Καταρχάς συγχαρητήρια στο γιατρό. Αν κατάλαβα καλά, δεύτερη τάπα. Αν δεν ειχαμε και σενα, με το sniper που μπλεξαμε, θα χαμε ξεκληριστει.
Οliver poplan με πρόλαβες.
Θα συμφωνήσω στο μεγαλυτερο μερος, και θα παω κατευθείαν στις διαφωνίες μου.
Με βαση τα λεγόμενα της shiro θα πρέπει να αθωώσω και τον excalibur, που λογικά τον έλεγξε. Στα συν του οτι ψηφισε τον Superbi Squalo οπως εσυ και ο Ichirou Tanaka R για τους οποίους με βαση το timing της ψηφου σας ειμαι σιγουρος από τον πρώτο γύρο για την αθωότητα σας.
Για τη Mariya Shindou(•πίΟu-πίΟu•°™) που κατηγορείς, εγώ πάλι έχω την αντιθετη άποψη. Πρώτον, ο Satou Tatsuhiro δεν προλαβαινε να ελεγξει και αυτη και εμας (Medicine Seller και Ikuno Emiru), και νομιζω οτι ειναι προφανες οτι ελεγξε εμας.
Επίσης ξεροντας πλέον οτι ο Sosuke Aizen ήταν δολοφόνος, και κοιτώντας το πως του έχει απευθυνθεί στον προηγούμενο γύρο αλλα και σε παλιότερους, εγώ οφείλω να την αθωώσω οριστικά, σχεδον με την ιδια σιγουριά που αθωωσα και τους αλλους.
Για περίπου τους ιδιους λόγους αλλα με διαφορετικές αφορμές, κοντά της και τον Elfman.
Eχω και κανα δυο ακόμα που από ένστικτο και με βάση τα λεγομενα τους τους δινω εξτρα πόντους αθωότητας, αλλά είναι ιπολύ νωρίς ακόμα θέλω να πειστώ κι άλλο.
Ασε που το ένστικτο μου στους πρωτους γύρους ηταν για κλάματα

Για τον Lelouch(Kenobi-sensei) πιστέυω πως μάλλον ειναι αθώος αλλά και να του φύτευε καμια σφαίρα ο sniper δε θα με χάλαγε.

Θα παραμείνω εκεί που είναι οι υποψίες από τη αρχή και που δε μου έχει απαντήσει από τον πρώτο γύρο. Θεωρω οτι το "είστε όλοι υποπτοι" στυλακι ειναι για να θολώσει τα νερά και μόνο.
Kuroko Tetsuya (Fandom) φυσικά για σένα λέω. Ακολουθουν με μικρη διαφορά από πισω σου οι Koyomi Araragi (Theodore) και God (Osama Bin Laden)
θα επιστρέψω με καλύτερο rp και καμια εικονα