Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#136 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:13

το κατεβαζω και εγω τωρα .Επειδη το εψαχνα σαν digimon cross wars και δεν το εβρισκε το τορρεντ ειναι αυτο εδω http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=142086
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#137 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:19

Εκτος απο τους Madaomon, το κανουν και οι Ryuu-Rogue.

#138 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:20

Οντως.Θα το κατεβασω και απο αυτους να συγκρινω ποιοτητες
Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 20:51

Μάλιστα... δεν ήταν άσχημο για πρώτο επεισόδιο, αν και δε μου άρεσε η μηχανική εμφάνιση των Digimon. Ελπίζω να μην απογοητεύσει το σενάριο, οι χαρακτήρες ήταν οκ νομίζω.

To release των Ryuu είναι άψογο. Οι Madaomon έχουν αρκετά λάθη στη μετάφραση, ορισμένα γραμματικά και κατώτερη ποιότητα video.

#140 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 21:57

Καλά από εμφάνιση ψιλοfail τα καινούργια digimon...(πολύ σαν μηχανές φαίνονται...ειδικά το πρώτο xross που έδειξε τελείως σαν transformer Omegamon ήταν....)
Επίσης το κομμάτι με το melody ψιλοfail...
Κατά τα άλλα θα δείξει....
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#141 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 22:26

Κατι σαν power ranger, κατι σαν transformers μ εμοιασαν~

Νομιζω εκαναν καλυτερη δουλεια με τους κακους τς σειρας απο οτι ειδα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:07

Το κατέβασα αλλά με αυτά που ακούω θα συνεχίσω να παρακολουθώ την αδελφότητα των αλχημιστών :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:10

Δεν ηταν ασχημο, αν και οντως θα ηταν καλυτερο αν ελειπε καπως το mecha style.

qzMHWHd.png

#144 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:30

Αν και βιαζομαι να το κρινω ,νομιζω βρηκαμε αντικαταστατη για το Digimon Frontier οσο αφορα το χειροτερο Digimon.Αισχος OP/EN,το καναν τελειως καρτουνιστικο το σχεδιο και παιδικο ,καθολου συναισθημα απο τον ηχο στο Digivolution + οτι δεν ηταν Digivolution αλλα Optimus Prime και Megazord.Το μονο ευχαριστο ηταν πριν το opening που ειδα αρκετα γνωριμα Digimon.Οσο αφορα τα releases θα συμφωνησω με τον warchief και θα πω οτι oi Ryuu καναν πολυ καλη δουλεια και καλυτερη ποιοτητα απο τους Madaomon και σε μικροτερο αρχειο κιολας(Ryuu 295 MB vs Madaomon 350 MB)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 13:49

Αρσενικό είναι και είναι ένα παρόμιο που είναι θηλικό και το λένε Angewomon, αν θες να μάθεις πιό πολλά γι' αυτο πήγενε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Patamon :thatsit: Εγώ που έβλεπα παλιά στο Alter και είδα μερικά επισόδια τώρα στο internet νομίζω ότι αγαπημένο μου είναι το Biyomon:kawaii:
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#146 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:57

Αφου είστε τόσο ξεφτέρια στην μετάφραση απο τα ιαπωνικα, γιατι δεν μας βοηθάτε; :)

Όσο για την ποιότητα βιντεο, εννοειτε είχαμε χειρότερη, γιατι δεν χρησιμοποιήσαμε το .ts αλλά ενα ετοιμο για να κάνουμε πιο γρηγορα. Οι RyRo παρ'ολο που το χρησιμοποίησαν η εικόνα είναι κατα πολύ κατώτερη απο αυτήν που θα έπρεπε να είναι.

Τώρα για τη σειρά, δεν μ'αρεσε το character design όπως και ο τρόπος εξέλιξης. Το τραγούδι δεν ακούστηκε πάρα πολύ αλλα ειναι απο Wada Kouji, οπότε θα είναι καλο. Το μόνο που θα με κρατήσει προς το παρον στη σειρά είναι το cast των εχθρών (lilithmon) οπου εκαναν καλή επιλογη. Επίσης όοολες οι σειρές Digimon περίπου μετά τα πρώτα 5 επεισοδια να γινονται καλες... Εγω θα περιμένω να δω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#147 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 02:07

Αφου είστε τόσο ξεφτέρια στην μετάφραση απο τα ιαπωνικα, γιατι δεν μας βοηθάτε; :)

Δεν καταλαβαίνω το παραπάνω. Θεωρείς ότι είσασταν σωστοί; Ή θεωρείς ότι η απάντηση μου δεν βασιζόταν κάπου; Δε χρειάζεται να είναι κάποιος "ξεφτέρι" για να καταλάβει τα λάθη στην μετάφραση σας.

Δεν ήμουν κακοπροαίτερος, πάντως. Thing is, οι Ryro είχαν καλύτερη μετάφραση, καλύτερη ποιότητα video και βγάλαν νωρίτερα το επεισόδιο. Διαφωνείς σε κάτι από αυτά;

#148 Crypto

Crypto

doragonsureiyā

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 11:08

βασικα εμενα αυτο δεν μ θυμησε καν digimon ποιο πολυ σαν μια μιξη bagugan kai bay blade ητανε :sigh2:

"The showdown decided and all that remains... Is the cry of the fire dragon echoing...loud and mournfully through... the sky..."

Juvia: (regarding Gray) Gray was inside of Juvia!
Lucy: I-inside?
Juvia: Not inside of you… Inside of Juvia!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 11:43

ποιο digimon ειναι το καλυτερο , και ποσες σειρες εχουν βγει ;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#150 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 12:01

Εμενα μου αρεσαν τα Tamers και Adventure 02.

Λοιπον, ολες οι σειρες Digimon ειναι:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα