Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

♛♛ timey wimey distress beacon

• This topic is locked This topic is locked
496 replies to this topic

#451 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 31 July 2010 - 17:03

Και μια ερώτηση τώρα. Πόση περίπου ώρα σου παίρνει για να ολοκληρώσεις ένα τέτοιο coloring; Αν δεν βαριέσαι να εγκαθιστάς τα απαραίτητα προγράμματα, θα μου άρεσε να τραβούσες video την οθόνη κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου coloring και να το ανέβαζες στο Youtube (sped up φυσικά). Θα βοηθούσες πολλούς noobs σαν κι εμένα. ^^' *ακόμα θυμάται πόσο του πήρε το ένα και μοναδικό coloring που έκανε ποτέ του*

τα συγκεκριμενα οντας μικρα και με το κλασσικο απλο στυλ που εχω,πηραν 10 και περιπου 25 λεπτα αντιστοιχα :P あ、いいよ~ :3 αν εχεις και καμια καλη προταση για καποιο τετοιο προγραμμα,I could try it the next time I color sth~

#452 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 August 2010 - 01:17

sooooo...Kenny-sama wanted to see a video! X3 something quick and very simple then.

like this.
Posted Image

video including 俺流 base coloring below. :P
Spoiler:

οταν κανω το επομενο reborn,I might make another vid. :3

#453 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 August 2010 - 01:41

Oh, thank you, much appreciated! :3 Καλά, η διαφορά στην άνεση με την οποία you wield the brush tool είναι εμφανής. XD

Επειδή δεν φαίνεται καθαρά, τι blend mode εφάρμοσες στο 5:28 (headband side shading); Και στα δάκρυα δεν πολυκατάλαβα τι έκανες (outer glow μήπως; ). Πάντως είσαι γρήγορο πιστόλι, ούτε speed up δεν χρειάστηκε το video. :P

Θα περιμένω να δω και KHR coloring... those flames kick some serious ass. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#454 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 August 2010 - 01:53

Oh, thank you, much appreciated! :3 Καλά, η διαφορά στην άνεση με την οποία you wield the brush tool είναι εμφανής. XD

Επειδή δεν φαίνεται καθαρά, τι blend mode εφάρμοσες στο 5:28 (headband side shading); Και στα δάκρυα δεν πολυκατάλαβα τι έκανες (outer glow μήπως; ). Πάντως είσαι γρήγορο πιστόλι, ούτε speed up δεν χρειάστηκε το video. :P

Θα περιμένω να δω και KHR coloring... those flames kick some serious ass. ^^

Εκεινο ηταν Color Burn. :3 Οσο για τα δακρυα, και γενικα οταν θελω να χρωματισω καποιο μαυρο μερος του artwork, κανω ενα νεο layer πανω απο το artwork layer,μετα right-click -> Create Clipping Mask. Το βαζω σε Lighten/Screen και κανω τι δουλεια μου |3b

the video is sped up by 10x XD the original had too many frames that made it tooooooo long σε διαρκεια. ακομα προσπαθω να μαθω το προγραμματακι για το recording; fps still confuses me >_<

#455 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 02 August 2010 - 08:30

Τhanks για τα tips
Ειδικά για τα δάκρυα έψαχνα καιρό τρόπο να τα χρωματίσω
Βέβαια ακόμη με τη σκίαση όπως έκανες στο headband έχω ένα θέμα.
Αν έχεις κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει γενικότερα με τις σκιές,θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#456 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 August 2010 - 12:01

Τhanks για τα tips
Ειδικά για τα δάκρυα έψαχνα καιρό τρόπο να τα χρωματίσω
Βέβαια ακόμη με τη σκίαση όπως έκανες στο headband έχω ένα θέμα.
Αν έχεις κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει γενικότερα με τις σκιές,θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

sadly με τις σκιες εχω κι εγω προβλημα,so I don't bother anymore. XD I just did the headband coz it's fun :hihi2: (ακομα κι αν δεν το πετυχαινω :P)

#457 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 August 2010 - 13:01

Πολυ ωραια και τα 2 τα paints σου... θα ηθελα να ρωτησω πως ακριβως κανεις αυτον τον φωτισμο σαν να τον χτυπαει ο ηλιος γιατι δεν κτλβα στο βιντεο XD

2bbd14fc.jpg

#458 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 August 2010 - 14:24

θα ηθελα να ρωτησω πως ακριβως κανεις αυτον τον φωτισμο σαν να τον χτυπαει ο ηλιος γιατι δεν κτλβα στο βιντεο XD

με το default black & white gradient σε Screen blend mode :thatsit:

#459 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 August 2010 - 14:31

Ευχαριστω πολυ ^_^

2bbd14fc.jpg

#460 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 August 2010 - 16:04

ooook~ a fairly simple KHR one
Posted Image
Spoiler: video

και πριν καποιος αναρωτηθει "wtf was that in the end?", that is a coloring I use quite some time now on a variety of pictures..coz well..I like it. XD .psd from here

#461 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 07 August 2010 - 08:10

Μακάρι να μπορούσα να χειριστώ με τόση ακρίβεια το ποντίκι !_!
psd = Ashley Greene O.o ?

Posted Image

#462 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 August 2010 - 11:04

Μακάρι να μπορούσα να χειριστώ με τόση ακρίβεια το ποντίκι !_!
psd = Ashley Greene O.o ?

γιατι μηπως εγω μπορω? XD
just some random lady they used as an example :hihi2:αν χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο psd κανε delete τα picture layers with her,and keep only the coloring layers.

#463 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 August 2010 - 22:41

rockwithme 「三番」

Posted Image

really lazy stuff don't be too harsh but quite enjoyable x3
///οταν βρω ορεξη θα το φτιαξω ελαφρα σε καποια σημεια |D

Edited by yami, 08 August 2010 - 23:19.

#464 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 August 2010 - 23:10

Excellent work, your really talented!!

Kanda hair looks so kewl. :nod:

Posted Image

#465 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 August 2010 - 23:12

Wow! Just wow!:OMG3: *saves*

Επίσης το videaki με το tutorial πιο πάνω είναι πολύ χρήσιμο. Thank you!