Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2071 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 22 June 2011 - 01:14

league of legends : φτιαχνουμε με την clan , ranked 5αδα.
lineage 2 : περιμενουμε με την clan να ανοιξει ενας συγκεκριμενος σερβερ.
White Knight Chronicles : συντομα τερματιζεται
Star Ocean : the last hope : αρχες ακομα

Edited by Shade D. Slayer, 22 June 2011 - 01:16.
ninja edit

Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#2072 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 posts

Posted 23 June 2011 - 02:13

BLACK OPS!!, Modern Warfare 2, Crysis 2 και Homefront.....Για xbox 360 μιλάμε πάντα, οπότε όποιος θέλει ας με κάνει add Gamertag:oDyNhRos4
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#2073 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 23 June 2011 - 13:19

Dreamfall: The Longest Journey.
Ποτέ δεν το τέλειωσα και τώρα θυμήθηκα γιατί. Annoying control is annoying :uhh:

6dqFccT.gif

#2074 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 23 June 2011 - 13:49

Baldurs gate 2(μα πόσο μεγάλο είναι ποιά αυτό το παιχνίδι;Το παίζω κάτι μήνες:blurah5:)
The Next Big Thing(άμα σας άρεσε το runaway τσεκάρετέ το όπωσδηποτε! )
Duke Nukem Forever:beaten:
Shadow Of The Colossus

#2075 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 June 2011 - 14:12

currently playing: Infamous, Dead Nation, Final Fantasy 8, Final Fantasy Dissidia Duodecim, Final Fantasy 14, Magic the gathering duels of the plainswalker, God of War, God of War 2, Uncharted 2 Among Thieves
Μήπως παίζω πολλά games συγχρώνως?

#2076 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 23 June 2011 - 14:13

Me is now playing Alice Madness Returns , League of Legends και The 3rd Birthday!!

v4kFmx.png

#2077 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 23 June 2011 - 14:17

The next big thing και εγώ, και Just Cause 2. Το δευτερο είναι το καλύτερο Sandbox παιχνίδι που έχω παίξει ever. Πολυ πιστολίδι, και τρελές ενέργειες. Πολύ γέλιο και δράση, απ'ολα έχει.
Στα διαλείματα παίζω και Splinter Cell Conviction που μου πούλησε ένα παλικάρι για 5 ευρώ επειδή λέει ήταν φολα σκέτη, αλλα εγώ το βρίσκω μια χαρα!! Εντάξει Splinter Cell δεν είναι αλλα για shooter παιχνιδάκι είναι πρώτο

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2078 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 23 June 2011 - 14:40

Legend of Zelda: Ocarina of Time για 3DS. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι (ανήκω στους δεύτερους).

#2079 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 June 2011 - 23:57

Πωπω τι ντροπη και ξεφτιλα! Πορωθηκα με το Prιncεςς Mακεr 2 για το MS-DΟS, 18 χρονων παιχνιδι. Θα μου πεις καλυτερα αυτο παρα τη χαζομαρα τους Sιms, αλλα και παλι. Αυτοι οι Ιαπωνες βρισκουν τροπο με τα παιχνιδια που εχουν λιγα καρε και γραφικα χαλια να σου ρημαζουν τη ψυχολογια. Απο αυριο κομμενο. 12 ωρες εχασα ψαχνωντας τις διαφορετικες καταληξεις, ενω υπαρχουν αρκετα ακομα.

Ακου εκει να ντυσω 13χρονη με σαδομαζοχιστικα δερματινα, να της δωσω χαπι αυξησης στηθους και να τη στειλω να δουλεψει σε καμπαρε. Βεβαια δεν αντεξε και απεβιωσε.
Προτιμησα το τελος της χορευτριας που παντρευεται το δαιμονα μπατλερ της.

Να γιατι απαγορευονται εδω τετοια παιχνιδια. Μακρυα, μεινετε στα rpg και τα μμο και τα φπς
Εμπλεκεται και η gαιναx παναθεμα τη

#2080 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 June 2011 - 23:49

Ειδα και τα υπολοιπα μεσω προσθηκης μιας εντολης σε ενα αρχειο.

Λοιπον καποια endιngς ειναι να τριβεις τα ματια σου!
Περιγραφες
Σαδομαζοχα: μπλεκει η κοπελα με τον υποκοσμο αλλα επειδη εχει βιτσια δεχεται να βασανιζει πλουσιους ευγενεις μαστιγωνοντας και χυνοντας κερι. Δεν καταλαβαινει γιατι το παθαινουν αυτο, αρκει να πληρωνεται
Ιεροδουλη πολυτελειας: (δειχνει και φωτογραφια) και εδω οι πλουσιοι πληρωνουν τα μαλλια της κεφαλης τους για να τη δουν.
Καμπαρετζου
Καλογρια και Αρχιεπισκοπος και μαλιστα παντρευεται!
Παλλακιδα του γερο-βασιλια!
Αρχοντας του κατω κοσμου οταν παει να σκοτωσει το σατανα, το καταφερνει αλλα με το θανατο του περνει αυτοματα τη θεση του.
Εναλλακτικα γινεται και γαμος.
Στον ενα παντρευεται το σατανα και στο αλλο εσενα, δηλ το θετο της πατερα, οπως εκανε και ο γουντι αλεν.

Τι sιmυlατιον ειναι αυτο...

#2081 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 28 June 2011 - 00:00

πολυ ωραια παιχνίδια παίζεις ρε συ! που μπορω να τα βρω :gotit:?

#2082 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 June 2011 - 11:58

Ξανάπιασα το Nocturne...Είχα κολλήσει στον Thor,ο οποίος τελικά ήταν γελοίος όταν άλλαξα λίγο το party μου,στο οποίο οι μισοί είχαν Elec weakness :sigh2:

Eπίσης για ακόμη μία φορά παίζοντας το αναρωτιέμαι πόσο τέλειο,πόσο φανταστικό,πόσο υπερθεϊκό θα ήταν να έβγαινε σε HD μορφή.Τέλειο RPG,αρκετά challenging,dark ατμόσφαιρα,post-apocalyptic world setting...:nanteee::nanteee::nanteee:

#2083 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 June 2011 - 12:31

πολυ ωραια παιχνίδια παίζεις ρε συ! που μπορω να τα βρω :gotit:?

Ασε τους αλλους να κουρευονται με τα shοοτερ τους και τα rpg τους.

Ειναι abαndοnwαre, αρα δωρεαν. Το βρισκεις ευκολα και τρεχει στο dοsbοx. Να χε και εικονα να μεγαλωνει ξεχωριστα το στηθος της θα σπαγε, αλλα δυστηχως δεν...απλα καθε χρονο μεγαλωνει και αλλαζει η φιγουρα που βλεπεις μονο.
Στο ps2 εχει βγει και το 5 αλλα καμια σχεση με το 2.

Ειδα οτι εγινε frεεwαrε και το sυffεrιng. Θα το δοκιμασω και αυτο.

#2084 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 28 June 2011 - 15:23

Εden eternal. Πλακα εχει :P

Το είχα δει στο internet και είναι τόσο ωραίο. Το κατεβάζω τώρα. Σε ποίον server παίζεις;

Also playing pokemon white! Τελικά την αγόρασα την αναθεματισμένη για να έχω να κάνω κάτι τώρα στις διακοπές. Επίσης βρήκα το πρώτο shiny(είναι εκείνο το γατί που έχει η team plasma).

Edited by croco~boy, 28 June 2011 - 15:30.

Posted Image

#2085 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 28 June 2011 - 15:32

Εγω απο την αλλη, παω για αποτοξινωση, απο την πεμπτη και για 1μιση μηνα χωρις pc, xbox, ακομη και χωρις internet, μονο καμια ωριτσα (αμα λαχει) το βραδυ να διαβασω τα manga μου..

Αν κατι δεν μου αρεσει στο καλοκαιρι ειναι οτι αφου τελειωσει, πρεπει να εχω το Myanimelist στο ενα tab και να ψαχνω τι chapters βγηκαν ενα-ενα και εχω 80 currently reading...
Και το κλασσικο εβδομαδιαιο καψιμο αφου πιασω pc στα χερια μου... Μου φαινεται θα παιξω καμια 20αρια LoL σερι.