Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas


  • This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#451 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 December 2011 - 01:06

The Count of Monte Cristo
Posted Image

Mesdames et messieurs, bonsoir.


Tελικά η άσκοπη ύπαρξη μου θα συνεχίσει τον κύκλο της για περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν...
Η αλήθεια είναι πως δεν με πειράζει αυτό...
Νομίζω πως έχω αποδείξει πως μου αξίζει να συνεχίσω την προσπάθειά μου για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, και δε θα αφήσω αυτή την κορροϊδία να μπει μπροστά μου.

Δεν διαφωνώ με τις κατηγορίες προς την mademoiselle Mariya (he isn't supposed to know):P, αλλά ούτε και μπορώ να εκφράσω άποψη για τις αντίστοιχες κατηγορίες προς τον Kirihito, αναγνωρίζοντας πόσο λίγοι έχουμε πλέον απομείνει εν ζωή.
Σίγουρα ένας απο τους δύο είναι δολοφόνος, αλλά επειδή με τόσες αβάσιμες κατηγορίες που τους έχουν γίνει και μην δίνοντας ένας απο αυτούς κάποιο ξεκάθαρο ενοχοποιητικό στοιχείο, θα το αφήσω στη δική σας κρίση το θέμα.


Από εκεί και περα όταν κάποιος είναι φλύαρος είναι αναμενόμενο από τα δέκα πράγματα που έχει πει να πέσει μέσα/να πει πράγματα με τα οποία συμφωνούν και άλλη τουλάχιστον στα δύο. Όπως και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές την σωστή ώρα ανά μέρα. Είναι γενικά παραδεκτό όμως ότι είναι η αναλογία σωστού λάθους αυτή που μετράει. ;)


Αμα απευθύνεστε σε μένα, γιατρέ, πρέπει να πω πως με απογοητεύετε.
Νόμιζα πως η ψυχιατρική -κάτι που επιχηρείτε αυτή τη στιγμή χωρίς να είναι το αντικείμενό σας- μπορούσε να βασιστεί σε πιο συμμαντικά πράγματα απο τα ποσοστά και τις συμπτώσεις.
Μπορεί οι δύο ψήφοι μου προς τη γατα να μην ήταν βασισμένες σε αποδείξεις, αλλά θέλω να θυμηθείτε πως δήλωσα οτι ποτέ δε διαφώνησα με τις αποφάσεις του κοινού όταν εξουδετέρωνε τους δολοφόνους, αλλά απλώς ήθελα να ψάξω για περαιτέρω στοιχεία διακρίνοντας τα απο τις αντιδράσεις λιγότερο πιθανών υπόπτων.
Αλλά αφού επιμένετε, επανεξεταστε τις αρχικές κατηγορίες του φίλου σας Nyanko-sensei (Anelis) και την ξαφνική αλαγή συμπεριφοράς όταν την/τον κατηγόρησα.
Τελικά νομίζω πως θα μπορούσατε να πάρετε απο μένα μαθήματα ψυχιατρικής, αν και γιατρός που θέλετε να λέγεστε...
Είναι ολοφάνερο πως εσείς οι δύο συνεργάζεστε μαζί με την maria Momoe (mono), αλλά επειδή δεν σας θεωρώ ύποπτη ως κλίκα θα σας προτείνω απλά να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί ένας απο αυτούς σίγουρα κρύβεται ανάμεσά σας..

Edited by Kamui, 29 December 2011 - 02:09.
typo

O6rrvsU.jpg


#452 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 December 2011 - 06:52

Η νυχτα θα πεσει καποια στιγμη το απογευμα (οταν επιστρεψω σπιτι δηλαδη)

#453 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 29 December 2011 - 11:06

R Ichirou Tanaka


Posted Image


Mariya (πιου-πιου) επειδή σας βαρέθηκα και με βαρεθήκατε, θα μιλήσω για τελευταία φορά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και από εκεί και πέρα θα έχετε απλά την ψήφο μου. Εξήγησα πάρα πολλές φορές γιατί σας ψηφίζω. Σίγουρος δεν είμαι. Μάλλον δεν θα μπορούσα να είμαι, insolent cur, εκτός και αν είχα πληροφορίες από κάπου. Επιθεωρητής δεν είμαι είναι προφανές. Γιατρός δεν είμαι αν σε έχει φάει η περιέργεια και το άγχος γι' αυτό, για να μπορώ να γνωρίζω ποιες ήταν ή δεν ήταν οι επιλογές του vigilante και των δολοφόνων.


Οι δολοφόνοι μέχρι τώρα ακολουθούσαν συγκεκριμένη νοοτροπία και γι' αυτό έκαναν την παρουσία τους πιο αισθητή. Αν κοιτάξουν όλοι τις παλιές ψήφους θα δουν ότι δεν ψηφίστηκαν μια-δυο φορές μόνο μεταξύ τους αλλά πολλές. Και όταν το ρεύμα έγερνε προς εκείνους, με εξαίρεση τον Aizen, που η θέση του σαν βασιλική πεταλούδα δεν του επέτρεπε να το κάνει, τα χάνανε και προσπαθούσαν να διώξουν τις υποψίες από πάνω τους με νύχια και με δόντια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, κάτι που δεν είδα στον γιατρό ή την δασκαλίτσα που χάσαμε.


Η σιγουριά μου πηγάζει επειδή ξέρω τι είμαι, ναι. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι δολοφόνος αλλά μπορεί και να είμαι, δεν αποκλείεται. Δεν θα κάτσω να το αρνηθώ όπως εσείς επικαλούμενος προηγούμενα παλέρμο, άγνωστους, ποιος ήταν αυτός ο Hanzo τέλος πάντων κλπ κλπ χάνοντάς τα επειδή με ψηφίζουν. Επίσης πηγάζει από το γεγονός ότι βρήκες έτοιμη δικαιολογία με τον Amane (Hanzo). Πολύ βολικό δεν ήταν να τον βγάλουν για να φάνε εσένα; Είναι σαν να μας λες ότι ο Kirihito και ο Himura είναι σίγουρα δολοφόνοι, παρόλο που δεν τους ψηφίζεις. Πού ξέρεις ότι οι δολοφόνοι έχουν ρεύμα πάνω τους; Μπορεί να αυτή τη στιγμή να μην τους ψηφίζει κανένας και να μας δουλεύουν, οπότε αμφιβάλλω αν εσύ θα ήσουν στόχος τους, μιας και παρόλο που ήσουν πάντα μέσα στις κινήσεις κατά των δολοφόνων, δεν θυμάμαι ποτέ να τους στρίμωξες ή να έριξες τα βλέμματα πάνω τους, όπως ο Okarin (iristella) για παράδειγμα. Αν ήμουν δολοφόνος και ήσουν αθώα, ομολογώ πως θα μου ήσουν αδιάφορη μιας και είχες ήδη ρεύμα επάνω σου, τουλάχιστον η τεχνιτή νοημοσύνη μου αυτό θα μου έλεγε.


Με την τελευταία σου επιλογή με έκανες ν' αναρωτιέμαι αν χάνεις και εσύ λάδια ή βίδες. Η κατάστασή σου μου φαίνεται σοβαρή. Δεν χρειάζεται να είμαι σίγουρος, τα δεδομένα που μου δίνεις, όπως έκαναν και άτομα που αποδείχτηκαν δολοφόνοι, με κάθε αντίδραση και κατηγορία σου με επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο. Μάλιστα με την τελευταία σου ψήφο, επειδή ακριβώς ξέρω τι είμαι, πλέον είμαι σιγουρότατος, όχι απλά σίγουρος. Ο Kirihito και ο Himura, δεν μου έχουν δώσει αφορμές σαν τις δικιές σου. Μάλιστα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τελικά είναι και οι δυο αθώοι και ο τελευταίος δολοφόνος είναι κάποιος άλλος. Πραγματικά ελπίζω να αποδειχθεί σαν τον Aizen και να μας έχει πείσει με τα λόγια του ότι είναι αθώος ως τώρα για ν' αποδειχτεί ότι αυτή η κατάσταση έχει κάποιο ενδιαφέρον.


Με λίγα λόγια Mariya (πίου-πίου) μετά την τελευταία σας ψήφο δεν είσαστε απλά εμμονή, είσαστε σίγουρα ένας απελπισμένος δολοφόνος για εμένα. Μπράβο που με επιβεβαιώσατε για ακόμη μια φορά αλλά πρέπει να αναγνωρίσω πως η πονηριά σας με έχει αφήσει άφωνο ως τώρα. Ό,τι είχα να πω το είπα.


Yaa~



Edited by Zura, 29 December 2011 - 11:32.
ορθογραφικά


#454 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 December 2011 - 14:08

Count of monte cristo

Έπειτα απο την περισυλλογή των σκέψεών μου, αποφάσισα να αλλάξω την ψήφο μου προς την Mariya (πιου πιου).
Ίσως απορήσετε με την πράξη μου αυτή έπειτα απο τις κατηγορίες προς την/τον Nyanko sensei (Anelis), αλλά σας εγγυωμαι πως όλο αυτό γίνεται με στόχο την εύρεση του πραγματικού ενόχου που βρίσκεται πίσω απ' όλη αυτή την ιστορία, και είμαι σίγουρος πως αυτός δεν είναι ούτε ο Kirihito, ούτε η Mariya, ούτε ο κύριος Rouroni, απο τους οποίους ένα κατα τη γνώμη μου ακολουθεί εντολές.

Αν όντως αποδειχθεί αυτό που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νου μου και βρεθώ νεκρός, ξέρετε νομίζω σε ποιον αρμόζει να στοχεύσετε το βλέμμα σας.

Au revoir!

O6rrvsU.jpg


#455 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 29 December 2011 - 14:38

Void

Maryia

Είμαστε 6 4 1 τώρα, με την Maryia να καταδικάζεται, να έχει δείξει τον R, και την Himura να μην έχει ψηφίσει. Αν αυτοκτονήσει και βγει αθώα μόνο βοήθεια είναι. Αν δεν ψηφίσει και ζήσει την θεωρώ ένοχη.

Αν η Maryia βγει ένοχη, γάτα, σου 'ρχομαι.

#456 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 December 2011 - 18:44

Maria Momoe


Έχουμε μπλέξει λίγο τα μπουτάκια μας και σε αυτό έχει βοηθήσει αρκετά η κλισέ ονείρωξη μεσήλικα δεσποινίδα Emiru. Το καταλαβαίνω ότι έχει καεί λίγο ο εγκέφαλος από το fapping αλλά είναι ένα θέμα οι χαριτωμενιές και άλλο θέμα να καθόμαστε σε τόσο κρίσιμες στιγμές και να τρωγόμαστε μεταξύ μας οι αθώοι για το ποιός είναι ο mvp σε αυτό το νησί. Mvp βγάζω μόνο στα παιχνίδια που προπονώ. Όταν έκανα νύξεις για την αξιοπιστία σας μιλούσα για το γεγονός ότι ασχολείστε μαζί μου ενώ υπάρχουν σαφή στοιχεία ότι είμαι αθώα. Και στο κάτω κάτω εγώ είχα το θάρρος να βγω και να κατονομάσω δολοφόνους με κίνδυνο της ζωής μου ενώ κάποιοι άλλοι πυροβολούσαν στον αέρα και προσβάλλομαι όταν γίνομαι στόχος άστοχων κατηγοριών.

Πάμε στη θεωρία του R. Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πήγε και καρφώθηκε άλλος δολοφόνος (ενώ καρφωνόταν εξαρχής) για να σώσει προσωρινά έναν δολοφόνο. Όπως λέω πάντα κοντός ψαλμός αλληλούια. Επαναλαμβάνω. Μακάρι να είναι η Mariya δολοφόνος και να την ξεφορτωθούμε αλλά επειδή πλέον δεν θεωρώ ότι είναι προτιμώ να μην πάω ενάντια στη συνείδηση μου. Αλλά αυτή η λογική όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου είναι άκρως ενοχλητική.

Θέλω να πω ότι ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξα την αθωότητα της Mariya ακόμα και αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας την ψήφισα στον προηγούμενο γύρο ακόμα και πριν μάθουμε ότι ο επιθεωρητής είχε βρει μόνο τον Kuroko. Επομένως αν θέλετε να τα βάλετε με κάποιον σε περίπτωση που η Mariya είναι ένοχη βάλτε τα μαζί μου και όχι με τον Nyanko-sensei που είναι σίγουρα αθώος.

Εμπάσει περιπτώσει Kirihito

@πιου πιου
Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση με την Anelis και την Iristella δεν είμαστε τρία κεφάλια πάνω στο ίδιο σώμα. Κοινώς δεν τα κάνουμε όλα μαζί και δεν καταλαβαίνω πώς πέσαμε να σε φάμε από τη στιγμή που παίζει να είμαστε και οι μόνες που σε υπερασπιζόμαστε. Ελπίζω όχι λανθασμένα.
Προσωπικά σιχαίνομαι την Mariya (τον χαρακτήρα) οπότε οποιοδήποτε απωθημένο το βγάζω πάνω του και όχι πάνω σου. Εσένα δεν σε ξέρω καν.


xbJ3b2w.jpeg


#457 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 29 December 2011 - 18:47

Rurouni Kenshin


H ψηφος μου παει στην Mariya
Εχουμε μεινει πολυ λιγοι και δεν μπορουμε να συνεχισουμε με το συγκεκριμενο ατομο αναμεσα μας.Ακομα πιστευω πως ισως ειναι αθωα,αλλα δεν πειραζει,καλυτερα να τελειωνουμε.Mariya Shindou λοιπον και μακαρι να ειναι δολοφονος.Αν τελικα δεν ειναι,ορισμενα ατομα που την ψηφιζαν με τοση εμμονη θα πρεπει να δωσουν εξηγησεις.
@Okabe
Ναι εχω αφησει πισω μου τις manslaying εποχες,ηταν καιρος πολεμου,και αυτο που εκανα δεν ηταν αυτο που θα ηθελα να κανω.Παλευα για μια αλλαγη οπως τοσοι αλλοι.Και γι'αυτο ηρθα και σε αυτο το καταραμενο νησι,να εχω μια ηρεμια.
(παιδια,σορρυ για την καθυστερηση >_<)


[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#458 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 December 2011 - 18:53

Maria Momoe



Ρε Kenshin πόσο δολοφόνος είσαι? Πραγματικά με αυτό το ποστ σου βεβαιώθηκα πλήρως. Θα σε ψήφιζα αλλά δεν λέει να αλλάξω τελευταία στιγμή.

Kirihito


xbJ3b2w.jpeg


#459 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 29 December 2011 - 21:25

end of day

#460 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 05 January 2012 - 01:41

Πεσαν ολοι πανω στον Mariya και αρχισαν να τον μαχαιρωνουν λυσσασμενα, μεχρι που αφησε την τελευταια του πνοη. Οταν τελειωσε το φονικο καποιος εσκυψε στο πτωμα και ειπε: ''Το ξεραμε οτι δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη σε εναν crossdresser...τι στο .. ειναι οντως κοπελα!'' ''Φυσικα και ειναι'' ακουστηκε μια φωνη απο μια videoσυσκευη στην τσεπη του πτωματος. ''το θυμα απλα ακολουθουσε εντολες μου, αντιο μικρη μου διδυμη αδερφη Shizu... η Mariya αν προτιμας το κανονικο σου ονομα αχαχαχαχαχαχαχαχα'' ειπε ο Πραγματικος Mariya και διεκοψε την κληση με ενα τρελο γελιο


[table=head]#|Username|Character|Ψηφισε στον 1ο γυρο|Ψηφισε στον 2ο γυρο|Ψηφισε στον 3ο γυρο|Ψηφισε στον 4ο γυρο|Ψηφισε στον 5ο γυρο|Ψηφισε στον 6o γύρο|Ψηφισε στον 7o γύρο|Ψηφιστικε χ φορες
01|Nozomu|Switch|Lucifer|-|Aizen|-|
02|iristella|Okabe|Fandom|Oliver Poplan|Aizen|Rika|Rika|Lelouch|Kirihito
03|Kenobi-sensei|Lelouch|Lucifer|Maria Momoe|Maria Momoe|Count of Monte Cristo|Hikaru Amane|Count of Monte Kristo|
04|matassos|Satou Tatsuhiro|Aizen|Mariya Shindou|Aizen|
05|Fallen_Angel_Itachi|Superbi Squalo|Elfman|
06|zennith666|Berserker|Nyako-sensei|Ichirou Tanaka R|Aizen|Kuroko|-|
07|Lord Leon|Emiru Ikuno|Kabamaru|Black Jack|Maria Momoe|Kuroko|God|Kirihito
08|Babba|Oliver Poplan|Superbi Squalo|Black Jack|Mariya Shindou|Kirihito|
09|Kamui|Count Of Monte Cristo|Superbi Squalo|Aizen|Nyanko Sensei|Nyanko sensei|Rika|Lelouch|Mariya
10|johntheo95|Elfman|Superbi Squalo|-|Aizen|-|
11|jimop24|Kirihito|Shiro|Shiro|Aizen|Mariya|-|Lelouch|Mariya|4
12|junpei|Excalibur|Superbi Squalo|Shiro|Maria Momoe|Kuroko|Yukari|Mariya|Mariya
13|Tenshi|Black Jack|Natsuhiko Taki|Oliver Poplan|
14|OdyMonaxos|Void|Superbi Squalo|Aizen|-|Kuroko|Yukari|Mariya|Mariya
15|Theodore :D|Koyomi Araragi|Shiro|Rika Furude|Aizen|Ikuno emiru|
16|LEGNEREDNAV|Kabamaru|Shiro|
17|Kai|Aiyori Aoshi|Superbi Squalo|Jack Simon|
18|Osama Bin Laden|God|Tyki Mikk|Oliver Poplan|Aizen|Mariya|Lelouch|
19|Tsunade-sama|Rika Furude|Tyki Mikk|Gray Fullbuster|Count of Monte Cristo|Count of Monte Kristo|Yukari|
20|Flameking1|Mugen|Elfman|-|-|
21|Zura|Ichirou Tanaka R.|Superbi Squalo|Black Jack|Kuroko Tetsuya|Kuroko|Mariya|Mariya|Mariya|1
22|Black Kaiser|Sousuke Aizen|Mariya Shindou|Black Jack|Maria Momoe|
23|d.neko-angel|Saber|Koyomi Araragi|-|Aizen|Mariya|-|
24|Dorothy2345|Neuro Nougami|Kabamaru|-|-|
25|Hanzo|Hikaru Amane|Nyako-sensei|Aizen|Oliver Poplan|Kuroko|Mariya|Mariya
26|mono|Maria Momoe|Lelouch|Aizen|Aizen|Kuroko|Yukari|Lelouch|Kirihito|
27|Lucy Heartfilia|Natsuhiko Taki|Kanji Tatsumi|Aizen|Aizen|Kuroko|Yukari|-|
28|°•πίΟu-πίΟu•°™|Mariya Shindou|Shiro|Black Jack|Aizen|Rika|Yukari|Lelouch|Ichirou Tanaka R|7
29|specialistas4|Tyki Mikk|God|Count of Monte Cristo|Aizen|Mariya|Mariya|-|
30|Fandom|Kuroko Tetsuya|Kabamaru|Black Jack|Aizen|Ichirou Tanaka R.|
31|Badboy|Gray Fullbuster| -|Black Jack|-|
32|zoro77|Ma Kensei|Shiro|Aizen|Aizen|Mariya|Yukari|-|
33|Night Wizard Seal|Medicine Seller|Black Jack|Oliver Poplan|Aizen|-|Yukari|Lelouch|Mariya
34|Blacker_than dark|Jack Simon|Superbi Squalo|Aiyori Aoshi|-|
35|Anelis|Nyako-sensei|Excalibur|Oliver Poplan|Aizen|Kuroko|Yukari|Lelouch|Kirihito
36|Sakura!!!|Shiro|God|Aizen|
37|BoredForLife|Kanji Tatsumi|Aizen|-|-|
38|nancy_neko|Kenshin Himura|Satou Tatsuhiro|Black Jack|Aizen|Kuroko|Yukari|Lelouch|Mariya
39|Zane|Yukari Tanizaki|God|God|Maria Momoe|Mariya|Nyanko sensei|
40|Mad_Hatter|Lucifer| - |-|[/table]




Πτερυγα 1

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Black Kaiser|Sousuke Aizen|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ|
2|Fandom|Kuroko Tetsuya|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ|
3|matassos|Satou Tatsuhiro|MURDERED|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4|specialistas4|Tyki Mikk|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
5|Kamui|Count Of Monte Cristo

[/table]

Πτερυγα 2

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Theodore |Koyomi Araragi|ΚΑΣΑΤΟΣ|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
2|junpei|Excalibur
3|Blacker_than dark|Jack Simon|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ|
4|mono|Maria Momoe
5|Kai|Aiyori Aoshi|MURDERED|ΑΘΩΟΣ|
[/table]

Πτερυγα 3

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|zoro77|Ma Kensei|SUICIDE|AΘΩΟΣ
2|zennith666|Berserker|ABDUCTED|ΑΘΩΟΣ
3|Hanzo|Hikaru Amane|MURDERED|AΘΩΟΣ
4|OdyMonaxos|Void
5|Anelis|Nyako-sensei
[/table]

Πτερυγα 4

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|iristella|Okabe
2|Tsunade-sama|Rika Furude|ROASTED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
3|Babba|Oliver Poplan|MURDERED|ΑΘΩΟΣ
4|BoredForLife|Kanji Tatsumi|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
5|Zura|Ichirou Tanaka R.
[/table]

Πτερυγα 5

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|jimop24|Kirihito
2|Badboy|Gray Fullbuster|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
3|Mad_Hatter|Lucifer|WENT TO HELL|AΘΩΟΣ
4|Kenobi-sensei|LelouchLYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
5|Osama Bin Laden|God|ASCENDED|VIGILANTE
[/table]

Πτερυγα 6

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Lord Leon|Emiru Ikuno
2|d.neko-ange|Saber|ABDUCTED|ΑΘΩΟΣ
3|Sakura!!!|Shiro|MURDERED|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4|Nozomu|Switch|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
5|nancy_neko|Kenshin Himura
[/table]

Πτερυγα 7

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Dorothy2345|Neuro Nougami|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
2|LEGNEREDNAV|kabamaru|MURDERED|ΑΘΩΟΣ
3|Lucy Heartfilia|Natsuhiko Taki|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
4|Fallen_Angel_Itachi|Superbi Squalo|LYNCHED |ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
5|Zane|Yukari Tanizaki|LYNCHED|ΑΘΩΟΣ
[/table]

Πτερυγα 8

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Flameking1|Mugen|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
2|johntheo95|Elfman|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
3|°•πίΟu-πίΟu•°™|Mariya Shindou???|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
4|Tenshi|Black Jack|FLED|AΘΩΟΣ
5|Night Wizard Seal|Medicine Seller
[/table]

Kinky Yaoi Δωματιο
[table=head]#|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Eiichiro Oda|MURDERED|NPC
2|Masashi Kishimoto|MURDERED|NPC
[/table]

Τζακι
[table=head]#|Character|Κατασταση|Ρολος
1| Μπερτόδουλος|MURDERED|NPC

[/table]



η μερα θα ερθει οταν λαβω pm

#461 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 05 January 2012 - 02:41

Την επομενη μερα βρεθηκε το πτωμα της Emiru Ikuno δηλητηριασμενο. Υπηρχε ενα σημειωμα καρφωμενο με ενα μαχαιρι στην καρκαλα της που εγραφε '' I dont need you anymore Bitch if I die you ll die too ~Mariya~ <3 ''

Πτερυγα 1

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Black Kaiser|Sousuke Aizen|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ|
2|Fandom|Kuroko Tetsuya|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ|
3|matassos|Satou Tatsuhiro|MURDERED|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4|specialistas4|Tyki Mikk|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
5|Kamui|Count Of Monte Cristo

[/table]

Πτερυγα 2

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Theodore |Koyomi Araragi|ΚΑΣΑΤΟΣ|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
2|junpei|Excalibur
3|Blacker_than dark|Jack Simon|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ|
4|mono|Maria Momoe
5|Kai|Aiyori Aoshi|MURDERED|ΑΘΩΟΣ|
[/table]

Πτερυγα 3

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|zoro77|Ma Kensei|SUICIDE|AΘΩΟΣ
2|zennith666|Berserker|ABDUCTED|ΑΘΩΟΣ
3|Hanzo|Hikaru Amane|MURDERED|AΘΩΟΣ
4|OdyMonaxos|Void
5|Anelis|Nyako-sensei
[/table]

Πτερυγα 4

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|iristella|Okabe
2|Tsunade-sama|Rika Furude|ROASTED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
3|Babba|Oliver Poplan|MURDERED|ΑΘΩΟΣ
4|BoredForLife|Kanji Tatsumi|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
5|Zura|Ichirou Tanaka R.
[/table]

Πτερυγα 5

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|jimop24|Kirihito
2|Badboy|Gray Fullbuster|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
3|Mad_Hatter|Lucifer|WENT TO HELL|AΘΩΟΣ
4|Kenobi-sensei|LelouchLYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
5|Osama Bin Laden|God|ASCENDED|VIGILANTE
[/table]

Πτερυγα 6

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Lord Leon|Emiru Ikuno|MURDERED|ΑΘΩΟΣ
2|d.neko-ange|Saber|ABDUCTED|ΑΘΩΟΣ
3|Sakura!!!|Shiro|MURDERED|ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
4|Nozomu|Switch|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
5|nancy_neko|Kenshin Himura
[/table]

Πτερυγα 7

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Dorothy2345|Neuro Nougami|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
2|LEGNEREDNAV|kabamaru|MURDERED|ΑΘΩΟΣ
3|Lucy Heartfilia|Natsuhiko Taki|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
4|Fallen_Angel_Itachi|Superbi Squalo|LYNCHED |ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
5|Zane|Yukari Tanizaki|LYNCHED|ΑΘΩΟΣ
[/table]

Πτερυγα 8

[table=head]#|Username|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Flameking1|Mugen|ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ|ΑΘΩΟΣ
2|johntheo95|Elfman|SUICIDE|ΑΘΩΟΣ
3|°•πίΟu-πίΟu•°™|Mariya Shindou???|LYNCHED|ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
4|Tenshi|Black Jack|FLED|AΘΩΟΣ
5|Night Wizard Seal|Medicine Seller
[/table]

Kinky Yaoi Δωματιο
[table=head]#|Character|Κατασταση|Ρολος
1|Eiichiro Oda|MURDERED|NPC
2|Masashi Kishimoto|MURDERED|NPC
[/table]

Τζακι
[table=head]#|Character|Κατασταση|Ρολος
1| Μπερτόδουλος|MURDERED|NPC

[/table]

#462 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 January 2012 - 13:44

Maria Momoe


Είδα στον ύπνο μου ότι ο Rurouni Kenshin ήταν δολοφόνος. Άντε να τελειώνουμε επιτέλους!


xbJ3b2w.jpeg


#463 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 05 January 2012 - 14:28

Πότε πέφτει η νύχτα;

#464 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 January 2012 - 16:18

Nyanko-Sensei



Crap με τον άτιμο τον Mariya (pew-pew). Ψηφίζω Kenshin Himura (nancy_neco) γιατί το τελευταίο της ποστ ήταν ύποπτο, όπως και όλες οι ψήφοι της. Πλέον με την απόδειξη του Mariya ως δολοφόνου έχω καταλήξει στο ότι οι σίγουρα αθώοι είναι ο Okabe (iristella), o Count (Kamui), o Φαρμακοτρίφτης (Night Wizard Seal), η Momoe (mono), o doctor ( ? ) (Zura) και ο Excalibur (junpei).
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος πάλι, αλλά εάν ο Kenshin όντως αποφάσισε να ξαναλουστεί με αίμα αθώων και τον βγάλουμε, τότε θα τελειώσει αισίως για 'μας το παιχνίδι σε αυτό τον γύρο.

Αν δεν είναι δολοφόνος ο Himura στον επόμενο γύρο θα αυτοκτονήσω για να μην χάσετε έναν ολόκληρο γύρο λιντσάροντας έναν αθώο (εμένα βρε!)

Posted Image


#465 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 January 2012 - 18:33

Okabe Rintarou


Posted Image

Και το έλεγα να την ψάξουμε την Mariya και να την κοιτάξουμε από κάτω - αλάνθαστη μέθοδος για να γνωρίζεις ποιος είναι ο συνομιλητής σου - αλλά μου φωνάζατε ότι με κόλλησε ανωμαλίαση ο Kuroko και ότι δεν ξέρω να φέρομαι στις γυναίκες και η Momoe με χαστούκισε Τ^Τ.

Από εκεί και πέρα είμαι σε δίλημμα. Από την Κική - Kenshin (nancy neko) και την Koκό - Kirihito (jimop24) ποιον να διαλέξω; Κανένας από τους δύο δεν με πείθει και το να επανεξετάσουμε ποιος έχει επιτεθεί κατά ποιού σε αυτό το σημείο σίγουρα δεν είναι ασφαλες. Αυτό που με κάνει να αλλάξω γνώμη και να ξεφύγω από τον Kirihito είναι ότι μια μέρα τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι πηδήχτηκε από κανά παράθυρο. Δεν νομίζω ότι ένας δολοφόνος με αυτό το streak ξεσκεπάσματος θα ήταν τόσο laid back.