Τελικά τι θα φοράμε??
Τίποτα .
Posted 08 October 2011 - 00:47
Τελικά τι θα φοράμε??
Posted 08 October 2011 - 02:24
Θα μας επιτρέψουν όμως να μπoύμε τσίτσιδοι στο μαγαζί?Τίποτα .
Posted 08 October 2011 - 02:54
Θα μας επιτρέψουν όμως να μπoύμε τσίτσιδοι στο μαγαζί?
Posted 08 October 2011 - 04:20
Posted 08 October 2011 - 09:13
Edited by Kamui, 13 October 2011 - 19:52.
Posted 08 October 2011 - 11:52
Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, απαγορεύονται τα Faeries decks λόγω τραυματικών εμπειριών του παρελθόντος. Το σπάσιμο που προκαλούν είναι αντάξιο των Second round win decks που αναφέρατε. Συνεχίστε
Posted 08 October 2011 - 13:04
Για mtg και munchkin είμαι και εγώ μέσα. Ο κάτοχος του δεύτερου πόσα expansions έχει btw?
I would like for a pet...
Posted 08 October 2011 - 17:49
Εχω την ελληνική έκδοση τησ Καισασ με τα 2 πρωτα εχπανσιονσ
Είσαι τυχερός που έχεις τραυματικές εμπειρίες μόνο από τα Faerie decks. Επέζησα από Ravager - Affinity (γενικά όλη την σκοτεινή εποχή του πρώτου Mirrodin Block), Faeries, Hypergenesis, το τέρας που ακούει στο όνομα Tarmogoyf, το τρισκατάρατο Umezawa's Jitte, Doran decks, Jund, Mythic Bant, πενταχρωμικά control, τον Νώντα τον παράφρονα χασάπη που είχαμε στην γειτονιά και πιο πρόσφατα από το Valakut και την καταραμένη εποχή των Stoneforge Mystic / Jace the Mind Sculptor. Τα Faeries είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το που μπορεί να φτάσει η παράνοια των ματζικάδων ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο).
Posted 08 October 2011 - 22:56
Τελικά τι θα φοράμε??
Posted 09 October 2011 - 00:35
Εκτός απρόοπτου θα έρθει κ η κοπέλα μου όποτε δεν θα είσαι η μόνη ...Το βρακί μας ανάποδα.Τί στον άνεμο?Θα αναγνωριστούμε...
Εκτός απροόπτου, είμαι μέσα κ γώ για 15/10.
Το μοναδικό κοριτσάκι θα είμαι...?
I would like for a pet...
Posted 09 October 2011 - 00:51
Επίσης για την ιστορία, 4x Ancestral Recall κοστίζουν περί τα 3700-4000 ευρώ. Κάνεις δεν θα τα έβγαζε από τα πολύτιμα cases τους, για να τα φέρει σε μία καφετέρια που τα χίλια μύρια μπορούν να συμβούν στην "προίκα" του.
Posted 09 October 2011 - 12:24
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσα να δανειστώ από έναν πολύ καλό φίλο το deck του με τα 2 Moxes, Library of Alexandria, original Dual Lands, etc.
Το βρακί μας ανάποδα.Τί στον άνεμο?Θα αναγνωριστούμε...
Posted 11 October 2011 - 22:51
Προτείνω ο Zed να περάσει από τον πανδοχέα και να μας ενημερώσει για τις ώρες.
ο δρακοφοινικας ανοίγει κατα τις πέντε το απόγευμα και κλείνει κατα τις τρεις-τεσσερειςτο βράδυ....
17:30 μου φαίνεται καλή ώρα, θέλουμε και ένα δεκάλεπτο να πάμε από το μετρό. Απέχει περίπου το ίδιο από Νέο Κόσμο και από Αγ. Ιωάννη, ωστόσο προτείνω Ν. Κόσμο, καθώς έχει και στάση τραμ εκεί
Posted 11 October 2011 - 23:39
αρα σημειο συναντισης ειναι ο σταθμος νεου κοσμου;;;
εγω εχω παει μονο απο αγ.ιωαννη στο δρακοφηνικα..
να κανονισουμε το ακριβης σημειο μη χαθουμε... απο ποια εξοδο του μετρου να συναντιθουμε κτλπ
απομενουν μερικες μερες ακομα
ελπιζω να μη εχει απεργειες :S
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 11 October 2011 - 23:43