Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas


  • This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#436 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 December 2011 - 17:30

Maria Momoe

fever is down and I am back

Κύριε R μήπως υπερτιμάτε λιγάκι την νοημοσύνη της Mariya (double piou) ? Δεν την έχω ικανή για τόσο σύνθετες σκέψεις. Και το γεγονός ότι ο Nyanko-sensei παρατηρεί αυτό δεν τον καθιστά ύποπτο ειδικά στην παρούσα φάση που πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί.

Εμπάσει περιπτώσει καθαρά και μόνο από ένστικτο δεν τη θεωρώ ένοχη. Μακάρι να είναι γιατί τότε θα είμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από το να φύγουμε από αυτό το ηλίθιο νησί και να κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό.

Θα συνεχίσω με Kirihito.


xbJ3b2w.jpeg


#437 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 28 December 2011 - 17:42

R Ichirou Tanaka



Maria Momoe




fever is down and I am back


Κύριε R μήπως υπερτιμάτε λιγάκι την νοημοσύνη της Mariya (double piou) ? Δεν την έχω ικανή για τόσο σύνθετες σκέψεις. Και το γεγονός ότι ο Nyanko-sensei παρατηρεί αυτό δεν τον καθιστά ύποπτο ειδικά στην παρούσα φάση που πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί.


Εμπάσει περιπτώσει καθαρά και μόνο από ένστικτο δεν τη θεωρώ ένοχη. Μακάρι να είναι γιατί τότε θα είμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από το να φύγουμε από αυτό το ηλίθιο νησί και να κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό.


Θα συνεχίσω με Kirihito.


Και εσείς μήπως την υποτιμάτε ιδιαίτερα; Γιατί ούτε και εγώ μπορώ να την θεωρήσω έξυπνη, αλλά την πονηράδα την διαθέτει. Εξάλλου θα μπορούσε να την καθοδηγήσει και ο άλλος ο δολοφόνος που έχει μείνει. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο πιστεύω.

Ξέρω ότι προσπαθείτε να προστατέψετε τον Nyanko-sensei από τις ενοχικές σκέψεις των υπολοίπων πολιτών εδώ και τόσους γύρους, αλλά χαλαρώστε λίγο. Δεν είπα ότι είναι ύποπτος, αλλά έτσι όπως την δικαιολογεί θα καταλήξει να είναι.

Καθαρά και από ένστικτο και από τις ανόητες δικαιολογίες και τις ανόητες επιθέσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, εγώ την θεωρώ ένοχη την Mariya.

#438 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2011 - 17:57

Οkabe Rintarou

Posted Image

Θανατικό και κακο εχει πέσει τις τελευταίες μέρες στο νησι πράγμα θλιβερό αλλά και ανεξηγητο γιατί μέχρι στιγμής η λογική της ομάδας έχει αποδόσει άριστα αποτελέσματα. Φαίνεται ότι το Steins Gate απαιτεί και άλλα προσόντα πέρα από 1337 deductive skills προκειμένου να μας ευλογήσει με την προστασία του. Προσόντα τα οποία ακόμη και ένας mad scientisto του βεληνεκούς μου δεν μπορει να προσδιορίσει με ακριβεια.

Στο θέμα του συγχωρεμένου Hikaru Amane (Hanzo) και των πραγματικά ασυγχώρητων puns του, θα αρκεστώ να πω ότι μου φαίνεται η έυκολη επιλογή για να πέσουν οι υποψίες επάνω στην Mariya (πιου-πιου). Διαφορετικά αν είναι όντως δολοφόνος και οι υποψίες είναι ήδη επάνω της ΤΟΥ dammit - τι διάολο συμβαίνει με τα φύλα σε αυτό το νησι- σε βαθμό που πρέπει να αγωνιστεί απελπισμένα για να σώσει το τομάρι του, ο Hikaru Amane δεν ήταν η καταλληλότερη επιλογή για φόνο. Υπάρχουν άλλοι αθώοι πολύ πιο επικίνδυνοι οι οποίοι μάλιστα δεν θα έβαζαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό του. Μου φαίνεται περισσότερο ότι οι δολοφόνοι προσπαθούν να ρίξουν τις υποψίες εκεί για να κερδίσουν πολύτιμο γι αυτούς χρόνο. Επιπλέον ο Aizen τον είχε κατηγορήσει αρκετά έντονα τις πρώτες ημέρες πράγμα που θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιράιο αν ήταν όντως μαζί στο κόλπο.

Κατανοώ ότι η συμπεριφορά του τον κάνει να φαίνεται πολύ ένοχος αλλά και πάλι... Δεν μου κολλάνε οι περιστάσεις σαν σύνολο. Πιο πολυ για μπερδεμένο νιάτο μου φάινεται. Εξάλλου μπερδεύει ήδη τα ρούχα του με αυτά της αδερφής του ...so there.

Kirihito

Mariya Shidou γιατί συνεχίζω να κινούμαι στα πλαίσια τις προηγούμενης θεωρίας του R, θεωρώντας ότι η κίνηση του Lelouch ήταν για να την προστατέψει και να δειόξει τις υποψίες από πάνω της.Μιας και με βλέπω να με σκοτώνουν άδικα σήμερα,θα σας πω τι έχω κατα νου το βράδυ.


Άντε πάω αγγλικά:P



Και έρχομαι στον κύριο Kirihito (jimop24). Σε ποιο τέχνασμα του Lelouch αναφέρεστε συγκεκριμένα; Το να κάνει κάποιος τέχνασμα προυποθέτει το να ασχολείται κιόλας και κατά τα φαινόμενα ο Lelouch βαριόταν την ζωή του και την δική μας. Eπίσης για ποιο βράδυ μιλάτε; Σαν πολύ συνηθισμένο στα νυχτοπερπατήματα σας βλέπω. Ήταν κάποιου είδους ψυχολογικός εκβιασμός με έμμεση απειλή το "με σκοτώνουν άδικα" "και θα σας πω εγώ το βράδυ;"

Και ο κύριος Himura (nancy neko) μου φαίνεται και μένα ύποπτος. Είστε σίγουρος ότι έχετε αφήσει τις manslaying days πίσω σας?



#439 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 December 2011 - 18:32

Nyanko Sensei



Κύριε R Tanaka (Zura) το ότι ακολουθούμε διαφορετικούς τρόπους σκέψης δε λέει και πολλά από τη στιγμή που και εσείς και εγώ έχουμε επιχειρήματα που στηρίζουν τις πράξεις μας. Εάν σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού αποφασίσετε ότι όλοι όσοι δεν ακολουθούν τον δικό σας τρόπο σκέψης είναι ένοχοι τότε βλέπω να χάνετε την μπάλα στους επόμενους γύρους. Και είναι κρίμα όταν είμαστε τόσο κοντά.
Όσο για το αν οι υπόλοιποι με θεωρήσουν ύποπτο το θεωρώ απίθανο. Αφενός γιατί πιστεύω στην ενοχή του Kirihito (jimpo24) (ενώ για τη Mariya (πιου-πιου) πλέον νομίζω πως είναι αθώα), και αφετέρου γιατί με τις ψήφους μου έχω αποδείξει την αθωότητά μου. Οπότε μην άγχεστε για την αυτού μεγαλειότης μου, χαλαρώστε λίγο και ελάτε να παρατηρήσουμε τελικά ποιούς θα ψηφίσουν οι συμπολίτες μας καθώς θα απολαμβάνουμε ένα ωραίο καραφάκι σάκε.

Posted Image


#440 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 28 December 2011 - 18:46

Kirihito

Okabe(Iristella), μιλώ για το ότι στον τελευταίο γύρο ο Lelouch προσπαθησε να τραβήξει τις υποψίες πάνω του ώστε να σωθεί η Mariya(piou piou). To τόνισε και o R πριν απο εμένα άλλωστε. Όσο για την φράση που είπα, δεν την εννοούσα ως απειλή αλλά ήθελα πω πως, αν έφευγα το βράδυ, ως αποφώνηση θα μιλούσα για κάποιους που υποπτεύομαι λίγο παραπάνω

8w32.jpg


#441 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 December 2011 - 18:59

Maria Mome

Ρε Kirihito πότε συνέβησαν όλα αυτά και δεν το πήραμε χαμπάρι? Πότε καρφώθηκε ο Lelouch για να σώσει τον Mariya? Αυτός που καρφωνόταν από την πρώτη μέρα? Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως (ανεβαίνει και ο πυρετός).

Δηλαδή όλο και βεβαιώνομαι ότι είσαι ένοχος. Ή αυτό ή βρίσκεσαι εγκλωβισμένος σε κάποια παράλληλη διάσταση.


xbJ3b2w.jpeg


#442 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 28 December 2011 - 19:02

R Ichirou Tanaka

Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα κύριε Nyanko-sensei. Ποτέ δεν είπα να αλλάξετε την γνώμη σας για τον Kirihito και να με ακολουθήστε. Απλά τόνισα το ότι η Mariya είναι αρκετά πονηρή και στο τέλος θα σας φάει όλους γιατί σας δουλεύει. Αν αποδειχθεί δολοφόνος αναρωτιέμαι πόσοι θα γυρίσουν εναντίον σας, πόσο μάλλον αν αποδηχθεί ο Kirihito αθώος, για τον οποίο έχω και εγώ ο ίδιος τις αμφιβολίες μου αλλά δεν φαίνεται τόσο ένοχος όσο η δεσποινίς.

Εγώ απορώ από που και ως που την θεωρείται τόσο αθώα, πέρα από το ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη της. Γιατί δεν είναι τόσο χαζή όσο νομίζετε.

Αμφιβάλλω αν θα χάσω την μπάλα. Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου και οι βίδες τώρα τελευταία δεν μου φεύγουν. Έχω αναφέρει ήδη ποιοι είναι οι κύριοι ύποπτοί μου και ξέρω πως θα κινηθώ.

Αναρωτιέμαι αν η Mariya θα αλλάξει την ψήφο της από εσάς στον Kirihito, για να σώσει το τομάρι της. Mariya, θα σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνω. Εκτός αν φύγεις εσύ. (Ο Lord Leon ξέρει και από πέρυσι τις εμμονές μου)

edit: Κυρία Momoe, o Kirihito έχει βασιστεί στην θεωρία μου ότι ο Lelouch βγήκε τόσο φανερά να ψηφίσει κάποιον άσχετο, ώστε να γυρίσουν όλοι σε εκείνον και να φύγει το εύκολο θύμα. Γιατί μέχρι να μιλήσει οι περισσότεροι ψήφιζαν την Mariya. Αυτό που είπα στον προηγούμενο γύρο. Μπορείτε να ανατρέξετε εκεί.

Edited by Zura, 28 December 2011 - 19:12.
Edit ξανά για ορθογραφικά


#443 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 December 2011 - 19:29

Nyanko Sensei



Δυστυχώς δεν μοιράζομαι ούτε τις εμμονές, ούτε την επιμονή σας, ούτε την τρομερά υψηλή αυτοπεποίθησή σας. Εάν η Mariya (πιου-πιου) αποδειχθεί ένοχη και εάν οι συμπολίτες μας αποφασίσουν να στραφούν πάνω μου (παρόλο που υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα που κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν στόχοι) τότε tough luck για μένα και κρίμα για τους υπόλοιπους που θα χάσουν ένα γύρο λιντσάροντας έναν αθώο (εμένα that is.) Επιπλέον το λόγο που τη θεωρώ αθώα τον έχω πει, σταματήστε να βάζετε λόγια στο μουσούδι μου. Από την άλλη δε βρίσκω το νόημα σε αυτή τη συζήτηση εφόσων δεν μπορώ να προσφέρω κάτι καινούργιο οπότε μάλλον περί του θέματος δεν θα ξαναποστάρω. Εξάλλου κοντεύω να κλείσω 2ωρο ξύπνιος, θα πάθω τίποτα.

Α ναι, Kirihito (jimpo24)....

Posted Image


#444 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 28 December 2011 - 20:30

Ikuno Emiru



Δεσποινίς Emiru δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά "το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί μ@λάκα" Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη δικιά σας την περίπτωση και δεν φτάνει που στους προηγούμενους γύρους πέφτατε συνεχώς έξω στις υποθέσεις σας αλλά επιμένετε τώρα να κατηγορείτε τον Okarin που φαγώθηκε να διώξει τη Furude, εμένα που στράφηκα με πάθος κατά δύο δολοφόνων και άφησα λίστα με τους πιο πιθανούς υπόπτους κατεμέ στην οποία μέσα ήταν άλλος ένα δολοφόνος και είμαι σχεδόν σίγουρη άλλοι 2 και κατά του Nyanko-sensei που δεν έχει δώσει απολύτως κανένα δικαίωμα.

Η Yukari μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά ήταν τόσο εκτός πραγματικότητας όσο και εσείς.

Τώρα στο δίλημα Mariya ή Lelouch θα ακούσω για μια ακόμα φορά τον R και θα πω Mariya. Αλλά κύριε Lelouch μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω. Άλλωστε σας έχω βάλει στο μάτι από την πρώτη μέρα. Επόμενες στάσεις kirihito και Himura.


Posted Image

Πραγμάτικά αναρωτιέμαι τι ειναι πιο αστείο. Το χιούμορ σας ή τα deductive skills σας...

Αφου σας επιστρέψω τον πουριτανισμο και τις ενοχες, θα πρεπει να θαυμασω το θρασος σας. Ευτυχως για εμενα, και δυστυχως για καποιους σαν και σας, ολα ειναι καταγεγραμμένα.
Πρωτοφανηκατε όταν, υποστηρίζατε "με πάθος" οτι ο κύριος που το έπαιζε γιατρός, από τη δεύτερη κιόλας μέρα, πιστεύατε ότι είναι όντως ο γιατρός. Δηλαδή, εντάξει. Δεδομένου του ρόλου του γιατρού, θα ντρεπόμουν να το πω ακόμα και για μπλόφα.
Μετά με επιχειρήματα επιπέδου "χωριό που φαίνεται" επιτεθήκατε "με πάθος" στον Aizen που φαινοταν οτι θα φύγει από την πρωτη μερα, λόγω του ονόματος του. Α, ναι συγνώμη, και των φοβερών επιχειρημάτων εναντιον του...
Τον kuroko (το έτερο "πάθος" σας) τον είπα από την δεύτερη κιόλας μέρα, και πρωτη εγω τον στριμωξα στον τοιχο. Ναι όντως είστε καταπληκτικη΄όταν τη βρωμοδουλειά την κάνουν άλλοι.

Θέλετε να είστε χρήσιμη; πολύ ωραία.

Από την άλλη έχουμε τον Κόμη Μοντεχρήστο ο οποίος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα κατηγορώντας επανειλημένα τον Nyako sensei ο οποίος ναι μεν έχει συνέχεια στο μυαλό του τον ύπνο αλλά έχει δώσει σαφείς ενδείξεις ότι είναι αθώος.



Δεδομενου οτι μέχρι εκεινη τη στιγμη το γατί Nyanko Sensei ήταν το μονο που συγκρινοταν σε λακωνικές δηλώσεις και προκλητικές συμπεριφορές με τον Lelouch, εκτός του οτι ψηφιζε αλλα'ντ'αλλων, δωστε μας μία απάντηση πως ακριβώς είχε αποδειξει την αθωότητα του. Με επιχειρήματα.
Για να μην αναφέρω ότι ο κόμης εχει ψηφίσει 3-4 δολοφόνους τις μερες που βγήκανε...

Κι αν δεν μπορείτε, σταματήστε να βαζετε λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Πως ακριβώς επιμένω να κατηγορώ τον Okarin όταν δεν εχω αναφερθεί ποτέπριν σε αυτόν;
Δεν βγάζετε νόημα.
Οντως, με βάση την συμπεριφορά του εχει τις περισσότερες πιθανοτητες να ειναι αθώος, μεταξύ των έξι, για αυτό και τον έβαλα τελευταίο, στη λίστα. Για μένα όμως δεν ειναι τόσο αθώος όσο οι άλλοι που ειχα πει νωρίτερα. Και μην έχοντας αποφασισει οριστικά, όφειλα να τον συμπεριλάβω, έστω και προσωρινά.
Επιροσθέτως, καταλαβαίνετε φυσικά, ότι με το να σαρκαζετε τον οποιονδήποτε "τολμάει να κατηγορεί" τον Nyanko sensei,σκάβετε τον λακο του πιο γρήγορα και από ότι καταφερε να σκάψει ο ίδιος. Κοινή λογική.

Ή απλώς το πολύ "πάθος", τυφλώνει πιο γρήγορα από το "τάκατάκα".

Όλο αυτό φυσικά θα μπορούσε να συνοψιστεί σε μια απλή ερώτηση:
Αφού πέφτω συνεχώς έξω, γιατί έχετε βαλθεί να συμφωνειτε σε αυτά που εγώ έχω πει πρώτη, τις τελευταίες μέρες; :hmmm: Είτε μιλάμε για ενόχους είτε για υπόπτους, δε με χαλάει, αλλά είστε σαν το παπαγαλάκι μου...

Αφησα επίτηδες την τελευταία σειρά στις δηλώσεις σας, για να δει ο οποιοσδήποτε και να κρίνει για τον εαυτό του.

Κλείνοντας και οριστικά με τις εσωτερικές διαμάχες, έχω να πω το εξής.
Αγαπητέ μου R, όντως, το ένστικτό σας υπήρξε το κάτι άλλο, στην πορεία μας να βρούμε τους δολοφόνους, και σας έχω ήδη υποστηρίξει στο παρελθόν, όταν σας ψηφίζανε.
Όμως, δεν μπορώ να πειστώ οτι η Mariya είναι περισσότερο ένοχη, από τους τρεις πρωτους τις λίστας που είχα παραθέσει, Kirihito (jimop24), Lelouch(Kenobi-Sensei),Kenshin Himura (Nancy Neko). Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω, ίσως μάλιστα, το να έφευγε νωρίτερα η Mariya να μας βοηθούσε με το να φευγανε οι αντιπερισπασμοι, αλλά θα σας παρακαλέσω να με εμπιστευτείτε και εσεις τωρα με τη σειρά σας, για να ξεμπερδεύουμε όσο γίνετε νωρίτερα, με τις λιγοτερες δυνατες απώλειες. Ετσι κι αλλιώς έχουμε κερδίσει, τόσο σίγουρη είμαι, αλλά το γοργόν και χάριν έχει. Αν παρ'ελπίδα έχετε δίκιο, και εγώ άδικο σχετικά με τη Mariya, να ξερετε πως δε διστάσω να παραδεχτώ το λάθος μου και να σας βγάλω το καπέλο.

Αυτά, και θα αποφύγω να απαντησω σε άλλες προκλήσεις, για να ξεμπερδεύουμε με τα εσωτέρικά το γρηγορότερο, και να επισπεύσουμε στην ουσία.

Kirihito (jimop24) είσαι ήδη νεκρος. Είτε φυγει πρωτη η mariya είτε όχι, είναι θέμα χρόνου. Kenshin Himura (Nancy Neko), you 're next.
Καλύτερα να φυγετε μόνοι σας να μας γλιτωσετε και από τον κόπο.

Posted Image

Και να ξέρετε:




Σας βλέπω...

Edited by Lord Leon, 28 December 2011 - 20:56.

stasou%2520mygdala.jpg


#445 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2011 - 21:05

Οkabe Rintarou

Βασικά τον Kuroko (Fandom) τον είπα εγώ από την πρώτη μέρα και με μεγάλο πάθος και η Momoe (mono) είπε τον Lelouch την ίδια εκείνη στιγμή. :P Αυτός δε που στρίμωξε τον Kuroko ήταν ο R (Zura).. Στο σημείο δε αυτό να σημειωθεί ότι ο Black Jack ηταν αθωός και η Momoe ψήφιζε δολοφόνο για να τον σώσει.. Αλήθεια όταν ήταν να βγει ο Aizen εσύ δεσποινίς Emiru τι ψήφισες? Γίνονται που γίνονται κηδείες ας μην γίνονται τουλάχιστον με ξένα κόλυβα :P.

Από εκεί και περα όταν κάποιος είναι φλύαρος είναι αναμενόμενο από τα δέκα πράγματα που έχει πει να πέσει μέσα/να πει πράγματα με τα οποία συμφωνούν και άλλη τουλάχιστον στα δύο. Όπως και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές την σωστή ώρα ανά μέρα. Είναι γενικά παραδεκτό όμως ότι είναι η αναλογία σωστού λάθους αυτή που μετράει. ;)

Kαι επειδή ξέρω ότι αυτή η κόντρα ανάμεσα σε σένα και Momoe είναι επειδή και οι δύο δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην Mad Scientisto γοητεία μου -Μwahahahaha- προτείνω να επικεντρωθούμε στον Kirihito (jimop24) ο οποίος πάει να κάνει τη μέρα νύχτα με αυτά που λέει.

Δύσκολο να σε θέλουν όλες για το κορμί σου αλλά είναι και αυτό μια δοκιμασία του Steins Gate που θα πρέπει να υποστώ για να δικαιώσω την επιλογή του. Mad scientisto Hououin Kyouma will prevail. MWAHAHAHHAHAHHAHAHHA!



#446 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 28 December 2011 - 21:41

Ikuno Emiru

και μονο το οτι βαζεις τις ψηφους της πρωτης μερας ( ή αλλιως στο γαμο του καραγκιόζη) για να υποστηριξεις το επιχειρημα σου τα λέει όλα. Εκει ειναι, να παει οποιος θέλει να δει και πως τους ψηφισατε. Δηλαδη για ποιο λόγο. Και το οτι αποφευγεις να πεις και τα υπόλοιπα ( όπως οτι ο kuroko σε ψηφισε πρώτος, ή ότι η Maria ψηφισε πρώτα τον poplan, εξίσου αθώο) δείχνει το βαθμο της απόγνωσης σου.

Να θυμισω κιόλας, ότι τη μερα που βγηκε ο κuroko το ρευμα ξεκινησε εδώ.
μετα ο excalibur αλλαξε την ψηφο του, ο kuroko αρχισε αν τραυλιζει κτλ. μην τα ξαναλέμε, υπάρχουν και τα "βιντεο" για όποιον θέλει.
Για τα υπόλοιπα περι του γιατι δεν ψηφισα Αιζεν, ποιος ειναι ο φλυαρος και ποιος εχει πετυχει περισσοτερα και με ποια αναλογία, δεν πιστευεις φυσικά οτι θα με κανεις να ξαναλεω τα ιδια μονο και μονο επειδη καποιοι βαριούνται να ανατρεξουν έτσι;
Χορεψε μονος σου εσύ και η τρέλα σου mad scientisto. :tongue2:
Kirihito (jimop24) σε βλέπω, μην παιρνεις θαρρος. Οτι και να λεμε μεταξυ μας εσενα θα φαμε.

stasou%2520mygdala.jpg


#447 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2011 - 22:38

Οkabe Rintarou

Κανένας πανικός, καμία τρέλα δεσποινίς Emiru. Aπλά επειδή όντως δεν βαριόμαστε όλοι να ανατρέχουμε σε παλαιότερα γεγονότα αποκαθιστώ την αλήθεια. Ο μόνος πανικός προέρχεται από εσένα που προσπαθείς απεγνωσμένα εδώ και μέρες να αποδείξεις ότι είσαι χρήσιμη στο σύνολο. Εφόσον σε έχει αθωώσει ήδη επιθεωρητής προς τι η πρεμούρα; Στο τέλος πραγματικά θα μας κάνεις να αμφισβητήσουμε αν όντως σε είχε ερευνήσει ο επιθεωρητής πριν σε αθωώσει, η τυφλώθηκε από τα εχμ προσόντα σου, με τα οποία εξαγόρασες το free pass.

Όσο για τις υποθέσεις της πρώτης μέρας να υπενθυμίσω ότι μας είχαν δώσει δολοφόνο στο πιάτο. Τα καλύτερα συμπεράσματα μπορούν να βγούν όταν κάποιος νομίζει ότι είναι χαμένος μέσα στο πλήθος οπότε δεν θα υποβάθμιζα τις τάσεις της αρχής just yet.

Επιμένω ότι το ρεύμα κατά Kuroko ουσιαστικά ξεκίνησε από τον R(Zura). Γιατί ήταν η δική του επιμονή η οποία μας οδήγησε στο φώς. Αν δημιουργούνταν ρεύματα από τον καθένα που ανέφερες δεν θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο στο νησί.

Εν πάση περιπτώση αν βγούμε ζωντανοί από αυτό το νησί, δεν θα με νοιάζει αν λες ότι σκότωσες και τη λερναία ύδρα. Προς το παρόν όμως τα γεγονότα παίζουν ρόλο. Και γεγονός παραμένει ότι ο Kirihito εξακολουθεί να τα μασάει.



#448 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 28 December 2011 - 22:38

Διάβαζα τα ποστ απ'το κινητό λύνοντας μαθηματικά:P Ταιριαστός συνδιασμός :P

Βλέπω πως οι ώρες μου εδώ μέσα είναι μετρημένες...δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και μένω σε Mariya

Τελικά η νύχτα πότε πέφτει?

8w32.jpg


#449 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 29 December 2011 - 00:04

Ιkuno Emiru

Οσο αποφεύγεις αυτά που υπέδειξα συγκεκριμένα, με γενικότητες, προφανως δεν θα λαβεις και απάντηση οπως άλλοι που έκαναν και λιγο κοπο να προσπαθησουν. και η τοστιέρα με τα 48 κουμπια δεν ειναι προσπαθεια. :bleh:

Kαι εισαι πολύ λίγος Okabe, με το να καρπωνεσαι κοπους άλλων. Oχι μονο οι υποθεσεις σου τις πρώτης μέρας δεν "έδωσαν δολοφονο στο πιάτο", αλλά ήσουν και στο ρευμα οσων έψαχναν δολοφόνο αναμεσα σε οσους βρήκαν των Squalo.
και μετά εγώ "πρεπει να αποδείξω" :lol:

But please, keep doing this. Your pointless babble amuses me. Ελλείψει δολοφονων της προκοπής, you'll do.

οh hai kirihito.
Comment ca va?:P


@jimop24 δεν εχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Πάντως αν έληγε σημερα θα το ξέραμε. μη το @#$%%$ το 3g και αυριο μερα ειναι :P

stasou%2520mygdala.jpg


#450 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 29 December 2011 - 01:03

Mariya Shidou

Posted Image



Nyanko Sensei


>Mariya (πίου-πίου): λες μπούρδες και γι αυτό σε υποπτεύονται οπότε άρχισε να σκέφτεσαι λίγο αντί απλά να πετάς προσβολές γιατί αν συνεχίσεις να παίζεις σαν ένοχος δεν θα το γλιτώσεις το λιντσάρισμα.



Αρχικα, ευχαριστω γιατι φαινεται οτι τελικα υπαρχουν και 1-2 ατομα που σκεφτονται. Που δεν σπευδουν να με κατηγορησουν απλα και μονο εξαιτιας μιας θεωριας διχως βαση του κυριου Ματασσου [Satou Tatsuhiro] που ετσι απλα πεταξε μια κατηγορια και εφυγε.

Γιατι αυτο ηταν μου με εκανε υποπτη κυριε Nyanko. Εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη ουτε που ειχα αναφερθει, περα απο τον Αιζεν που με ειχε ψηφισει απο τον πρωτο πρωτο γυρο (και γω η ηλιθια τον ειχα υπερασπιστει βλεποντας ολο αυτο το ανεξηγητο ρευμα που στραφηκε πανω του ακομα δεν ειχε αρχισει το παιχνιδι). Και αυτο θα κανω και τωρα. Δεν θελω να ψηφισω Kirihito. Δεν τον θεωρω υποπτο και δεν καταλαβαινω τι ρευμα ειναι αυτο παλι. Παρ'ολα αυτα αν δω οτι η επιβιωση μου εξαρταται απο αυτο, θα τον ψηφισω.


Προς το παρον ομως, αλλαζω την ψηφο μου απο την Nyanko. Βλεπω το μετωπο ιρι/ανε/μονο επεσε να με φαει οποτε υποθετω ειστε και οι 3 αθωες. Στοχος μου αυτη τη φορα θα ειναι ο κυριος Ichirou Tanaka R ο οποιος παιζει λες και ξερει τα παντα. Εχει ψηφισει παθιασμενα μεχρι τωρα εναν εναν ολους τους δολοφονους, και ξαφνικα μετα τα λογια του Ματασσου [Satou Tatsuhiro] (και ασχετως αν ο ιδιος τα διεψευσε!!!!) γυρισε πανω μου! Δεν ξερω τι παιχνιδι παιζετε παντως εμενα μου βρωμαει. Kαι τι ειναι πια αυτο το ''σχεδιο'' που ολοι ακολουθουν και ποιος ειστε εσεις που το εισαγατε; Στην τελικη ουτε επιθεωρητης ειστε, ουτε ο GM. Oποτε σταματηστε να το παιζετε ξερολας γιατι αμα πεθανω θα τραβατε τα βυζια σας, εκτος και αν ξερετε πολυ καλα τι κανετε... Και μαλλον αυτο το σχεδιο ειναι παρεξηγημενο! Σας φαινεται υποπτο που την ψηφιζω? /RAGE! Δεν με ενδιαφερει! Η χαζομαρα αυτων των ατομων μπροστα σε τοσα γεγονοτα καθως και η ξεροκεφαλια τους, μου φερνουν αλλεργεια! Στην τελικη κι εγω οπως κι εσεις εχω ψηφισει ολους τους δολοφονους, με εξαιρεση τον Black Jack του οποιου η συμπεριφορα ηταν απο τις πιο υποπτες σε εκεινο τον γυρο. Δεν το χρησιμοποιω σαν επιχειρημα, αλλα νισαφι! Ειμαι σιγουρο-σιγουρη δηλαδη οτι ακομα και στον υπνο σας εμενα βλεπετε, αλλα μην επιμενετε... ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΟΜΑΙ!


Maria Momoe
Κύριε R μήπως υπερτιμάτε λιγάκι την νοημοσύνη της Mariya (double piou) ? Δεν την έχω ικανή για τόσο σύνθετες σκέψεις.



Σας ευχαριστω και τις 2 σας [ανε,μονο] για την υποστηριξη σας, αλλα θα σας παρακαλουσα να μην βγαζετε τα σωψυχα σας πανω μου χρησιμοποιώντας ως πατημα το roleplay. kthxbai.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 29 December 2011 - 02:02.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: