Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Card Game Meeting Athens - 15/10/2011

• Please log in to reply
195 replies to this topic

#121 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 11 October 2011 - 23:50

Μια απορία. Δεν πρέπει να βγάλει κάτι και ο πανδοχέας που θα μας φιλοξενήσει; Θα πληρώσουμε κάτι; Πως ακριβώς λειτουργεί...;

Τσου. Μου είπε "όχι ρε τι λες?" για τα λεφτά, απλά πιστεύω ολοι να πάρουμε κατι απο αυτά που σερβίρει.. (καφέδες σοκολάτες μπύρες κλπ) ξέρετε ίσα ισα
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#122 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 October 2011 - 23:52

Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ σαν απλοί πελάτες δεν πάμε ? Και εκεί απλώς θα παραγγείλουμε ότι θα παίρναμε κανονικά .

#123 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 October 2011 - 00:00

Ο σταθμός του Νέου Κόσμου έχει δύο εξόδους; Αν είναι τότε όντως καλύτερα να συναντηθούμε στα εκδοτήρια για να είμαστε σίγουροι. Όσο για το χρηματικό, καλό θα ήταν να πάρουμε όλοι κάτι από αυτά που σερβίρει. Θα είμαστε πολλοί και λογικά θα κάτσουμε κάμποσες ώρες, είναι γαϊδουριά να μην στηρίξουμε το μαγαζί.

DaimonHand ναι, βάλε τις πληροφορίες στο αρχικό post ώστε να διευκολυνθεί ο κόσμος. 17:30 στα εκδοτήρια εισιτηρίων του μετρό Νέος Κόσμος.

E5VV38U.jpg

#124 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 October 2011 - 00:50

ελπιζω να μη εχει απεργειες :S

Με ενημερώνουν από το control ότι αναμένουμε απεργίες στα ΜΜΜ για Πέμπτη και Παρασκευή.Δεν έχω ακούσει κάτι για Σάββατο...

Ευελπιστώ να μην μας τα χαλάσει ούτε ο καιρός γιατί θα κάνω ταξίδι για να φτάσω εκεί.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#125 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 12 October 2011 - 01:12

Με ενημερώνουν από το control ότι αναμένουμε απεργίες στα ΜΜΜ για Πέμπτη και Παρασκευή.Δεν έχω ακούσει κάτι για Σάββατο...

Ευελπιστώ να μην μας τα χαλάσει ούτε ο καιρός γιατί θα κάνω ταξίδι για να φτάσω εκεί.

Άμα βρέχει απλά δεν φεύγουμε μέχρι να σταματήσει :P

#126 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 12 October 2011 - 08:28

Άμα βρέχει απλά δεν φεύγουμε μέχρι να σταματήσει :P

Χουχούλιασμα και Tichu :joyful:
*prepares her blanket*

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#127 Yurei

Yurei

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 12 October 2011 - 17:09

και εγω μεσα ειμαι....θα ερθω μαζι με μια φιλη μου, αν και ξερουμε να παιζουμε μονο tichu :(

#128 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 12 October 2011 - 17:32

Δεν πειράζει είμαστε πολλοί που πάμε πιο πολύ για Tichu ^^

#129 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 12 October 2011 - 18:31

Μα για αυτό ρώτησα και γω, δεν ήξερα ότι το κατάστημα σερβίρει καφέδες και αναψυκτικά

#130 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 12 October 2011 - 19:47

Μα για αυτό ρώτησα και γω, δεν ήξερα ότι το κατάστημα σερβίρει καφέδες και αναψυκτικά

cool, kk.. γενικά σερβίρει τα πάντα και υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας σουβλακίων απ'έξω!!!

Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#131 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 12 October 2011 - 19:52

υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορω να ερθω
γιατι μετακομιζω και πρεπει το σαββατο να εχω τελειωσει.

ασε που δεν θυμαμαι που εχω πακεταρει τις σημειωσεις του mahjong!

θα προσπαθησω παντως να τα καταφερω

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#132 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 13 October 2011 - 13:57

Τελικα θα ειμαι και γω 100% μεσα (πλην του παντα πιθανου αναποφευκτου απροοπτου). Με 3 deck magic.

Παντως το θεμα του πως θα καταλαβουμε ποιοι ειμαστε δεν εχει λυθει ακομα. Αν μαζευτεει το τσουρμο μπροστα στα εκδοτηρεια οκ θα καταλαβουμε, αλλα διαφορετικα θα ειναι λιγο δυσκολο πχ εγω δε γνωριζω κανεναν φατσικα... οκ ξερω καποια στιγμη θα το καταλαβουμε αλλα αν μπορουσε καποιος συντονιστης να εχει καποιο διακριτικο η κατασταση θα γινοταν ποιο ευκολη...

#133 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 13 October 2011 - 14:23

Τελικα θα ειμαι και γω 100% μεσα (πλην του παντα πιθανου αναποφευκτου απροοπτου). Με 3 deck magic.

Παντως το θεμα του πως θα καταλαβουμε ποιοι ειμαστε δεν εχει λυθει ακομα. Αν μαζευτεει το τσουρμο μπροστα στα εκδοτηρεια οκ θα καταλαβουμε, αλλα διαφορετικα θα ειναι λιγο δυσκολο πχ εγω δε γνωριζω κανεναν φατσικα... οκ ξερω καποια στιγμη θα το καταλαβουμε αλλα αν μπορουσε καποιος συντονιστης να εχει καποιο διακριτικο η κατασταση θα γινοταν ποιο ευκολη...

Με daimonhand ( σ.σ. Ύψος 2.07) να κάθεται μπροστά στα εκδοτήρια νομίζω δεν θα ειναι δύσκολο ....

Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#134 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 13 October 2011 - 14:24

Με daimonhand ( σ.σ. Ύψος 2.07) να κάθεται μπροστά στα εκδοτήρια νομίζω δεν θα ειναι δύσκολο ....

Yeap o daimonhand θα ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος :P Όλοι σε αυτόν να μαζευτούμε :P

#135 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 October 2011 - 14:58

Μόλις φτάσω στα εκδοτήρια θα κρατάω στο χέρι το deckbox μου για διακριτικό :8):. Αν δεν καταλάβεις τον ψηλό (πράγμα απίθανο), θα δεις το κουτί με τις Magic.

E5VV38U.jpg