Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

♛♛ timey wimey distress beacon

• This topic is locked This topic is locked
496 replies to this topic

#481 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 January 2011 - 21:56

I no longer make image graphics

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Your work will be missed.

Αφού δε θά 'χουμε νέο eyecandy λοιπόν, how about sharing the .psd of this beauty?

「リ フ レ イ ン

Spoiler:

By the way, το τζιφ του δόκτωρα είναι απλά ripped ή εφάρμοσες εσύ τα textures and stuff? Is that even possible? D:

HnH5aB0.jpg

#482 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 January 2011 - 22:01

1366X768
θα προσπαθησω να βρω καλυτερη ποιοτητα ...θενξ btw
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#483 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 January 2011 - 22:25

^I could give it a shot when/if I find time.

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Your work will be missed.

Αφού δε θά 'χουμε νέο eyecandy λοιπόν, how about sharing the .psd of this beauty?

By the way, το τζιφ του δόκτωρα είναι απλά ripped ή εφάρμοσες εσύ τα textures and stuff? Is that even possible? D:

lol sorry XD I sucked anyway,and everyone else is just so good these days I can no longer compare. :drink: And gif-ing is my one true love. :wooi2:

there you go~
http://www.mediafire.com/?7rt19ynynigvvhh

ε,εγω τα εβαλα. XD λιγο απιθανο να ειναι ετσι τα χρωματα του by default. It is! :o Απλα βαζεις τα layers που φτιαχνουν τα frames σε ενα Group and just work with them from there. ^^;;

Το συγκεκριμενο,για παραδειγμα, εχει τα 17 layers απο τα frames στο Group 1, το οποιο μπηκε σε Color Burn. Κατω ειναι το Group 1 είναι το red/blue/green-ish texture,Normal. Πανω απο το Group 1 μπηκε ενα αλλο texture,a dark one, σε Lighten. (και πρεπει να πειραξα πολυυυ λιγο και το Offset) and ta-daa~ unfortunately I never keep .psd of gifs αλλιως θα στο 'δινα κι αυτο. orz

#484 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 January 2011 - 02:02

Oh, the simplicity~

Domo. m(_ _)m

HnH5aB0.jpg

#485 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 February 2011 - 00:09

i had to.

Posted Image

#486 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 February 2011 - 00:49

Pretty, I love the parts with red in lighten and the faint purple... gradient? Συνήθως από blended μωβ/κίτρινο gradient παίρνω τέτοιο αποτέλεσμα, and I love that too.

Επιμένω πως ακόμα το έχεις. :love:

HnH5aB0.jpg

#487 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 February 2011 - 01:14

^I wonder~ :P

also, Giotto
Posted Image

#488 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 March 2011 - 23:44

邪曲
Posted Image

#489 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 March 2011 - 15:48

anyhow...I randomly stumbled upon Ayakashi's opening again today..which only led me to one thing. :3

Spoiler: bakeneko && mononoke

Late but who cares?!

Yami-chwann! :nod::nod:
I accept you as my photo maker.
Πέρασες το τεστ. Από εδώ και πέρα, εγώ και ο άλλος μου ευατός, θα είμαστε στη διαθεσή σου για τα πειράματά σου. *Medicine Seller's speech*
xD :hihi2:
Εξαιρετικά όλα. Τα mononoke/bakeneko άσε με να τα λατρέψω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#490 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 May 2011 - 01:34

^ あざーす! m(_ _)m

「優しさの為」

Posted Image

#491 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 May 2011 - 09:55

you make this manga look really interesting

#492 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 May 2011 - 18:51

^ δε φαινεται να το πιστευει κανενας αλλος αυτο βεβαια. :P

Posted Image

#493 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 May 2011 - 23:09

Ετσι! Keep on painting ao no exorcist!
Πολυ καλες δουλειες. Εχω παρατηρησει οτι παρολο που δεν ασχολεισαι με σκιες και τα βαψιματα σου ειναι σχεδον "απλα" στην γενικη εικονα ειναι τελεια. Δεν ξερω τι φταιει αλλα το τραβαει το ματι.
good job ;)

2bbd14fc.jpg

#494 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 May 2011 - 01:10

Εχω παρατηρησει οτι παρολο που δεν ασχολεισαι με σκιες και τα βαψιματα σου ειναι σχεδον "απλα" στην γενικη εικονα ειναι τελεια. Δεν ξερω τι φταιει αλλα το τραβαει το ματι.

I don't know either :kakaka: καποιες φορες κι εγω εχω παρατηρησει οτι αφου βαλω τα finishing touches(layer coloring,selective colors,curves κτλπ),τα χρωματα γινονται πιο well-defined και vibrant(και το artwork πιο ''καθαρο'') οποτε αν και τελειως απλος ο χρωματισμος,it still looks good.

Posted ImagePosted Image

#495 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 24 May 2011 - 13:32

KAWAII GIFAKIA!!!!! :kawaii: RIN-CHAN~!:blingeye2::awww:

Πλάκα πλάκα στο πιο πρόσφατο σου χρώματισμα, η παλέττα που επέλεξες θυμίζει ao no exorcist. Τριχρωμία μεν, η οποία όμως είναι απαλή και δεν κουράζει το μάτι (το λέω διότι τα τρία βασικά χρώματα μπορούν να κάνουν τρομακτικά μεγάλες αντιθέσεις υπό ορισμένες συνθήκες).
Πάντως έτσι όπως το βλέπω από το δικό μου point of view, το flat coloring δείχνει ότι σέβεσαι το αρχικό σχέδιο και το πενάκι της δημοιυργού του.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.