι και τα 2 λίγο αρχαία δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν :P .Πολύ καλό πάντως και τo lotr3 κρίμα που κανένα άλλο action-themed παιχνίδι με θεματολογία από το lotr δεν το έχει φτάσει(ειδικά αυτό το aragorns quest ήταν επιεικώς μ@λ@κ!@:run:)

Ιn other news κατάφερα επιτέλους να τερματίσω το baldurs gate 2 μετά από 196 ώρες(!) όπως γράφει στο save μου με καμιά 8αριά sidequests ανολοκλήρωτα.Τρομερό παιχνίδι τελικά όσοι λένε ότι είναι από τα καλύτερα rpgs ever είχαν δίκιο!Πολύ τεράστιο όμως(και είναι και παλούκι:nanteee:)

Σειρά έχει το kings quest 3 redux^^