ΑχέμΑχεμ
Book 3,4Spoiler:Ο όμπεριν ψόφησε στο τρίτο βιβλίο.Δεν τον είχαν τα κεφάλαια των μαρτέλ
Και οι sand snakes ίσα που εμφανίζονταν.Κυρίως έιχαμε doran και arianne που εγιναν ενδιαφέροντες προς το τέλος μόνο,τον arys oakheart και τις....ενδιαφερουσες σεξουαλικες εμπειρίες τους και τον areo hotah που είναι άνετα ο πιο unintentionally ξεκαρδιτσικός χαρακτήρας που έχει γράψει ο μάρτιν.I mean good god,ξεχάστε cersei-jaime και dany-drogo νομίζω ο πιο αληθινός έρωτας αυτής της σειράς ήταν του hotah και του τσεκουριού του ο.Ο
Spoiler: Όμπερυν
Δεν έχει σημασία, η μνήμη του είναι αιώνια.
Spoiler: 3,4
Οι sandsnakes ήταν στα περισσότερα κεφάλαια των Μαρτέλ. Επίσης η διαφορά της χώρας αυτή ήταν ανακουφιστική. Επίσης τι μου λες για επιχειρήματα όταν εγώ φανγκερλιάζω για την οικογένεια των Μαρτέλ χωρίς επιχειρήματα; 
Joking aside θεωρώ όλους τους Μαρτέλ πιο ενδιαφέροντες από το υπόλοιπο καστ. Πιθανότατα γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι γυναίκες που δεν έχουμε δει να εκμεταλλεύονται τόσο έντονα σεξουαλικά -Ντάνυ/Σέρσει/συνεχόμενες σεξουαλικές απειλές σε Σάνσα/Μπριέν- αλλά και γιατί τους έχουμε δει πολύ λιγότερο από τους κύριους χαρακτήρες οπότε είναι νέοι, γυαλιστεροί και ενδιαφέροντες. Γι αυτό εγώ σε όλα τα κεφάλαια με τους Μαρτέλ δεν ενοχλήθηκα για να τα ξεχωρίσω ως κακά/βαρετά/κτλ, (εξ άλλου σεξουαλικές εμπειρίες βάζει παντού ο Μάρτιν, δεν θα τις ξεχωρίσω στους Μαρτέλ, όλο είναι φακντ απ.)

Joking aside θεωρώ όλους τους Μαρτέλ πιο ενδιαφέροντες από το υπόλοιπο καστ. Πιθανότατα γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι γυναίκες που δεν έχουμε δει να εκμεταλλεύονται τόσο έντονα σεξουαλικά -Ντάνυ/Σέρσει/συνεχόμενες σεξουαλικές απειλές σε Σάνσα/Μπριέν- αλλά και γιατί τους έχουμε δει πολύ λιγότερο από τους κύριους χαρακτήρες οπότε είναι νέοι, γυαλιστεροί και ενδιαφέροντες. Γι αυτό εγώ σε όλα τα κεφάλαια με τους Μαρτέλ δεν ενοχλήθηκα για να τα ξεχωρίσω ως κακά/βαρετά/κτλ, (εξ άλλου σεξουαλικές εμπειρίες βάζει παντού ο Μάρτιν, δεν θα τις ξεχωρίσω στους Μαρτέλ, όλο είναι φακντ απ.)