Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Hunter x Hunter (2011 TV Series) thread
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 20:33
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 20:43
Οι διάλογοι που λέω είναι κυρίως όλη η μεγάλη διαφωνία για το αν θα τον αποτελειώσουν ή όχι, οι σκέψης και το "plan" του κύριου με την κoιλιά θα μπορούσαν να λείπουν ή να επιταχυνθούν.
Δηλαδή κια απαραίτητα να ήταν, αυτό που έχει σημασία είναι οτι δεν κερδίζεις κάτι το ιδιαίτερο με το να βλέπεις αυτές τις σκηνές και το τέλος του επεισοδίου με άφησε με την αίσθηση οτι I didn't get enough.
Δε νομίζω πως λέω κάτι περίεργο, γιατί το ίδιο ουσιαστικά λένε και οι προλαλήσαντες.
Κατα τ' άλλα δεν έχω πρόβλημα με τη σειρά.
Μια χαρά πάει και απο τι στιγμή που έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που είχα δει κάποια επεισόδια απο την παλιά, είναι μια καλή ευκαιρία να το ξαναρχίσω on-going.
Τώρα το πόσο πετυχημένη θα είναι σα μετάδοση θα φανεί κυρίως στον αριθμό επεισοδίων και σε τι θα προλάβουν να δείξουν μέχρι τότε.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 20:49
Έχω βαρεθεί τo stalling των Naruto, Bleach και ιδίως του One Piece. Όσο για επιπλέον υλικό, είναι fanfiction οπότε δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην άμεση προσέγγιση του καινούριου HxH. Για μένα είναι κορυφαίο.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 22:21
Γενικότερα μ'αρέσει η νέα προσέγγιση,αν και θα την προτιμούσα περισσότερο dark...
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2011 - 23:15
I so so agree with you man! Είναι η πρώτη μου επαφή με HxH και ομολογώ ότι δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω. Εννοώ ότι, αν είχαμε κι άλλα επεισόδια, θα τα έβλεπα μονομιάς.Εγώ πάντα έχω την αίσθηση ότι I didn't get enough με το Hunter x Hunter, αλλά είναι επειδή βλέπω κάτι πολύ καλό. Αν είχα όλα τα επεισόδια δεν θα μπορούσα να σταματήσω.
Δεν θα άλλαζα τίποτα στην άμεση προσέγγιση του καινούριου HxH. Για μένα είναι κορυφαίο.
Είχα αφήσει 6 επεισόδια και τα είδα και τα 6 σήμερα. Η εμπειρία ήταν τρομερή. Πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολύ με sonen σειρά.
Η πλοκή είναι εξαιρετική. Λατρεύω το OST. Όπως επίσης και το "ισπανικό" τραγουδάκι που ακούγεται κάθε φορά που σκάει η μύτη ο ひそか(Hisoka).
Επίσης λατρεύω τον きるあ(Kirua) και τον くらぴか(Kurapika)

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και ακούω πολλούς να παραπονιούνται για το dark feeling. Κάθε επεισόδιο που βλέπω με κάνει τόσο edgy και με εκπλήσσει το γεγονός που δείχνει τους θανάτους λες και μαζεύεις τουλίπες. Δηλαδή κάτι τόσο απλό. Πέρα της πλάκας, είναι ήδη "επιβαρυμένη" σειρά, τουλάχιστον για μένα. Δεν έχει και τόσο παιδικό κλίμα.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 00:50
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 00:51
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 01:14
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 01:18
Αν θέλεις κάτι καινούριο σου προτείνω Mawaru Penguindrum και Kimi to Boku, δύο από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς.
Περιμένω εντυπώσεις.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 01:20
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 01:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από klasobaniera: 05 Δεκέμβριος 2011 - 02:00
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 02:40
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:34
Α) Τα επεισόδια της νέας σειράς καλύπτουν κάθε φορά περί τις 35-45 σελίδες manga.
Β) Η νέα σειρά είναι πολύ πιο πιστή στο manga από την προηγούμενη. Η παλιά έβαζε fillers σε πολλά σημεία ενώ παρέλειπε ορισμένα άλλα. Εδώ έχουμε copy paste της υπόθεσης. Όσοι λένε πως το κάθε επεισόδιο δεν δείχνει πολλά, θα έπρεπε να δουν την παλιά σειρά ως ongoing.
Γ) Η νέα σειρά είναι πιο βίαια από την παλιά κερδίζοντας στα σημεία. Ναι μεν υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα η οποία είναι υποκειμενική στην προτίμηση του καθενός, όμως η νέα σειρά αν και δεν δείχνει τόσο αίμα, είναι πιο τολμηρή σε αρκετά σημεία.
Η παλιά σειρά, από τη στιγμή που μπήκε στα OVAs, απέκτησε μεγαλύτερη ελευθερία στη βία και έδειξε περισσότερα βίαια σκηνικά πιο εύκολα. Προφανώς έγινε επειδή δεν υπήρχαν οι φραγμοί που υπάρχουν σε μία τηλεοπτική σειρά. Ελπίζω μόλις φτάσουν σε εκείνα τα επεισόδια, να μη φοβηθούν να σοβαρέψουν το είδος της σειράς, επειδή θα χάσουν πολλούς πόντους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Προς το παρόν τα 10 επεισόδια, έχουν καλύψει 15 επεισόδια της παλιάς σειράς και / ή ~3,5 τόμους manga. Παραθέτω και ορισμένα screenshots του 10 από την επίμαχη σκηνή με τον Hunter και τον Hisoka
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 10 Δεκέμβριος 2011 - 05:46
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 12:42