Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen (New Kyoto Chapter)
Started By
iristella
, Aug 20 2011 19:34
85 replies to this topic
Posted 09 September 2011 - 11:02
μηπως τελικα η σειρα προοριζεται να γινει Live-action;
http://www.otakuusamagazine.com/LatestNews/News1/Photos_Emerge_from_Set_of_LiveAction_Rurouni_Kensh_4334.aspx
http://www.otakuusamagazine.com/LatestNews/News1/Photos_Emerge_from_Set_of_LiveAction_Rurouni_Kensh_4334.aspx
Posted 09 September 2011 - 11:50
Θα γίνει ΚΑΙ Live Action.
Αυτός στα δεξιά είναι μάλλον ο Watsuki. xD
Αυτός στα δεξιά είναι μάλλον ο Watsuki. xD

Posted 09 September 2011 - 12:43
It can't possibly get worse than this......
Posted 10 September 2011 - 14:26
http://oreno.imouto.org/post/show/193036/himura_kenshin-rurouni_kenshin-shishio_makoto-tagm
I'm not really fond of the art either.
I'm not really fond of the art either.
Posted 10 September 2011 - 14:30
Έχουμε ήδη θρεντ για το live action.
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το σχέδιο και θα είμαι ικανοποιημένη (οπτικά τουλάχιστον) αν παραμείνει έτσι, μαζί κ με ένα καλό animation.
Μόνο ο Shishio με χαλάει λίγο, αλλά δε βαριέσαι..
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το σχέδιο και θα είμαι ικανοποιημένη (οπτικά τουλάχιστον) αν παραμείνει έτσι, μαζί κ με ένα καλό animation.
Μόνο ο Shishio με χαλάει λίγο, αλλά δε βαριέσαι..
Posted 10 September 2011 - 14:34
Το σχέδιο από μόνο του δεν είναι άσχημο. Το κακό είναι ότι το βλέπω και μου θυμίζει κατευθείαν Hakuouki.
Δεν ήθελα να τα συνδέσω ποτέ αυτά τα δύο anime tbh. ^^'
Δεν ήθελα να τα συνδέσω ποτέ αυτά τα δύο anime tbh. ^^'
Posted 10 September 2011 - 14:38
Το σχέδιο δεν είναι άσχημο, αλλά δε μου φαίνεται να ταιριάζει με τη συγκεκριμένη σειρά.
I might be nostalgiafagging anyway, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο πιστό στο ορίτζιναλ. Κάτι πιο αντρίκιο. Ακόμα και ο Κένσιν φαινόταν άντρας μπροστά σε πολλούς μοντέρνους αρσενικούς χαρακτήρες.
I might be nostalgiafagging anyway, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο πιστό στο ορίτζιναλ. Κάτι πιο αντρίκιο. Ακόμα και ο Κένσιν φαινόταν άντρας μπροστά σε πολλούς μοντέρνους αρσενικούς χαρακτήρες.
Posted 28 November 2011 - 13:35
Κράτησαν τη μουσική και το σχέδιο τελικά φαίνεται οκ, that's enough for me.
Posted 28 November 2011 - 13:36
Χαχ με πρόλαβες. Anw το trailer φαίνεται ωραίο και ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Ο Shishio και ο Aoshi δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει τόσο από ότι τους θυμάμαι. Πάλι καλά δηλαδή γιατί περίμενα καμία extreme bishounenish μορφή.
Αnw προσωπικά I ll play along. Τα περιμένω πώς και πώς τα OVakia Μακάρι να βγει κάτι αξιοπρεπές σαν αποτέλεσμα.
Αnw προσωπικά I ll play along. Τα περιμένω πώς και πώς τα OVakia Μακάρι να βγει κάτι αξιοπρεπές σαν αποτέλεσμα.
Posted 28 November 2011 - 13:47
o kenshin δεν μαρεσει ετσι οπως φαινεται στην σκηνη του trailer... σαν να μην ειναι αυτος
και ειμαι σιγουρος μετα απο αυτο θα βγει και το Jinchu Arc
και ειμαι σιγουρος μετα απο αυτο θα βγει και το Jinchu Arc
Posted 28 November 2011 - 13:48
Dream on
Posted 28 November 2011 - 15:38
Που το ειπανε και τελευταιο στη συναυλια των aerosmith και μας ειχε βγει το λαρυγκι
Καλοοοουτσικο το βρισκω το τρειλερ.Βασικα κακο αποκλειεται να ναι,αλλα και παλι jinchu arc θελουμε βρε γυφτοιιιιιιιιιιι.

Καλοοοουτσικο το βρισκω το τρειλερ.Βασικα κακο αποκλειεται να ναι,αλλα και παλι jinchu arc θελουμε βρε γυφτοιιιιιιιιιιι.

Posted 28 November 2011 - 15:57
Wow, ο Shishio είναι ο Light μετά από solarium. 
Πέρα από την πλάκα, βλέπω γενικά μια ελαφριά αλλαγή στο σχέδιο που είναι πιο (bi)shonen. Αλλά πιο εμπορικό δε σημαίνει και κακό, και από τα άλλα που είδα στο trailer μου φάνηκε ότι θα είναι μια χαρά.

Πέρα από την πλάκα, βλέπω γενικά μια ελαφριά αλλαγή στο σχέδιο που είναι πιο (bi)shonen. Αλλά πιο εμπορικό δε σημαίνει και κακό, και από τα άλλα που είδα στο trailer μου φάνηκε ότι θα είναι μια χαρά.