Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread
Posted 11 December 2011 - 12:55

Posted 11 December 2011 - 12:58
εξαρταται. πολυ yugioh η ψυχολογα
εννοουσα την σκηνη με τον κιλλουα. στην πρωτη σειρα εκει ειχα μεινει λαλακας και ξαναεβαλα την σκηνη να παιξει.

Posted 11 December 2011 - 13:21

βασικα μου αρεσει η τακτικη που ακολουθουνε σε αυτές τις σκηνες. Λιγοτερο αιμα αλλα πολυ περισσοτερο ψυχρο και κυνικο feeling.
Αυτο το τραλαλα πεθαινουν ανθρωποι σαν να ναι μυρμηγκια που θελουν να στησουν ειναι σπανιο σε shonen ακομα κι αν δεν επικεντρωνεται εκει η σειρά. Εναι παντως μια ωραια διαφορετικη προσεγγιση.
Edited by Phantom Duck, 11 December 2011 - 17:40.
Spoiler Tag Inserted
Posted 11 December 2011 - 13:36

Posted 16 December 2011 - 20:42
Δε σταματάει να πάιζει με τίποτα.
Είδα με μιας και τα 9 από, animeclipse. Είναι εξαιρετικό, αν τα χαμε όλα θα έφευγε σε χρόνο dt. Ευελπιστώ μόνο να ξεπεράσει σε επεισόδια το greed island, να δούμε παρακάτω τι γίνεται εμείς οι μη αναγνώστες του manga. Από λίγες πληροφορίες που απέσπασα, ενημερώθηκα ότι μετά το reed island στο manga ξεκινάει ένα ultra hyper βίαιο saga. Οι αναμνήσεις που έχω από Kurapika ενάντια στους Ruyodan, με έχουν βάλει να κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα για το τι θα δούμε παρακάτω. Το βρήκα καταπληκτικό.
Posted 17 December 2011 - 03:11
ναι ρε συ το καταλαβα
βασικα μου αρεσει η τακτικη που ακολουθουνε σε αυτές τις σκηνες. Λιγοτερο αιμα αλλα πολυ περισσοτερο ψυχρο και κυνικο feeling.Spoiler: Episode 11
Αυτο το τραλαλα πεθαινουν ανθρωποι σαν να ναι μυρμηγκια που θελουν να στησουν ειναι σπανιο σε shonen ακομα κι αν δεν επικεντρωνεται εκει η σειρά. Εναι παντως μια ωραια διαφορετικη προσεγγιση.
Να άλλο ένα ποστ σε αυτό το θρεντ με το οποίο συμφωνώ απολύτως. Απολύτως όμως. Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.
Το έχω πει και παλιότερα, αλλά το γεγονός ότι χειρίζονται τους θανάτους με τέτοια "άνεση" σοβαρά με σοκάρει. Και δεν το λέω με κακή έννοια.
Τα screenshots που μας έδειξες P.Duck, νομίζω, απεικονίζουν αυτό που θέλω να πω. Στην πρώτη σειρά δεν μου βγάζει αυτό το συναίσθημα που μου βγάζει η δεύτερη. Το χρώμα, η ατμόσφαιρα και η παράλειψη της βίαιης σκηνής μέσω της έμμεσης σκηνής με τη σκιά. Το συναίσθημα υπερβαίνει κατά πολύ το "αίμα". Τι να το κάνω το αίμα αν η σκηνή που βλέπω είναι "κούφια" από ατμόσφαιρα και συναίσθημα;
Επίσης ένα ωραίο επεισόδιο. Μπορεί να μην έδειξε την καρδιά αυτή καθαυτή όπως το manga, αλλά το βλέμμα του Killua, το ποτισμένο ύφασμα με αίμα, κάνουν απείρως πιο έντονη τη σκηνή, τουλάχιστον για μένα.
Go go go for the next. Can't wait.
Posted 18 December 2011 - 11:56
Posted 19 December 2011 - 11:08

Ωραίο,το νέο επεισόδιο,αλλά μου φάνηκε ότι υπήρχαν πολλά filler στοιχεία.
Νομίζω,ότι στο manga,δεν δόθηκε τόση έκταση για το πως πέρασαν τις 50 ώρες κλεισμένοι στο δωμάτιο.
Posted 28 December 2011 - 18:20

Posted 28 December 2011 - 18:29
Αλλά ισχύει,πολύ lame το τελευταίο επεισόδιο...
Posted 02 January 2012 - 01:58

Posted 05 January 2012 - 00:37
αναρωτιέμαι αν θα φτάσει μέχρι και το chimera ant story arc
Posted 05 January 2012 - 00:49
Λογικα θα φτασει,δε νομιζω να εκαναν remake και να καλυπταν το ιδιο ακριβως υλικο με την παλια σειρα.Αρκέτα καλό το remake μεχρί στιγμής, ενταξει ακολουθεί το manga σε καλό βαθμό
αναρωτιέμαι αν θα φτάσει μέχρι και το chimera ant story arc