Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Card Game Meeting Athens - 15/10/2011

• Please log in to reply
195 replies to this topic

#106 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 October 2011 - 00:47

Τελικά τι θα φοράμε?? :P

Τίποτα .

#107 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 08 October 2011 - 02:24

Τίποτα .

Θα μας επιτρέψουν όμως να μπoύμε τσίτσιδοι στο μαγαζί?:P
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#108 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 08 October 2011 - 02:54

Θα μας επιτρέψουν όμως να μπoύμε τσίτσιδοι στο μαγαζί?:P

Γιατί όχι ? Θα τραβήξουμε πιο πολλή πελατεία :P

#109 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 08 October 2011 - 04:20

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, απαγορεύονται τα Faeries decks λόγω τραυματικών εμπειριών του παρελθόντος. Το σπάσιμο που προκαλούν είναι αντάξιο των Second round win decks που αναφέρατε. Συνεχίστε :P
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#110 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 October 2011 - 09:13

Nομίζω το θέμα με τα decks to έχουμε εξαντλήσει.
Ας φέρει ο καθένας ότι τον βολεύει, εξάλλου στο mtg σχεδόν όλα τα έτοιμα decks cheap είναι, εξάλλου το ξαθένα πάει με μια συγκεκριμένη στρατηγική.

Επίσης για το πώς θα πάμε, θα ήταν καλό να θέσουμε μια ώρα αναχώρισης απο τη στάση, γιατί σε περίπτωση που κάποιος απο μας δεν έρθει χωρίς να ενημερώσει να μην περιμένουμε άδικα.Επείσης βάλτε αν θέλετε έναν χάρτη για να μπορεί κάποιος να μας βρει εκεί μετά αν δεν τον βολεύει η αρχική ώρα.

Και επειδή μου ήρθε η ιδέα πρόσφατα, τι θα λέγατε να έφερνε κάποιος και chinchirorin?
Οι κανόνες είναι πολύ απλοί και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μπωλ και πολλά ζάρια.
Εγώ δεν έχω ζάρια αλλά κάποιος ίσως μπορεί να το αναλάβει.
Στο irc πάντως που παίξαμε είχε πολλή φάση.(κάνω την πρόταση αγνοώντας ποιος νίκησε στο irc):wis:
Ξέρω, έχουν μαζευτεί κάπως πολλά τα games, και σίγουρα δε θα προλάβουμε να τα παίξουμε όλα, αλλά οι προτάσεις είναι προτάσεις.

Edited by Kamui, 13 October 2011 - 19:52.

O6rrvsU.jpg

#111 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 08 October 2011 - 11:52

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, απαγορεύονται τα Faeries decks λόγω τραυματικών εμπειριών του παρελθόντος. Το σπάσιμο που προκαλούν είναι αντάξιο των Second round win decks που αναφέρατε. Συνεχίστε :P

Είσαι τυχερός που έχεις τραυματικές εμπειρίες μόνο από τα Faerie decks. Επέζησα από Ravager - Affinity (γενικά όλη την σκοτεινή εποχή του πρώτου Mirrodin Block), Faeries, Hypergenesis, το τέρας που ακούει στο όνομα Tarmogoyf, το τρισκατάρατο Umezawa's Jitte, Doran decks, Jund, Mythic Bant, πενταχρωμικά control, τον Νώντα τον παράφρονα χασάπη που είχαμε στην γειτονιά και πιο πρόσφατα από το Valakut και την καταραμένη εποχή των Stoneforge Mystic / Jace the Mind Sculptor. Τα Faeries είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το που μπορεί να φτάσει η παράνοια των ματζικάδων ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο).

#112 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 08 October 2011 - 13:04

Για mtg και munchkin είμαι και εγώ μέσα. Ο κάτοχος του δεύτερου πόσα expansions έχει btw?

Εχω την ελληνική έκδοση τησ Καισασ με τα 2 πρωτα εχπανσιονσ

I would likePosted Image for a pet...

#113 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 08 October 2011 - 17:49

Εχω την ελληνική έκδοση τησ Καισασ με τα 2 πρωτα εχπανσιονσ

Ένας φίλος μου έχει και το 3ο στα ελληνικά, αν είναι θα το φέρουμε εμείς!

Είσαι τυχερός που έχεις τραυματικές εμπειρίες μόνο από τα Faerie decks. Επέζησα από Ravager - Affinity (γενικά όλη την σκοτεινή εποχή του πρώτου Mirrodin Block), Faeries, Hypergenesis, το τέρας που ακούει στο όνομα Tarmogoyf, το τρισκατάρατο Umezawa's Jitte, Doran decks, Jund, Mythic Bant, πενταχρωμικά control, τον Νώντα τον παράφρονα χασάπη που είχαμε στην γειτονιά και πιο πρόσφατα από το Valakut και την καταραμένη εποχή των Stoneforge Mystic / Jace the Mind Sculptor. Τα Faeries είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το που μπορεί να φτάσει η παράνοια των ματζικάδων ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο).

Τα τελευταία που ανέφερες τα έχω φάει και εγώ στην μάπα γιατί τότε ξεκίνησα για ένα διάστημα να παίζω competitive αλλά ακόμα και το Jund π.χ. που σου άλλαζε τα φώτα το σέβομαι πιο πολύ. Τις κωλονεράιδες όμως δεν τις μπορώ καθόλου γιατί σε κάθε event νικαγαν πάντα στο 3ο game με μαμημένο topdeck!!!!!:uhh::Crying2::sigh2:
Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα :P
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#114 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 08 October 2011 - 22:56

Τελικά τι θα φοράμε?? :P

Το βρακί μας ανάποδα.Τί στον άνεμο?Θα αναγνωριστούμε...

Εκτός απροόπτου, είμαι μέσα κ γώ για 15/10.

Το μοναδικό κοριτσάκι θα είμαι...?:uhh:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#115 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 09 October 2011 - 00:35

Εκτός απροόπτου, είμαι μέσα κ γώ για 15/10.

Το μοναδικό κοριτσάκι θα είμαι...?:uhh:

Εκτός απρόοπτου θα έρθει κ η κοπέλα μου όποτε δεν θα είσαι η μόνη ...

I would likePosted Image for a pet...

#116 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 09 October 2011 - 00:51

Επίσης για την ιστορία, 4x Ancestral Recall κοστίζουν περί τα 3700-4000 ευρώ. Κάνεις δεν θα τα έβγαζε από τα πολύτιμα cases τους, για να τα φέρει σε μία καφετέρια που τα χίλια μύρια μπορούν να συμβούν στην "προίκα" του.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσα να δανειστώ από έναν πολύ καλό φίλο το deck του με τα 2 Moxes, Library of Alexandria, original Dual Lands, etc. ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#117 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 October 2011 - 12:24

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσα να δανειστώ από έναν πολύ καλό φίλο το deck του με τα 2 Moxes, Library of Alexandria, original Dual Lands, etc. ;)

Εγώ έχω ο ίδιος original dual lands και Library of Alexandria. Μαζί με Mana Drain, 4x Force of Will, 4x Standstill, 4x Flooded Strand και λοιπά Legacy-Vintage κατεστραμένα (moxes δεν έχω :P). Αλλά δεν πρόκειται να βγάλω το προικοdeck από το σπίτι, ειδικά σε μία καφετέρια που μπορεί να χυθεί κατά λάθος ένα νερό και.... η συνέχεια πονάει και μόνο που το σκέφτομαι :P

Όπως καταλάβαμε ο ένας τον άλλο στο cafe event? :P Δεν θα υπάρχει το ίδιο χάος στον σταθμό του μετρό αλλά και πάλι...

#118 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 11 October 2011 - 22:51

Προτείνω ο Zed να περάσει από τον πανδοχέα και να μας ενημερώσει για τις ώρες.

ο δρακοφοινικας ανοίγει κατα τις πέντε το απόγευμα και κλείνει κατα τις τρεις-τεσσερειςτο βράδυ....

17:30 μου φαίνεται καλή ώρα, θέλουμε και ένα δεκάλεπτο να πάμε από το μετρό. Απέχει περίπου το ίδιο από Νέο Κόσμο και από Αγ. Ιωάννη, ωστόσο προτείνω Ν. Κόσμο, καθώς έχει και στάση τραμ εκεί

αρα σημειο συναντισης ειναι ο σταθμος νεου κοσμου;;;
εγω εχω παει μονο απο αγ.ιωαννη στο δρακοφηνικα..

να κανονισουμε το ακριβης σημειο μη χαθουμε... απο ποια εξοδο του μετρου να συναντιθουμε κτλπ
απομενουν μερικες μερες ακομα:ballumad:

ελπιζω να μη εχει απεργειες :S
Imagination is the only limit!

#119 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 11 October 2011 - 23:39

αρα σημειο συναντισης ειναι ο σταθμος νεου κοσμου;;;
εγω εχω παει μονο απο αγ.ιωαννη στο δρακοφηνικα..

να κανονισουμε το ακριβης σημειο μη χαθουμε... απο ποια εξοδο του μετρου να συναντιθουμε κτλπ
απομενουν μερικες μερες ακομα:ballumad:

ελπιζω να μη εχει απεργειες :S

Σάββατο ψιλοαποκλειεται απεργίες... Τεσπα, εμένα μου πήρε ακριβώς 5 λεπτά με το ρολόι απο Ν. Κόσμο. Λέμε στα εκδοτήρια στις 17:30?
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#120 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 October 2011 - 23:43

Μια απορία. Δεν πρέπει να βγάλει κάτι και ο πανδοχέας που θα μας φιλοξενήσει; Θα πληρώσουμε κάτι; Πως ακριβώς λειτουργεί...;